Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Prośba o likwidację mojego konta - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Prośba o likwidację mojego konta (/showthread.php?tid=6743)

Prośba o likwidację mojego konta - Rweqerew333 - 31.05.2026

Siema, to już czas na zakończenie mojej aktywności na tym forum.

Proszę o usunięcie mojego konta. 

Decyzja jest już przemyślana i ostateczna.

Dzięki.

RE: Prośba o likwidację mojego konta - DarkSonia - 31.05.2026

Yyy...
3maj się rowerek, powodzenia :*

RE: Prośba o likwidację mojego konta - S-N - 31.05.2026

Nie zapomnij nas odwiedzić

RE: Prośba o likwidację mojego konta - smakosz - 31.05.2026

mordeczko a co się stało, że usuwasz konto? Mimo wszystko powodzenia i dużo farta w życiu!

RE: Prośba o likwidację mojego konta - doxyou - 31.05.2026

Podjął 50 decyzję o tym, że nie chce już więcej ćpać.
Nie zrozumiem nigdy "przypieczętowywania" swojego zakończenia ćpania usuwaniem konta, szczególnie że w 90% i tak wracają.

Jeśli ktoś chce przestać, to przestanie, z kontem na forum i bez niego.

RE: Prośba o likwidację mojego konta - smakosz - 31.05.2026

też mi się wydaje, że jak ktoś chce zrobić detoks albo całkiem rzucić to jeden chuj czy z kontem na forum czy bez

RE: Prośba o likwidację mojego konta - kurvvisko - 01.06.2026

Też tego nie kumam, ale jak ma taki wymysł, to niech usuwa.

RE: Prośba o likwidację mojego konta - daniel776 - 02.06.2026

(31.05.2026, 23:50)smakosz napisał(a): też mi się wydaje, że jak ktoś chce zrobić detoks albo całkiem rzucić to jeden chuj czy z kontem na forum czy bez

W takiej kwestii każda iskra to potencjalny zapalnik,dlatego w takiej sytuacji trzeba zmienić również otoczenie

RE: Prośba o likwidację mojego konta - DrakoMalfoy - 03.06.2026

doxyou chciałeś napisać, że w  99% wracają bo nie wracają tylko ci co są św pamięci Wink

RE: Prośba o likwidację mojego konta - kiertnik82 - 15.06.2026

(31.05.2026, 23:01)doxyou napisał(a): Podjął 50 decyzję o tym, że nie chce już więcej ćpać.
Nie zrozumiem nigdy "przypieczętowywania" swojego zakończenia ćpania usuwaniem konta, szczególnie że w 90% i tak wracają.

Jeśli ktoś chce przestać, to przestanie, z kontem na forum i bez niego
Powiem Ci, że czasami to może pomóc. Ja też poprosiłem o usunięcie konta, ale ostatecznie pozmieniałem hasła na takie, których nie pamiętałem i usunąłem maila na które było założone konto. Gdy przychodziła mi myśl, żeby może zerknąć na forum to często mi się nie chciało zakładać nowego konta, a niektóre działy mają ograniczenia w ich przeglądaniu bez konta. I tak minął rok, aż w końcu ponownie zawitałem na forum. Wiadomo, że jak ktoś chce ćpać to będzie i tutaj przede wszystkim głowa i nastawienie robi robotę, a usunięcie konta można potraktować jedynie jako dodatkowe narzędzie do tego, żeby było łatwiej.

Ja osobiście mam tak, że przeorganizowuje swoje życie tak, żeby temat dragów w ogóle się nie pojawiał gdy nie chce polecieć, a jakbym zaczął wchodzić na forum w tym okresie to działa na mnie jako pewnego rodzaju wyzwalacz, który prowadzi do zamówienia.