![]() |
|
Wasze doświadczenia z deliriantami - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Wasze doświadczenia z deliriantami (/showthread.php?tid=6465) Strony:
1
2
|
Wasze doświadczenia z deliriantami - Konrad Curze - 22.02.2026 Czołem, czy może jakiś cny Forumowicz próbował jakiś deliriantów i podzieliłby się swoimi przeżyciami? Zastanawia mnie czy trip raporty i inne materiały na temat tej grupy substancji są przesadzone, czy rzeczywiście tripy na nich są aż tak pełne "turbulencji" i nie warte zachodu. Zwłaszcza interesowałyby mnie Wasze doświadczenia na substancjach łatwiej dostępnych / lżejszych (np. benadryl - difenhydramina). RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - sagitta - 22.02.2026 Jedyny raz jaki miałam styczność ze wspomnianą difenhydraminą, to gdy zażyłam 50mg na sen. Wszystko zaczeło się kręcić jak jakiś wir. Następnie zemdlalam w kuchni. Pragnę dodać, że wcześniej zażyłam 25mg kwetiapiny i parę godzin wcześniej MDPHP i THC RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - Konrad Curze - 23.02.2026 Cóż no to nie był na pewno za dobry pomysł, aby mieszać te wszystkie rzeczy na raz... Swoją drogą zabawne profilowe. RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - Bortak42 - 23.02.2026 Z deliriantów oprócz difenhydraminy (np. luminastil) są jeszcze dostępne między innymi dimenhydrynat (np. aviomarin) i benzydamina (np. tantum verde i tantum rosa) w aptekach bez recepty i cyklizyna dostępna w aptekach na receptę, ale to chyba nie w Polsce. RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - Konrad Curze - 23.02.2026 Dzięki za info - w takim razie trzeba będzie rzucić okiem na aviomarin. A sam miałeś jakieś z nimi doświadczenia, czy tylko słyszałeś? RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - TYTUS - 23.02.2026 sagitta Niezły mix XD Szanuje
RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - Bortak42 - 23.02.2026 (23.02.2026, 12:51)Konrad Curze napisał(a): Dzięki za info - w takim razie trzeba będzie rzucić okiem na aviomarin. A sam miałeś jakieś z nimi doświadczenia, czy tylko słyszałeś? Brałem aviomarin, czyli deliriant, ale w małych dawkach i nie na tyle, żeby działał wyraźnie jako deliriant, ale kiedyś może przetestuję w większych, bo w większych działa jako deliriant już wyraźnie, a tak to słyszałem jedynie o deliriantach i czytałem o nich i różne tripraporty o nich. Wiem, że aviomarin też działa jako deliriant. Delirianty wywołują po prostu halucynacje i omamy i mają przy tym bardzo dużo nieprzyjemnych skutków ubocznych i są przy tym chyba mocno toksyczne. Delirianty przede wszystkim wywołują halucynacje i omamy i to jest ich główne działanie. To halucynogeny, które wywołują prawdziwe halucynacje w przeciwieństwie do innych halucynogenów takich jak psychodeliki i dysocjanty. RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - Konrad Curze - 23.02.2026 Aviomarin jedynie brałem na chorobę lokomocyjną za młodu i no jedynie mnie zmulał (ale rzeczywiście pomagał na trudy dłuższych podróży samochodem). Właśnie ze względu na te zakrzywiające co jest prawdziwe a co fałszywe halucyjnacje kuszą mnie delirianty i potencjalnie z intencją miksowania ich z psychodelikami (po wcześniejszym zrobieniu jakiegoś researchu na temat danego połączenia). RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - daniel776 - 21.03.2026 jadlem niewielka dawke wilczej jagody,pamietam ze rzygalem i obraz mi falowal,nie powtorze tego
RE: Wasze doświadczenia z deliriantami - sagitta - 21.03.2026 Delirianty chyba z reguły nie przynoszą zbytnio przyjemnych doznań |