Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pierwszy kwas - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Psychodeliki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=31)
+--- Wątek: Pierwszy kwas (/showthread.php?tid=6131)

Strony: 1 2

Pierwszy kwas - Desmez - 18.11.2025

Yo, przyleciał gołomp i przyniósł ze sobą LSD od HajLajfów  Smile

Co polecacie na pierwszy raz prócz dobrego nastawienia i towarzystwa, lepiej włączyć muzykę czy może film jak Władca Pierścieni i udać sie z Frodem w podróż xD ?

RE: Pierwszy kwas - Blade12 - 18.11.2025

Desmez do lasu albo do parku idź se na tripie zajebiście jest Big Grin

RE: Pierwszy kwas - Desmez - 18.11.2025

(18.11.2025, 16:15)Blade12 napisał(a): Desmez do lasu albo do parku idź se na tripie zajebiście jest Big Grin

Będę pamiętać, zobaczymy czy będę na tyle sprawny żeby gdzieś wyjść xD

RE: Pierwszy kwas - Fidel - 18.11.2025

Ja pierwsze swoje styczności- a raczej jedną miałem z mixem to sie tak zaturbilem ze koniec świata było bo ja pigule zjadlem z mysla ze juz sie nie rozkreci a byl jeden kwas i jedna pigula wiec z ziomkiem przyjebalismy jeszcze mefedron lub mdma bo mowi co tak sam bedzie jadl.

Niezapomniane uczucie myslalem ze nie zrobi mnie tak dobrze jak kiedys nic a zrobilo wszystko jak kiedys i to na raz. Druga i trzecia stycznosc byla w zbyt krotkim czasie i znowu z mixem.

A ostatnia byla pod paczkomatem, mialbyc jeden kwas a dostalem 2, nie spojrzalem, do tego zjadłem pigule ale mowie zanim wejdzie to ja dojade a tak mi sie jechac nie chcialo to sobie amfy zajebalem grude w morde, niemilosiernie szybko zapierdalalem do domu ale po drodze mnie odcielo i obudzilem sie w domu na podworku na lezaku w szlafroku

nie wiem czy sie pomylilem i zamiast sie napic to sie wykapalem i ze zapomnialem to wyszedlem na dwor? i mnie zmoglo to sie polozylem

moze nie jest to czego sie spodziewales po tej odpowiedzi ale mysle ze przyda Ci sie taka wiedza zeby Ci na mysl nie przyszlo tego nie zrobic Podobno kultowa

(18.11.2025, 19:07)Desmez napisał(a): Będę pamiętać, zobaczymy czy będę na tyle sprawny żeby gdzieś wyjść xD
Dojść dojdziesz, zależy jak masz daleko pytanie czy Ty wrócisz xd i kiedy..

RE: Pierwszy kwas - Konrad Curze - 19.11.2025

Polecam sobie przygotować parę różnych opcji - trip jest długi i nastrój może się zmieniać w trakcie. Koniecznie trochę smakołyków o różnorodnych smakach konsystencjach, playlistę z ulubionymi nutami, film też nie zaszkodziłby (może coś bardziej trippy niż zacny Władca Pierścieni?). Na pewno warto wyjść wieczorem na miasta i pocieszyć się widokami a nawet lepiej do parku / lasu a najlepiej to nad jakąś wodę. W domu warto przygotować "bazę operacji", tak aby wszystko było pod ręką i łatwe do znalezienia (od wody, przez ładowarki, aż na wszelkie zaś uspokajacze etc.). Na kolejne przygody z kwasem sugerowałbym spróbować mixu z buszkiem - nieopisywalne magiczne doświadczenia.

RE: Pierwszy kwas - Desmez - 19.11.2025

Fidel Ło panie, ja taki odważny nie jestem, pierwszy raz na spokojnie xD na własne oczy widziałem jak chłop przesadził, potem pisali o nim w gazetach i miał wakacje w psychiatryku XD

Konrad Curze Dobry plan, tak zrobimy, dzięki  Big Grin

Zarzucamy w piątek to wrażeniami podzielę sie jakoś w weekend xD

RE: Pierwszy kwas - Konrad Curze - 19.11.2025

Desmez 

Na pierwsze loty odradzam, ale kiedyś bym też polecał spróbować mixa z odrobiną DXM (dosłownie 30-90mg). Czyni to trip zdecydowanie cięższym i zmienia visuale z organicznych na bardziej "sztuczne", kanciaste (ciężko to lepiej ująć), ale warto eksperymentować. Co prawda wolę czyste LSD z buchem, ale dexowy kwas też ma swoje uroki - tylko jak się wychodzi w świat to koniecznie w rewirach, które się zna, bo nie ukrywam, że ciężko było mi się odnaleźć.

RE: Pierwszy kwas - Sniffiarz97 - 20.11.2025

Ja byłem pozytywnie zaskoczony, fajne kolorki, człowiek jest pozytywnie nakręcony, czujesz bliskość do świata. Generalnie mi się tylko leżeć chciało i gadałem z kumplem. Uzależnić się od tego jest ciężko więc używka jest taka bardziej bezpieczna niż np RC. Nie ma też co przesadzać z częstotliwością, raz na miesiąc styknie. Ważne żeby też być pozytywnie nastawionym przed braniem żeby bad tripa nie było. Działało z kilka H a potem zjadłem i dzień po jest równie dobry humorek

RE: Pierwszy kwas - Blade12 - 20.11.2025

Desmez no to musisz uważać i nie brać za dużo Big Grin

RE: Pierwszy kwas - smakosz - 20.11.2025

(18.11.2025, 16:00)Desmez napisał(a): Yo, przyleciał gołomp i przyniósł ze sobą LSD od HajLajfów  Smile

Co polecacie na pierwszy raz prócz dobrego nastawienia i towarzystwa, lepiej włączyć muzykę czy może film jak Władca Pierścieni i udać sie z Frodem w podróż xD ?

jeśli już koniecznie chcesz oglądać jakiś film to polecam włączyć sobie coś śmiesznego, jakaś mocno zwariowana komedia czy coś i wtedy będziesz sikał ze śmiechu Big Grin