Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 (/showthread.php?tid=6009)

Strony: 1 2

Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - doxyou - 17.09.2025

[Obrazek: front.jpg]

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Fidel - 17.09.2025

jak mi dziwka tipsem hemoroida skrobała

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Sebentis - 17.09.2025

Chyba taki po utracie najbliższej osoby, fizycznie to wszystko zniosę  Podobno kultowa

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Czeslawo - 22.09.2025

doxyou 
Parę lat temu, jak w czasie pojedynku gość mi założył balachę:

Strzeliło mi w ręce… parę miechów przerwy…ból ? Nie pytaj ziom...

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Dead Nightmares - 22.09.2025

jak dzieciaka rodzilem

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - Dafidov - 22.09.2025

Chyba Zator w nodze

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - SztywnyMisza - 22.09.2025

Połamane żebra

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - kurvvisko - 24.09.2025

Unikałem dentysty bardzo długo, 15 lat temu tak mnie nakurwiały zęby, że chciałem umrzeć, bo za bardzo się bałem dentysty.
Dobrze, że to już dawno za mną i uwielbiam siedzieć na fotelu i przysypiać jak mi grzebią w zębach xd

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - GlasshanD - 24.09.2025

Pomimo kilku bardzo niebezpiecznych wypadków tylko jeden zabolał najmocniej  na wskutek którego doznałem to  uszkodzenia nerwu w prawym przedramieniu który okazał się być bólem wybitnie  podłym   nieprownywalnie gorszym   ze  wszystkich innych których doświadczyłem razem wziętych Podobno kultowa poniekąd dlatego że trzymał mnie dobre 2tygodnie Podobno kultowa

RE: Jaki był najgorszy fizyczny ból, którego doświadczyłeś? 17/09/25 - doxyou - 24.09.2025

Przeżyłem wiele złamań i operacji, 
w tym nawet popękania kręgów w kręgosłupie i cięcia operacyjnego na ok 40cm, po którym prawie od razu mnie wybudzili.
(spokojnie, nie jestem warzywem Podobno kultowa)
Dla zobrazowania natężenia bólu - wszyscy po takich operacjach dostawali morfinę, a ja byłem jedynym szczęśliwcem, któremu podawali oksykodon. Podobno kultowa

Natomiast to wszystko, to chuj, przy zapaleniu ucha środkowego - serio.
To jest kurwa ból, który nie pozwala żyć, to już nawet nie sytuacja gdzie z bólu nie jesteś w stanie się podnieść - to sytuacja gdzie biegasz po mieszkaniu z chęcią napierdalania głową o ścianę i w poszukiwaniu czegokolwiek co przyniosłoby chociaż trochę ulgi.

Tramale retardy w ilości 600mg nie pomagały dosłownie nic.
Na SORze wlew i.v 100mg tramadolu + 2,5g metamizolu (pyralgina) zmniejszało ból z 10/10 na 8/10.

W domu przez pierwsze kilka dni pochłaniałem dziennie 2,6g ibuprofenu i 300mg ketoprofenu o przedłużonym uwalnianiu, żeby w ogóle jakoś funkcjonować.

Przejebana sprawa, nikomu tego nie życzę.

GlasshanD 
Rozumiem aż za dobrze.
Miałem poszarpane nerwy, do tej pory prześladuje mnie ból neuropatyczny.