Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 (/showthread.php?tid=6125)

Strony: 1 2 3

Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - doxyou - 15.11.2025

[Obrazek: front.jpg]

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Konrad Curze - 15.11.2025

Poza arbitralnie narzuconymi planami, robię sobie wstępne rzeczy do zrobienia, ale nie widzę potrzeby tworzenia żelaznych harmonogramów. Nie sprawdzają się dla mnie - wystarcza ogólny zarys i posiadanie kilku opcji, aby móc dostosować powinności do nastroju.

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - kurvvisko - 16.11.2025

Nie, nie cierpię planować. Rzadko mi się to zdarza, wolę spontan.

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - doxyou - 16.11.2025

Inspiracją do tego pytania był Beczka 
>

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - EmStO - 17.11.2025

Przeważnie tak nawet na cały tydzień ale wpierdolilem się w gowno i plany poszły sie jebac … mamy poniedziałek i wszystko wraca do normalności ✌️

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Epsiakos - 17.11.2025

Przy ADHD planowani, układanie harmonogramu czy trzymanie się jakichkolwiek tego typu rzeczy jest nie wykonaln.
Chyba że była aplikacja, chociaż też nie bo to jedynie zniweluje paraliż wykonawczy.

Ciężko coś zaplanować,  czy zmusic się do zrobienia czegoś co nie jest na "już" a wszystkie próby kończą się tak samo, na kupnie planera i położenie go na stos by następnego dnia o nim zapomnieć Podobno kultowa

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Blade12 - 18.11.2025

Nie układam wolę na spontanie planować  Smile

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Fidel - 18.11.2025

Nie planuje bo tyle kiedyś planów miałem i wszystko jak krew w piach nic nie spełnione a powiem więcej -jest jeszcze gorzej bo człowiek planuje to czegoś oczekuje i pozniej jest zawiedziony jak tego nie ma a jak nie wiedział to chociaż się nie zawiedzie -nie wszędzie to można stosować wiadomo ale też różne ludzie mają problemy, choroby, że nawet nie mogą planować bo wiedzą że to bez sensu, więc odpowiedź moja to nie.

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - kurvvisko - 18.11.2025

Fidel właśnie z tego samego powodu nic nie lubię planować. Jest to jakiś strach przed tym, że plany pójdą w pizdu, bo tego bardzo nie lubię.

RE: Czy układasz harmonogram na kolejne dni? 15/11/25 - Konrad Curze - 19.11.2025

Ech znam ten zawód, jednym jest jak plany nie wypalą przez kogoś innego, ale zdecydowanie gorszym jest rozczarowanie sobą. Przez to zbyt częste zawodzenie się wiarygodnością swoją staram się dość elastycznie podchodzić do wszelkiego planowania - z dużą dozą dystansu.