![]() |
|
zakupy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38) +--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39) +--- Wątek: zakupy (/showthread.php?tid=6111) Strony:
1
2
|
zakupy - ponadczasowy - 06.11.2025 Siema wszystkim Ktoś może polecić gdzie można kupić dobre 4mmc ? Wszedzię wszystko tylko nie prawdziwe jak dawniej 4-mce. RE: zakupy - doxyou - 06.11.2025 Jeżeli porównujesz do starych dopów z mefedronem, to jasne, że nie będzie działać tak samo. Tam oprócz mefa były dodatki typu pFPP. 4mmc u Escobara i HighLife. Jeśli dobrze tolerujesz, to po prostu zwiększ dawki. Wrzuta dojapnie i za 20 minut sniff. RE: zakupy - ponadczasowy - 07.11.2025 To istnieje w ogóle jeszcze coś co przypomina stare dobre mef? Bo teraz tyle rodzajów 2cmc, 3cmc, 4cmc i już się gubię co i jak. Kiedyś sie brało po prostu meff i każdy w zasadzie był dobry. Który z nich daje uczucie pobudzenia i energii do życia? RE: zakupy - doxyou - 07.11.2025 4MMC to mefedron, więc zapewne to najbardziej to przypomina. 2cmc - nie ma o czym mówić, nie warto. Nie działa. 3cmc - prawie czysty stymulant, ale wygładza nerwowe pobudzenie jakąś tam serotoniną, więc można powiedzieć, że mocne pobudzenie bez negatywnych skutków znanych ze stimów. 4cmc - typowy serotoninowy euforyk, mocniejszy od MDMA. Do leżenia na kanapie, słuchania muzyki, przytulania z dziewczyną, whatever. Natomiast weź pod uwagę, że jeśli zdecydujesz się na jakikolwiek CMC to popalisz sobie receptory na długie miesiące. Powiedziałbym, że po kilku miesiącach regularnego walenia np. 4cmc potrzebowałbyś minimalnie pół roku na powrót do "normalnego" poziomu serotoniny. Zamów sobie 4mmc od któregoś z vendorów na forum. Powinno być git jeśli nie jesteś jakimś starym wyjadaczem stymulantów albo CMCków. Poprzednie sorty być może nie działały na Ciebie dobrze, bo zamawiałeś ze sklepów o słabej opinii... Wszystkie sklepy z konkurencyjnego forum sprzedają analogi mefedronu, które właściwie nie wiadomo, czym są, ale wiadomo, że są chujowe. RE: zakupy - ponadczasowy - 08.11.2025 (07.11.2025, 21:02)doxyou napisał(a): 4MMC to mefedron, więc zapewne to najbardziej to przypomina. Wielkie dzięki za podpowiedź doxyou, twoja wiedza przyda się na przyszłość. Kiedyś była mefka czasem lepsza a czasem gorsza ale ogólnie działała. Od dwóch lat świat wywrócił się do góry nogami i zaczęli sprzedawać co raz gorsze dziadostwo. Ledwo to coś klepało, a teraz od kilku miesięcy to w ogóle nie budzą tylko jedynie jakiś dziwny stan na bani (ani pobudzenie ani euforia) Sprzęt brałem z ulicy, to ci prawdy nie powiedzą co to za śmieć. Podejrzewam po twoim opisie że to pewnie 2cmc mogło być. Trochę człowiek w życiu zjadł i pamiętam te czasy kiedy dragi były dragami a mefedron jeszcze nie istniał. Czasem miło walnąć coś dobrego na ząb. Najgorsze że człowiek chodzi wkurwiony chce kupić a tu nie ma skąd. Zacząłem grzebać w necie, bo se myślę ostania nadzieja tutaj. Całe szczęście znalazłem portal pełen wyjadaczy i posiadających wiedze na temat umilaczy. Co masz na myśli mówiąc stimów bo jeszcze nie z głębiłem wszystkich określeń? RE: zakupy - Epsiakos - 08.11.2025 ponadczasowy nie wiem jak bardzo znasz RC, bo jemu chodzi o specyfiki takie jak Nep, Alfy wszystkie, Hexen i cala reszta grupy mocnych stymulantow. Sa to bardzo mocne substancje NDRI, porownujac do klasycznych dragow to ta grupa bedzie miala bardzo zblizone dzialanie do Metamfetaminy a mocowo w zaleznosci od konkretnej substancji moze byc duzo mocniejsza badz na rowni w dzialaniu, roznic sie bedzie na pewno czasem trwania bo Piko potrafi trzymac do 6-8h jak klasyczna amfa gdzie przy RC stimach mamy mocniejsze wejscie, praktycznie natychmiastowe i przy jedno razowej aplikacji zamknie sie czas dzialania do 2h RE: zakupy - Sniffiarz97 - 08.11.2025 NEP dla mnie top1, mocny ale do ogarnięcia RE: zakupy - doxyou - 08.11.2025 Ale nie mowa tu o tym co lubisz Ty. Nie polecaj typowi rzeczy, po których wypierdoli w kalendarz, albo zagra we "flakka masters". Widisz po poście, że nie ma tolerancji na takie rzeczy. RE: zakupy - ponadczasowy - 10.11.2025 Epsiakos[url=https://dopal.org/member.php?action=profile&uid=1794][/url] to już nie te czasy żeby latać cały dzień i noc hehe.... Jak każdy lubię się wesprzeć ale w granicach rozsądku kiedy mam gorszy dzień. Dlatego takich głębokich przeżyć to nie potrzebuje , bo jakby kobita by mnie zobaczyła w takim stanie to na pewno bym musiał szukać nowego kartonu. Dobrze że są osoby takie jak Wy wtajemniczeni świat RC którzy mogą podzielić obszerną wiedzą co z czym się je. Aż łeb mi puchnie od nazw i działań wszystkich tych specyfików. Pewnie z rok by mi się zeszło żeby zostać oświecony. RE: zakupy - Epsiakos - 10.11.2025 (08.11.2025, 18:49)doxyou napisał(a): Ale nie mowa tu o tym co lubisz Ty.Przeczytaj moj post dwa razy ze zrozumieniem i napisz ponownie, ja mu nic nie polecam wiec pierw otworz oczy i niech mozg zacznie nadazac za wzrokiem ponadczasowy niektorzy to juz zbyt poetycko sie wypowiadaja nt. dzialania. Stymulanty to dzialanie zblizone do polaka, tylko ze mocniej z szybszym wejsciem i bez dyskomfortu w postaci smrodu
|