Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Krakow- mefedron - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Śmietnik (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=53)
+--- Wątek: Krakow- mefedron (/showthread.php?tid=6712)

Krakow- mefedron - Roftw - 30.04.2026

Witam robaczki 😺

Jadę właśnie na wycieczkę do Krakowa i szukam  dobrej duszyczki która pomogła by mi otrzymać trochę metki. Jestem z dzieckiem, więc nie za bardzo mogę podejść do kogoś i zapytać. Ktoś pomoże?

RE: Krakow- mefedron - doxyou - 30.04.2026

Jak już znajdziesz ten mefedron, to mam nadzieję, ze nie będziesz skąpić i dziecku też posypiesz

RE: Krakow- mefedron - Roftw - 30.04.2026

Nie komentuj kolego 😺 ja z dzieckiem jestem praktycznie 24h na dobę, więc ciężko by było być bez niego. Po m. zachowuje się i wyglądam normalnie + jestem znacznie cierpliwsza i opanowana. I przede wszystkim nie mam ochoty wejść pod koła rozpędzonego samochodu...

RE: Krakow- mefedron - doxyou - 30.04.2026

Wydaje Ci się, że jesteś cierpliwsza i opanowana XD
To, że nie jestem święty, to mało powiedziane. Ale nigdy nie zajmowałbym się dzieckiem pod wpływem narkotyków.
Powiem Ci coś od czego białka w oczach Ci się zetną - jesteś złą matką
Czekamy na wybuch złości Podobno kultowa

RE: Krakow- mefedron - horsii - 30.04.2026

( 3 godzin(y) temu)Roftw napisał(a): Po m. zachowuje się i wyglądam normalnie + jestem znacznie cierpliwsza i opanowana. 

Tak jak ten koleś, co benzo na niego nie działa, a potem wjeżdża samochodem swojego starego do rowu? Skengmen

RE: Krakow- mefedron - kej9 - 30.04.2026

olan z checia by polapal ale zaginal Podobno kultowa

( 3 godzin(y) temu)Roftw napisał(a): Po m. zachowuje się i wyglądam normalnie

[Obrazek: b1cb953469_aha_okej.jpg]

RE: Krakow- mefedron - Bortak42 - 30.04.2026

No, ale to troll jest. Nie ma sensu tego komentować nawet.

Szydercy.  Ja wiem, że jestem hujową matka i zawsze taka byłam, aaaaale: od dziesięciu lat jestem z nim dniem i nocą, codziennie mu powtarzam, że bardzo go kocham i robię dosłownie wszystko co mogę by sprawić, by miał dobre dzieciństwo. Od jedenastu lat nie miałam alkoholu w ustach, z nikim się nie spotkałam, a w głowie miałam tylko Jego i wszystkie te problemy które się wokół nas zebrały.... 
Chłopcy ja wiem, że to wygląda średnio, ale ja już dalej tak nie mogę. Potrzebuje się od tego wszystkiego oderwać na chwilę i uciec

( 3 godzin(y) temu)doxyou napisał(a): Wydaje Ci się, że jesteś cierpliwsza i opanowana XD
To, że nie jestem święty, to mało powiedziane. Ale nigdy nie zajmowałbym się dzieckiem pod wpływem narkotyków.
Powiem Ci coś od czego białka w oczach Ci się zetną - jesteś złą matką
Czekamy na wybuch złości Podobno kultowa

Oj nawet nie wiesz jak ciężko jest mnie wprowadzić z równowagi...

Panie Maniek, nie chce podważać Pana  zdania ani nic w tym stylu, ale napisałam ten post na wzór posta na temat Warszawy... Myślałam, że skoro taki post już istnieje, to nic się nie stanie gdy powstanie podobny...

RE: Krakow- mefedron - Chochlik - 30.04.2026

Jprdl od chuja przecież jest ogłoszeń na narko taxi

A gdzie?