Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl (/showthread.php?tid=668) Strony:
1
2
|
Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Ksawery25 - 19.06.2022 Witam serdecznie czy ma ktoś z was kontakt mejlowy aktualny z ludźmi z kolekcjoner nl miałem z nimi kontakt do stycznia dopóki mnie nie zawineli na sanki wyszedłem i próbuje się z nimi skontaktować ale na żadnym mejlu ich nie ma z góry dziękuje i pozdrawiam . RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Polono - 19.06.2022 (19.06.2022, 15:50)Ksawery25 napisał(a): Witam serdecznie czy ma ktoś z was kontakt mejlowy aktualny z ludźmi z kolekcjoner nl miałem z nimi kontakt do stycznia dopóki mnie nie zawineli na sanki wyszedłem i próbuje się z nimi skontaktować ale na żadnym mejlu ich nie ma z góry dziękuje i pozdrawiam . Wchodzilem na ich strone i jest pusta. Ani jednego odczynnik. Moze jego tez zawineli xd RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Ksawery25 - 19.06.2022 Tak tak ja wiem ze na stronie nic nie ma już dawno jest pusta ale normalnie z nimi działałem dopóki mnie nie zamkli i ten mejl tez nieaktualny RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - mama_kacpra_od_sloika - 19.06.2022 nawet, jak ktosa ma i korzysta to sory ale nie da za cienszkie czasy nastali RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - inspiron - 20.06.2022 (19.06.2022, 18:19)Ksawery25 napisał(a): Tak tak ja wiem ze na stronie nic nie ma już dawno jest pusta ale normalnie z nimi działałem dopóki mnie nie zamkli i ten mejl tez nieaktualny chyba padlo cos u nich ale maja tez drugi sklep chempir*t* te same produkty co u kolka ogolem dzialaja tylko na terenie NL i DE pozdro RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - mama_kacpra_od_sloika - 20.06.2022 no najgorsze ze pirat nie wysle do polszy RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Ksawery25 - 21.06.2022 (20.06.2022, 10:42)abdul napisał(a): chyba padlo cos u nich ale maja tez drugi sklep chempir*t* te same produkty co u kolka Dzięki wielkie mordeczko napisałem do nich ale maja skrzynkę zapełniona i wgl do nich wiadomości nie dochodzą RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Sony Crockett - 01.01.2024 (19.06.2022, 15:50)Ksawery25 napisał(a): Witam serdecznie czy ma ktoś z was kontakt mejlowy aktualny z ludźmi z kolekcjoner nl miałem z nimi kontakt do stycznia dopóki mnie nie zawineli na sanki wyszedłem i próbuje się z nimi skontaktować ale na żadnym mejlu ich nie ma z góry dziękuje i pozdrawiam . Witam wszystkich, jestem nowy na forum,ale mam podobny problem... dlatego ponawiam temat: czy ma ktoś może aktualny kontakt do chłopaków z kolekcjoner.nl ?? Będę wdzięczny za każdy help RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Mef123 - 01.01.2024 Kolek już nie działa napisał podziękować na sąsiednim forum RE: Czy ma ktoś mejla aktualnego kolekcjonera nl - Lukas1985 - 01.01.2024 Mef123 na którym ? |