![]() |
|
Pustka egzystencjalna - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Pustka egzystencjalna (/showthread.php?tid=6269) |
Pustka egzystencjalna - Sniffiarz97 - 13.01.2026 Siemka, czy macie również takie uczucie pustki? Ja mam w momencie gdy mam już te kilka tygodni od brania jakiegoś narkotyku. Chodzę na treningi, rano sobie morsuje, staram się jeszcze dodać jakieś aktywności, które zajmą mi glowę, ale jednak czuje że to nie jest to samo co dobra kreska. Nie chodzi o to, że czuje się przez ten czas smutny, tylko czuje w tym czasie pustkę taką i mam wrażenie że wszystko co się dzieje przez ten czas nie ma sensu albo nie wiem kim jestem, a podczas użytkowania nie czuje tego i mam wrażenie że móglbym coś więcej. Też tak czasami się czujecie? Taka moja luźna rozkmina. RE: Pustka egzystencjalna - Jakub123 - 13.01.2026 Oj tam nie smuć. Albo to trolling albo problemy z głową. RE: Pustka egzystencjalna - Beeniepatu - 13.01.2026 Sniffiarz97 to nic innego jak zaburzona gospodarka neuroprzekaznikowa RE: Pustka egzystencjalna - DrakoMalfoy - 13.01.2026 Dla tego wszyscy co to przeżyli mówią żeby nie odstawiać na własną rękę ciężkich narkotykow, sam u siebie takie objawy zauważam RE: Pustka egzystencjalna - Jakub123 - 13.01.2026 @"Drako Malfoy" Jak się umie to można samemu. RE: Pustka egzystencjalna - wwojtuss - 13.01.2026 na tym wlasnie polega narkomania - wieczne latanie dziury, uczucia ze czegos brakuje mysle ze teraz czujesz spokoj, a nie pustke, receptory sie nudza bo w codziennym zyciu nie wyrabiaja normy rocznej w jeden dzien xD RE: Pustka egzystencjalna - Dead Nightmares - 13.01.2026 ja bedac trzezwym nawet 2,5 roku odczuwalem cos takiego wciaz, ale u mnie to raczej wynika bardziej z perfekcjonizmu, zarazem niskiego poczucia wlasnej wartosci i braku zadowolenia z siebie, poczucia, ze niewazne co bym zrobil to jest to nic i jestem nikim w porownaniu do innych, z drugiej strony pojawiaja sie mysli, ze tak nie jest i jestem momentami pewny siebie, znam swoja wartosc itd, takie dwie osoby sie we mnie bija non stop i mam ciagly meksyk na bani byl okres, ze cwiczylem, mialem zajebista sylwetke, zylem w calkowitej abstynencji, ogolnie zmienilem swoje zycie o 180 stopni, a takie poczucie nadal sie utrzymywalo RE: Pustka egzystencjalna - Sniffiarz97 - 13.01.2026 Ja również mam coś takiego że musi być wszystko perfekcyjnie bo jak nie to źle się czuje i wszystko co zrobiłem wydaje się bez sensu. A potem ucieczka w wiadomo co RE: Pustka egzystencjalna - Chochlik - 13.01.2026 (13.01.2026, 10:23)Beeniepatu napisał(a): Sniffiarz97 to nic innego jak zaburzona gospodarka neuroprzekaznikowa O kurwa wrócił. Sniffiarz97 To są zwyczajne głody narkotykowe, potrzeba dłuższej abstynencji to wszystko wróci do normy. Możliwe że jest potrzeba wdrożenia farmakoterapii, jak się nie chcesz meczyc. @"Drako Malfoy" Narkotyki to chuj, chyba że opio. To już alko jest bardziej niebezpieczne przy nagłej odstawce. RE: Pustka egzystencjalna - DrakoMalfoy - 13.01.2026 Chochlik tylko ze wiesz w przypadku kiedy sam odstawiasz twarde narkotyki to jest mały cień szansy że w ogóle uda Ci się to zrobić; Bo na swojej drodze będziesz spotykać właśnie takie przeciwności jak opisał ten pan już nie wspominając o życiu na totalnym duposcisku i codziennej walki z samym sobą, gdzie jak masz pomoc terapeutów i odpowiednio dobrane leki to jest ci znacznie lepiej, ja sam się szykuje pod terapię bo koniec końców chce odstawić w stuprocentach. Różne są fazy psychiczne ci że słaba głowa zaczynają słyszeć głosy mieć omamy paranoje widzieć rzeczy których nie ma, a to wszystko dla tego że głowa fiksuje bo się domaga na różne sposoby gdzie na przestrzeni lat przyzwyczailiśmy ją do monstrualnych wyrzutów min. Dopaminy. Temat rzeka 95% z nas użytkowników jest wjebanych po same uszy, tylko nie wszyscy mają jescze tego świadomość. |