Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop (/showthread.php?tid=6424)

Strony: 1 2

Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Maniek - 11.02.2026

Żeby nie zaśmiecać tematu głównego, w tym wątku piszecie mniej ważne kwestie związane z działalnością sklepu, na temat produktów itp.

RE: RCGang.shop - Temat główny - Rotava dwa - 28.02.2026

Byronik 
Jestem z tobą z tym że masz próbki a ja konto słabe, napisze recenzje zobacz konto moje pisze stałe i jestem dosyć długo na forum dasz radę wysłać próbki? Pozdrawiam

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Gienekpce - 01.03.2026

Tutaj jeżeli chcesz stestować produkt i dać recke z opisem full, nawet jeśli dopiero chcesz zacząć komentować. To tu i tak nic nie stestujesz, nie uczciwe to bo jeśli np.kupisz i nie bedzie ci odpowiadało to co?, wszyscy którzy się zgłosili powinni stestować produkt później zakupić, PROSTE

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Rweqerew333 - 01.03.2026

Po to jest akcja samplowa aby potwierdzić, że temat jest legitny. Możesz kupić wspierając się recenzjami starszych stażem userów forum. Nie widzę tu żadnej nieuczciwości ze strony vendora a jedynie ból dupy z jakiś nowo powstałych kont osób, które tylko po sample tu zawitały.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - krzysztoff - 01.03.2026

Nie dawaj szponcicielom narkotykow bo ujaraja kuciape i nic nie napiszą

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - kej9 - 01.03.2026

(01.03.2026, 12:01)Gienekpce napisał(a): Tutaj jeżeli chcesz stestować produkt i dać recke z opisem full, nawet jeśli dopiero chcesz zacząć komentować. To tu i tak nic nie stestujesz, nie uczciwe to bo jeśli np.kupisz i nie bedzie ci odpowiadało to co?, wszyscy którzy się zgłosili powinni stestować produkt później zakupić, PROSTE

jestes na forum ponad rok. tak ciezko bylo nabic 20 postow i 10 pkt rteputacji by wziac udzial w akcji? Podobno kultowaPodobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Konrad Curze - 01.03.2026

Zwłaszcza, że jeżeli byłaby wolna amerykana samplowa to by zaowcowało multikonciarstwem, bo "darmo dajom". Zalew recenzji z kont, które mają ledwie kilka postów i parę skromnych punkcików reputacji, równie dobrze mogłyby być napisane przez osoby związane z Vendorem, zatem jakikolwiek wyższy próg wejścia do akcji samplowych unika sytuacji, gdzie ćpuny nadużywają promocji, jak i czynią nowo napisane recenzje bardziej wiarygodnymi.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - TYTUS - 01.03.2026

Właśnie dlatego jest taki nacisk by akcje samplowe organizować poprzez system wiadomosci forumowych PW
Wtedy wszystko jest jasne i klarowne.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Skittles - 02.03.2026

Moim zdaniem wydać 35 euro czy 40 na dobry odczynnik to nie jest dużo. Tym bardziej że starsi forumowicze piszą jak jest. Więc nie bierzesz kota w worku. Nie narzekaj, tylko lepiej zamawiaj póki jest.  Bo z rynkiem canna wiadomo jak bywa. Dzisiaj mamy a jutro szukamy ... Piona
(23.02.2026, 14:10)user5182743 napisał(a): [Obrazek: 04f577a7f3dce6a249d4896c893c271e.jpg]

Witam rakieta dolecia, fajne pakowanie, produkty suche, lepiej zetrzec karta niż w grudzie dać do rozpuszczalnika.
Póki co zrobiłem ADB Butinace w 0.5:11g podkladu, jak wysusze i zapale to dam znać
Spróbowałem prochu to zajebiście kopie po buszku. ADB rozroznilem po prawej, od lewej ADB 5F wbite po środku yellow. 5F 
 W workach grubo ponad 0.5g deklarowane, więcej napiszę w swoich wątkach niedługo.

Tydzień od otrzymania sampli, i co możesz przedstawić działanie, dawkowanie, mniej więcej jakieś proporcje ? Bo chyba o to chodziło Vendorowi wysyłając sample.. tyle dni od otrzymania gołębi  i jedyne co mogłem przeczytać to że ziomek zapalił sam proch, obudził się po 2 godzinach w żygach i że poleca... Nie na tym ta akcja polega. Tematy otwarte a żadnej konkretnej wypowiedzi a tak każdy się zarzeka z recenzja ...

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu RCGang.shop - Konrad Curze - 03.03.2026

Czołem, czy akcja samplowa ma jeszcze miejsce i jeśli tak, to czy bym potencjalnie się kwalifikował?