Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 (/showthread.php?tid=6139)

Strony: 1 2 3 4 5 6

Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Dead Nightmares - 22.11.2025

[Obrazek: front.jpg]

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Fidel - 22.11.2025

Samotnie w domu, to już nie te czasy do brania ze znajomymi. Owszem można ale to zależy co. Fetke to się jeszcze da, szczególnie przy robocie, na robocie jak zwal tak zwal ale cięższe tematy typu alfa PvP to schizowac się razem wychodzi jeszcze gorzej niż samemu na chacie.

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - kurvvisko - 22.11.2025

Wolę sobie sam jebnąć sesyjkę w domu.

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Blade12 - 22.11.2025

Ja samotnie w domu wolę się naćpać i wkrecic w jakąś grę  Podobno kultowa

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - smakosz - 22.11.2025

zależy jakie narko bo wiadomo, że jakąś alfe zdecydowanie wole w domu. Jakieś mdma czy nawet nepa moge na luzie walić na imprezie Cool

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Dead Nightmares - 23.11.2025

myslalem, ze cos nie tak ze mna, ze wole ciagle sam walic cos, ale widze, ze wiekszosc tak ma

kiedys wolalem z ludzmi, ale chyba w zyciu kazdego cpuna przychodzi taki moment, ze w koncu woli sam Podobno kultowa

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 23.11.2025

Dużo zależy od grupy substancji - psychodeliki / dysocjanty zdecydowanie bardziej wolę brać samemu, bo tripy dzielone z innymi stają się tylko rekreacyjne i tracą wymiar jakiejś głębszej eksploracji.

Natomiast stimy mogę brać samemu (licząc na to że ktoś będzie online w razie gdyby człowiek chciał się odezwać), ale na ogół wolałbym z innymi (ale zdecydowanie trudniej do zoorganizować).

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Forsik1910 - 23.11.2025

Lubie brac sam,mam caly towar dla siebie

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 23.11.2025

Najlepsze moje melanże w życiu to z pacjentką która też wali w cztery oczy Big Grin  Żadna impreza mi tego nie przebije Wink

RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Sniffiarz97 - 23.11.2025

Na początku brałem z kimś a potem widziałem jak ktoś wkłada sobie do kieszeni i udaje że nic nie wziął to już wolę samemu