Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 3-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=6047)

Strony: 1 2 3 4

3-MMC - Opinie o produkcie - Epsiakos - 06.10.2025

W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-MMC ze sklepu EscobarStore.com

[Obrazek: 3mmc.jpg]

RE: 3mmc - Opinie o produkcie - Dafidov - 06.10.2025

Przez ostatnie lata jak już było 3mmc to było w śnieżnych grudach, a tu proszę... Smile zapowiada się ciekawie, gdybym nie wybrał 4mmc to zamówilbym z chęcią bo hajs tuż tuż. Czekam na pierwsze recenzje.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Szatan69 - 14.10.2025

Jak opinie? Daje rade? Lepiej 3mmc czy 3cmc wziąć do mocniejsze?

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Olan - 16.10.2025

Szatan69 
Patrz:

3chloro-metylokatynon na pewno bardziej dawał  bardziej agesywny wjazd i  dopaminowy pazur + trochę empatogenne działanie bo po kresce nagle.chce się socjalizować i rozmawiać o dupie marynie z kolegą np.

Stopniowo każda dawka będzie podnosić prog tolerancji i skracac jego działanie (metaklefedronu ).

Zaś 3MMC przy testach, to wydawało mi się że jest jakos bardziej łagodne i miec dłuższe działanie. 

Jest różnica na pewno.

Tak jakbyś miał taki BUFF dopaminowoekko serotoninowy od 3MMC.

Ja teraz bede wolał zrobić przerwę od ketonów na tydzień, dwa i potem zadowolić się pelnym i łagodniejszym trochę działanie jego potencjału za jakiś czas...

Off top: ja tam póki co mikro dawkuje kreski Nepalu cienkie jak igły oraz vapuje mało ilości Nepa na przemian.

Co godzinę wciągam nosem jakieś 30-40mg  jak mam potrzebę i do tego vapuje, z tej lufki do olejków i koncentratów krótką,klasycznej oraz czasami heinsenbergie..

3mmc bardzo bym chciał spróbować dołączyć do tej bani. Bo 4mmc jest jak dl manie zbyt serotonergiczne, a nie chce się wypłukiwać z serotoniny do zera.

Polecam stosować chociaż niektóre suplementy:

Nalt (nacetylltyrozyna) bo jest prekursorem dopaminy i adrenalin różnie się od zwykłej tyrozynu tym, że jest bardziej i szybciej niedostępna, dzięki czemu szybciej uzupełniają się zaosby neuroprzekaźników.

Polecam też tryptofan, on będzie uzupełniał serotoninę.

Nie zaszkodzi brać też magnez i Multiwitaminę i minerały dla supportu.
Ciekawe jak robi ten 3-Methylmethcathinone.

Może wyczai się jakiś zajebisty mix kombi!

Pozdrawiam.

Ja zawsze mieszam takie banie z pregabaliną, a Xanax używam tylko na zwale, zejściu jak mam fobie spoleczna i boję się wychodzić z domu.

Kurde będę obserwował fajnie Wassze komentarze jak już jakieś pojawią.

Pozdrawiam!

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - horsii - 16.10.2025

Olan  przerwa tydzien-dwa to nie jest nic, tak jak ty napierdalasz. Miesiąc-dwa to jest dobry początek. Początek!  A nie tydzien - dwa XD. I to przerwa przerwą ale też wypadałoby coś brać żeby pouzupełniać braki wszystkiego.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Olan - 16.10.2025

horsii Ależ naturalnie że tak!

Najtaniej stack.jaki wymyśliłem to: NALT😅, TRYPTOFAN, NOOPEPT (BO UZYWAM ALPRAZOLAMU)

I OCZYWIŚCIE MULTIWITAMINA I MINERRALY OF KFD.

Co Ty na to? horsii

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Dafidov - 17.10.2025

Ja też myślałem kiedyś jak głupi Jaś, a co tam przerwa, że pierdoła głupoty... 
A raz, czasem dwa na miesiąc, usiądę do 5g mefa i czuć magię.

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - Czeslawo - 17.10.2025

Olan 
Dorzuć jakąś fotę tego 3-MMC Wink
Tyle ludzi czekało, "odgrażało się”, że zamówi od razu 1 kg i napisze coś ( wrzuci opinię + zdjęcia poglądowe), tymczasem… 
pustki jak teraz na plażach Bałtyckich. Smile

Mam nadzieję, że jak ostro ćpacie, a po imprezach jednak napiszecie te kilka zdań.
Róbcie "Mielno” w komentarzach, bo nie wiem ile zamawiać. Cool

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - ZbYcH093 - 23.10.2025

Jeśli jest to stare dobre 3mmc to myślę, że będzie to najpopularniejszy produkt. Mam z tym materiałem same piękne wspomnienia

RE: 3-MMC - Opinie o produkcie - qwerty - 24.10.2025

No to jak wszyscy czekali i pewnie zamawiali jak czekali a nikt nie pisze to może po prostu sa rozczarowani