Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Highlife pytanie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Highlife pytanie (/showthread.php?tid=6217)

Strony: 1 2

Highlife pytanie - Jystyn198@ - 23.12.2025

Witam jak to tam dziala? Po zlozeniu oplaceniu zlecenia i kontakcie w wskazsny sposob zero kontaktu z ich strony nawet nie wiem czy zlecenie jest w realizacj...czy teraz mam czekac np z tydzien az sie ktis odezwie?

RE: Highlife pytanie - Forsik1910 - 23.12.2025

1.Mają problem z potwierdzeniem płatnosci nie jestes pierwszą i ostatnią osobą pewnie z tym problemem.
2.Widzialem ze paki latają wiec chyba gites.
3.Czekaj na kodzik.

RE: Highlife pytanie - Jystyn198@ - 23.12.2025

(23.12.2025, 08:43)Forsik1910 napisał(a): 1.Mają problem z potwierdzeniem płatnosci nie jestes pierwszą i ostatnią osobą pewnie z tym problemem.
2.Widzialem ze paki latają wiec chyba gites.
3.Czekaj na kodzik.

Ok to bylo na stronie takie info ale ja nawet niewiem czy zlecenie jest w realizacji.oplacone zostalo dane wyslane mailowo tylko nie wiem czy kto kolwiek odczytal mojego mailaz tymi informacjami😅nic nie wiadomo

RE: Highlife pytanie - Forsik1910 - 23.12.2025

wiem oco chodzi,ale nic nowego nie piszesz tak naprawde tak jest ale paki dochodzą co widac po opiniach,tzw cisza przed burzą Podobno kultowa

(23.12.2025, 10:42)Forsik1910 napisał(a): wiem oco chodzi,ale nic nowego nie piszesz tak naprawde tak jest ale paki dochodzą co widac po opiniach,tzw cisza przed burzą Podobno kultowa

Ok nie wiedzialam poprostu jak to dziala.ile sie czeka na wysylke?

RE: Highlife pytanie - Kapitan - 23.12.2025

Jak wysle to bedziesz mnial cierpliwosci

(23.12.2025, 11:57)Kapitan napisał(a): Jak wysle to bedziesz mnial cierpliwosci

Twoja odpowiedz nie napawa optymizmem liczylam max dwa dni  jak to standard paki lataja.jezeli mam czekac tydzien i wiecej to wolalabym wiedziec  takich praktykach wczesniej jakie ma podejscie sklep do klienta bo pewnie szukalabym czegos gdzies indziej.czytam opinie na forum i nie wyglada to najlepiej.zobaczymy jak to w moim przypadku bedzie.Lubie miec mniej wiecej wszystko zaplanowane a tu narazie to co sie pojawia to jeden wielki.   ?

RE: Highlife pytanie - kej9 - 23.12.2025

"liczylam max dwa dni " XDD to bylo zamowic na cebulce albo u cnego paweua escobaura Podobno kultowa no ale trzymam wciuki

(23.12.2025, 13:53)kej9 napisał(a): "liczylam max dwa dni " XDD to bylo zamowic na cebulce albo u cnego paweua escobaura Podobno kultowa no ale trzymam wciuki

Dlatego temat jak to dziala myślę, że jeżeli ktoś pisze, na przykład na swojej stronie, jakie są zasady, to się i trzyma. No ale z tego, co mogę wywnioskować po waszych wypowiedziach, że raczej to nie ma miejsca bytu.....to jak to mozna nazwac inaczej? Nie mialam styczności i akurat z tym sklepem to było takie ryzyko z mojej strony no i wychodzi na to, przynajmniej z waszych opisów ze lipa.wiesz moze za tydzien ja juz tego nie potrzebuje ,tylko w czasie deklarowanej dostawy . No to był bardziej techniczny zakup. W ramach testu zobaczyć, jak funkcjonuje współpraca, bo przy większych ilościach to pewnie byłaby mocno sfrustrowana, a tak to ogranicza się najwyżej do wkur...... Chodź jeszcze nie przesądzam sprawy tylko sugeruje sie tym co piszecie.

RE: Highlife pytanie - Bortak42 - 23.12.2025

Kiedyś paczki dochodziły z tego sklepu, jeszcze niedawno, w max 5 dni od czasu złożenia opłaconego zamówienia, a obecnie trzeba liczyć tam z półtora tygodnia do dwóch tygodni pewnie od czasu złożenia zamówienia zanim paka dojdzie z powodu problemów sklepu rzekomo ostatnimi czasy.