Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 (/showthread.php?tid=6021)

Strony: 1 2

Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - doxyou - 22.09.2025

[Obrazek: front.jpg]

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - SztywnyMisza - 22.09.2025

Wyjebać to całe tałatajstwo w pizdu do siebie

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Dafidov - 22.09.2025

Właściwie chuj wie kto to, skąd to i po co... Widać co się dzieje we Francji u Niemców czy w Holandii. Jestem stanowczo na nie. Stop Islamizacji Europy!
Choć na to to troszeczkę za późno mi się wydaje... Smile

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Blade12 - 22.09.2025

Jebać ich

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - sagitta - 22.09.2025

Póki nie mają problemu do mnie, to i ja nie mam do nich.

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Czeslawo - 22.09.2025

doxyou 
To zależy… Polska jest już w G-20 (Top 20 najbogatszych krajów świata),
Rozwijając się jako kraj szacuje się, że będzie potrzeba w najbliższych 5-10 latach ok. 2 mln ludzi do pracy… a ilość urodzeń spada, przypomnę, 
że nie mamy już 38,5 mln ludzi, a 37 202 233 mln.

Rachunek jest prosty muszą być ludzie napływowi, dlatego trzeba deportować wszystkich nielegalnych, 
a "brać" tylko zarejestrowanych i sprawdzonych i niekaranych.

Trzeba preferować Europejczyków podobnych kulturowo, a nie ludzi z Afryki czy Azji, bo tam (Afryka) to ogromny poziom analfabetyzmu… 
Dla "nżynierów i lekarzy” z Afryki – zdecydowane NIE. Podobno kultowa

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - doxyou - 22.09.2025

Nie będę pisał i argumentował dlaczego, ale odpowiem pytaniem...

Polska jest w TOP 20 najbogatszych krajów świata w rzeczywistości, czy tylko na papierze?

Wiesz gdzie jest przechowywane nasze złoto?
Bynajmniej nie w NBP Smile

Oczywiście, jako kraj mamy PAPIERY na to, że to nasze złoto.
Ale czy w obliczu kryzysu kraj świadczący usługi przechowalni okaże się na tyle uczciwy i rozliczy się z nami co do grosza?

Odpowiedź pozostawiam do przemyślenia.

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Czeslawo - 22.09.2025

doxyou
Wiem doskonale gdzie jest złoto: min. 
Narodowego Banku Polskiego w Warszawie (rezerwy w depozycie NBP),
Bank of England (Londyn)
Federal Reserve Bank w Nowym Jorku.

Dywersyfikacja miejsc to podstawa… 
Przypomnę, że większość najbogatszych krajów świata tam ma, Polska nie jest wyjątkiem, nie ma co popadać w teorie spiskowe tylko poczytać ziom. Smile

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - doxyou - 23.09.2025

Czeslawo 
Czyli złoto jest dokładnie tam, gdzie wszyscy mówią, że jest, a każda inna teoria to spisek internetowych teorystów, bo przecież każdy kraj ufa ślepo bankom centralnym i nigdy nie słyszał o historycznych incydentach "zniknięć" albo "przemieszczeń"

Dywersyfikacja miejsc... No tak, najlepiej trzymać wszystko w trzech bankach zachodnich i mieć absolutną pewność, że nic się nie wydarzy.

Do siania albo powielania teorii spiskowych jest mi bardzo daleko.
Niektórzy po prostu za teorię spiskową uznają to, co jest oczywistym faktem. - Negowanie ubóstwiania SSRI na wszelakie zaburzenia psychiczne też można uznać za teorię spiskową, ale jest wystarczająco dużo dowodów, żeby uznać to jako słuszne podejście.

Ale wracając do tematu... Skoro jesteśmy tak bogatym krajem, to gdzie jest ten dobrobyt?
Mieszkam w jednej z "lepiej sytuowanych finansowo" dzielnic, ale pod blokiem częściej widzę Nubirę albo Lanosa, a żadnego Lexusa... Może wszystkie wyjechały do Warszawy? Podobno kultowa
A 'przeglądu legalnie zrobić się nie da - bo jest bieda".

RE: Jakie masz zdanie na temat imigrantów w Polsce? 22/09/25 - Epsiakos - 23.09.2025

Bo niestety w Polakach zostało coś po zaborach jak i naleciałośc ze zwiazku radzieckiego a dokładniej kombinowanie, kręcenie i ściemnianie.

Przypomnę tylko że lwia część tych "inzynierow" nie zamierza podejmować pracy zarobkowej a jedyniejak pasożyt żerować na socjalu.

Jestem rasistą, mają swój kraj i chuj mnie to że tam może być wojna, obowiązkiem obywatela jest bronić granic swego kraju

"Za sprawę mojej Ojczyzny w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić".