Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Gdzie po 4mmc - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Gdzie teraz na zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Gdzie po 4mmc (/showthread.php?tid=6081)

Strony: 1 2 3 4

Gdzie po 4mmc - laro - 22.10.2025

Hejka,
Jak w termacie, tylko nie piszcie, że Escobar, czy High-Life.market, zamawiałem u obu, przyszło coś jak 4cmc, za którym nie przepadam.
Pozdro

RE: Gdzie po 4mmc - Dafidov - 22.10.2025

Ja miałem ostatnio 5g Escobarowego 4mmc i było w pytke, znajomy też zamówił i dostał to samo. Naprawdę mogę śmiało polecić.
Kiedy zamawiales u Escobara?

RE: Gdzie po 4mmc - Forsik1910 - 22.10.2025

Boze C-E-B-U-L-K-A

RE: Gdzie po 4mmc - horsii - 22.10.2025

"przyszło coś jak 4cmc" W jakim sensie?  Napisz coś więcej. 
Jak chcesz koniecznie inne sklepy niż te, które wymieniłeś, to sprawdź ofertę GR8 ChemS    - ma 4-mmc, i inne beta-ketony też, ostatnio na grupce u niego widziałem, że sporo ludzi zachwalało jego towar.
Z partnerskich to jeszcze LegalDarkBuzz  się ogłasza, że ma.
No i na cebulce oczywiście jest masa ofert mefedronu, do wyboru do koloru, tak jak kolega wyżej pisze

RE: Gdzie po 4mmc - TheEnd - 22.10.2025

Tak jak pisze horsii 
GR8 ma dobre sorty wiec bedziesz zadowolony 
Drugi sklep hmmm ja miałem różnie  z nim
Raz wszystko git raz.slabo
 Sobie odpuścilem tam zakupy.

Celuj w Pablo i High-life, nie zawiedziesz się 
A innego forum polecam Bolka.

RE: Gdzie po 4mmc - laro - 22.10.2025

(22.10.2025, 17:34)horsii napisał(a): "przyszło coś jak 4cmc" W jakim sensie?  Napisz coś więcej. 
Jak chcesz koniecznie inne sklepy niż te, które wymieniłeś, to sprawdź ofertę GR8 ChemS    - ma 4-mmc, i inne beta-ketony też, ostatnio na grupce u niego widziałem, że sporo ludzi zachwalało jego towar.
Z partnerskich to jeszcze LegalDarkBuzz  się ogłasza, że ma.
No i na cebulce oczywiście jest masa ofert mefedronu, do wyboru do koloru, tak jak kolega wyżej pisze

Nie chce się rozpisywac tutaj bo to nie miejsce, napisałem recenzje w działach vendorów, jak napisałem, ja nie byłem w stanie odróżnić tego co przyszło od 4cmc, ludzie popróbowali i nikt tego nie chciał, już 3cmc z ulicy było lepsze bo było to 3cmc z jego wadami i zaletami. Lekko mnie to wkur. zamawiasz coś a dostajesz coś innego, o h. tu chodzi. Wracając do wątku, ok, pogadam z venorami, którzy zostali wymienieni.

(22.10.2025, 17:00)Dafidov napisał(a): Ja miałem ostatnio 5g Escobarowego 4mmc i było w pytke, znajomy też zamówił i dostał to samo. Naprawdę mogę śmiało polecić.
Kiedy zamawiales u Escobara?

Może ludzie nie znają 4mmc, nigdy nie próbowali, nie wiedzą jak powinno to wyglądać i działać, dostają jakieś chlory i mają wrażenie, że jest ok, nie mówie, że u Ciebie tak było, ale ja nie jestem w stanie wyjasnić jak to jest możliwe, że na forum, ludzie pisze, że super, chociać często są to te same osoby, a tu przychodzi jakieś dziadostwo. Zamawiane było dość dawno, pół roku temu, ale to chyba bez znaczenia, pierd. o sortach, jak to wogóle nie jest to co być powinno, nawet w 1%.

RE: Gdzie po 4mmc - smakosz - 22.10.2025

laro mordo, raz był u escobara chujowy sort 4 mmc i ty chyba wtedy na niego trafiłeś. Po kilku negatywnych opiniach sklep sprowadził nowy lepszy sorcik i taki jest teraz cały czas. Wiem bo pare razy testowałem z ziomkami. Nawet po zdjęciach w temacie 4 mmc u Escobar widać, że to legit mefix, bo nie ma tak wyglądającego 4 cmc w formie igieł ryżu czy jak kto woli pałeczek . Ale zamawiaj gdzie chcesz nie namawiam

RE: Gdzie po 4mmc - laro - 23.10.2025

Pół roku temu wszyscy byli zachwyceni na forum, trochę później zdarzyły się negatywne opinie się jak przejrzysz wątek, a wyglądał bardzo dobrze, ziarka ryżu, to już nie jest wyznacznik.  Pozostaje mi pogratulować Ci, że dostajesz to co masz dostać. Zobaczymy z GR8 ChemS.

RE: Gdzie po 4mmc - sagitta - 23.10.2025

Bolek ma całkiem dobre 4mmc. Dostałam raz w gratisie i byłam zadowolona

RE: Gdzie po 4mmc - EmStO - 25.10.2025

No i gdzie teraz dobry Mefedron jest ?