Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Offtopic (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Powitalnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=39)
+--- Wątek: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) (/showthread.php?tid=6350)

Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026

Yo, szczerze to szukałem byle czego na necie z desperacji i postanowiłem się troche TOR'em zainteresować, poczym jakimś chujem znalazłem to forum. Troche poprzeglądałem co tu się dzieję, i nie miałem żadnej wiary, że cokolwiek tu jest legit. No ale natknełem się na nazwę pewnego urzytkownika, którego skądś znałem, mianowicie grupek telegramowych xdd. A więc chyba trochę tu zostanę żeby poszperać dalej  Big Grin

zielone w płuco jam potrzebować Podobno kultowa , bo chuje jebane mi pobanowali moje grupki na telegramie przez nowy regulamin xd, a się nie załapałem na żadne nowe bo akurat se przerwe robiłem...

(propozycje legit kątaktów/grupek w Wrocławiu lub okolicach są mile widziane  Big Grin )

RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - Bortak42 - 29.01.2026

Normalnie forum jest legit i można zamawiać normalnie i ci dojdzie.

RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026

Już troche siedze i przeglądam, to wątpliwości nie mam, ale nie wiem szczerze, nowy w tym jestem, i zamawianie online jakos bardzo mnie nie intryguje. Preferuje klasyczne metody. 

Widziałem, że jesteś częstym urzytkownikiem, jak byś mógł, powiedz prosze czy jestem tu w stanie znaleść jakiegoś lokalnego vendora albo jakieś kontakty we Wrocławiu? Bo wole bucha do łapy Podobno kultowa

RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - Epsiakos - 29.01.2026

Nie znajdziesz u nas vendora ktory zajmuje sie rowniez osiedlowa dilerka, a proby ustawianie sie z kims odradzam nie mowiac o tym ze robisz to na wlasna odpowiedzialnosc.

Sklepy sa zaufane, zakupy naprawde nie sa trudne a uwierz ze sa o wiele bezpieczniejsze niz h2h zeby nie mowic juz o roznicy w jakosci jaka jest oferowana

RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - cichobowstaniezdzicho - 29.01.2026

Czaje, tylko u mnie problem bardziej tkwi w tym, że online trzeba zamawiać większe sumy, gdzie ja wole jarać sztacha sporadycznie bardziej, bo wiem że jak zakupię np 5-10g, to nie będę w stanie się od tego odklejić xd. Jak coś u mnie w pokoju leży to nie ma opcji, że tego nie ruszę, już taki charakter z adhd niestety xd. Ale jeszcze coś później poszukam i zobacze czy coś mi będzie pasować.

Takich ustawek z randomowymi typami też nie planuje, bardziej chce właśnie odnaleść znów jakieś grupki telegramowe, bo do tego się przyzwyczajiłem, a wiem, że są tu ludzie opcykani w temacie bo poznaje jednego typa z tąd.

Ale nie oczekuje już szczerze w tym pomocy, bo rozumiem, że tutaj zależy ludziom bardziej na tym biznesie online.

Może jak wbije rangę to na priva będę mógł napisać tu do tego typa czy to napewno on xd

RE: Witam, porządni degustatorzy zakazanych owoców :) - Epsiakos - 29.01.2026

cichobowstaniezdzicho jako ze ci odpisuje to daruje sobie ostrzezenia i napisze to zanim przejde do odpowiadania na twoj post

Nie cytuj postu na ktory bezposrednio odpowiadasz, zamiast tego uzyj opcji "Szybka odpowiedź", watek bedzie bardziej przejrzysty a twoj post bardziej czytelny

Jezeli chcesz oznaczyc konkretna osobe to wystarczy ze wstawisz @ przed jego nickiem np @ Epsiakos (bez spacji)

A teraz odpowiadajac, malo ma charakter z adhd wspolnego odnosnie powsciagliwosci albo raczej jej braku Podobno kultowa wiem bo sam mam adhd, co do pomocy to powiem ci wprost - tu nie idzie o to ze ktos ci nie chce udzielic pomocy, tu chodzi o wzgledy bhp.

Przykladowo nikt nie wie czy osoba z ktora sie ustawia jest ta osoba za ktora sie podaje a nie np kims smutnym z zamiarem poprawy statystyk na rewirze, druga rzecz to spotkanie sie dwoch osob zachowujacych sie nie naturalnie ktorzy wykonuja dosc dziwne gesty, czy tez nerwowy powrot z zawiniatkiem do domu.

Zamawiajac zwyczajnie masz to z glowy, paczka jezeli przeszla przez sortownie i dotarla do celu zwyczajnie nie jest w kregach paczek podejrzanych nie mowiac o bezpiecznym pakowaniu Podobno kultowa 

Tez kiedys bylem tam gdzie ty jestes teraz, tak samo mnie rowniez dilerzy przekonywali ze zamawiajac jest wiekszy przypal itp a okazalo sie ze online jest - taniej, bezpieczniej, jakosciowo o wiele lepiej no i szerszy wybor wraz z recenzjami osob ktore juz mialy stycznosc z danym produktem.

Ja osobiscie nie uwazam grupek telegramowych za wiarygodne zrodlo czego kolwiek bo wiem jakie tam cyrki sa i to na porzadku dziennym Podobno kultowa 

Tez kiedys jak mialem to musialem oproznic, ale odkad zaczalem online zamawiac to zwyczajnie nie czuje potrzeby oproznienia calosci bo jakby nie patrzec o jesc nie wola, mam pod reka kiedy tylko chce i nie musze sie martwic ze o 6 rano zabraknie a w telefonie glucho Podobno kultowa

Epsiakos Spoko  Big Grin

Ok, dzięki za info ogólnie.

Lece spać ale jeszcze coś dodam, źle to o adhd napisałem, po prostu mam o wiele większą chęć jak coś u mnie leży, a impulsywność to dosłownie cecha adhd Podobno kultowa 

I też nie uważam grupek telegramowych za wiarygodne źródło, tylko tam jest łatwy dostęp do vendorów, a jak raz się z jakimś spotkam, i mu ufam, to każdy następny raz jest z górki.

I jeszcze, ja mam potrzebe opróżnić tylko gdy najważniejsze obowiązki są wykonane, a jak się kończy to się nie przejmuje już więcej przez jakiś czas, więc troche inna sytuacja Big Grin