Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
IC-26 / Methiodone - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50)
+--- Wątek: IC-26 / Methiodone (/showthread.php?tid=6027)

Strony: 1 2

IC-26 / Methiodone - Kajabuza - 26.09.2025

Analog metadonu. Legalny w Niemczech.

Kupiłem w jednym sklepie 3 tabsy 30mg po 3€ za sztukę i jest sztosik. IV 1/4 tabletki i jest boom. Działa dobrze, aż za dobrze.

W sklepie owym jest dostępny też proch - brązowy sort z NL i biały sort z Chin. Sztuka w granicach 40€.

Nie polecam, bo istnieje ryzyko uzależnienia🫵🏻

RE: IC-26 / Methiodone - EmStO - 26.09.2025

Ziomuś tak z ciekawości kopsnij namiar 👍

RE: IC-26 / Methiodone - Kajabuza - 21.10.2025

Vapo białej partii z chin: chodźbyś blanta z paznokci i włosów jarał jak Marlboro super light, to to Cię udusi. Smak kalosza w mixie z kondomem. Działanie? Wypiłem ze 150ml wódki i czuję zmianę bo 2 buchach (około 5-10mg), nawet nie wiem czy na lepsze czy gorsze. IV w weekend wleci myślę. Dam znać
Na dwie godziny przed pobudką poszło 60mg sniffem. Założenie jest takie, że jak się nie wyjebie na rowerze w drodze do pracy to jestem zdolny do pracy 😅 białe z chin chyba aktywne
Żarty żartami najlepiej nie kupuj tego gówna, a jak już to naprawdę dawkuj mądrze. Te 60mg sniffem o 2 w nocy dopiero teraz trochę się pozwala uspokoić, bo rzyganie, momentami jakbym miał paść na ziemię, była obawa o życie też. Zalecam ostrożność jak już ktoś to z Was kupi

RE: IC-26 / Methiodone - Dafidov - 23.10.2025

Nie wiem co to za wynalazek, ale bardzo Cię proszę jeśli masz już cpac to cpaj biedaketony

RE: IC-26 / Methiodone - Kajabuza - 25.10.2025

Moja osobista ocena na dzień dzisiejszy:

Metiodon ty kurwo

RE: IC-26 / Methiodone - EmStO - 25.10.2025

Kaja dało po dupie ?
Napisz cos więcej .

RE: IC-26 / Methiodone - Kajabuza - 28.10.2025

EmStO w moim odczuciu bardzo kapryśna substancja. Przykład: 60mg w jednym kieliszku rozpuszczone. Z tego samego kieliszka 5mg potrafiło się rozkręcać 2h, dając to coś, zaraz 10mg nie dawało zasnąć, bo odnosiłem wrażenie, że jak zasnę, to automatycznie funkcje życiowe się zatrzymają (no już się bałem depresji oddechowej i wahałem się iść na sor), jakoś zasnąłem, więc ucząc się na błędach dawek poprzednich zajebałem 6mg i było tak dobrzoźle... 

No omijajcie to szerokim łukiem, bo serio za dnia popijając wódą waliłem i po 15mg po czym jadłem se pizze, tak zaraz mniejsza dawka wzbudziła obawy o życie...  A zaraz znowu podawałem, takie najchujowsze uzależnienie chyba z dostępnych...

Jebać to nie warto naprawdę. nb-dmt lepiej se za ten hajs zamówić. Do mnie połówka leci. Fajna faska. Polecam

RE: IC-26 / Methiodone - EmStO - 28.10.2025

To huj nie robota z tym wynalazkiem …. Jebac to nie brać tego !!!

RE: IC-26 / Methiodone - horsii - 28.10.2025

XDDDD
W badaniach z lat 60., była wzmianka o tym, że niby bardzo podobne do metadonu, ale kaprysne, raz robi tak raz tak, robi jak chce, nie ma takiej samej skutecznosci i powtarzalnosci wynikow.

RE: IC-26 / Methiodone - Kajabuza - 28.10.2025

(28.10.2025, 04:37)EmStO napisał(a): To huj nie robota z tym wynalazkiem …. Jebac to nie brać tego !!!

Dokładnie. Do teraz czuję ten zapach rabarbaru momentami. Pisałem już na hajpie, że jak ktoś ciekawy to lepiej sobie odżałować na kilka tabsów, bo serio te 3 x 30mg wspominam bardzo dobrze w tabsach, tak proch to zguba.

Mam tego syfu jeszcze z 07, 06, ale na chuj to trzymam to nie wiem. Chyba na dzień ostateczny😁

Dziękujemy Horsii za wyrażenie swojej opinii, jakże zabawne jest jak ktoś ćpa coś co zagraża jego życiu 🥰 mały zakompleksiony człowieczku 🥹