Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
2-FA - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: 2-FA (/showthread.php?tid=768)

Strony: 1 2

2-FA - Kapitan - 30.06.2022

Tutaj będziemy pisali o substancji 2-FA

Jest to silny stymulant podobny do amfetaminy dawki zaczynają się od

20-30 mg lekko
40-50 mg średnio
70+ mocno 

Sniff trzyma w zależności od przyjętej dawki około 2h

RE: 2-FA - JokerRC - 21.10.2022

Kurcze że też nigdy nie próbowałem a każdy zachwala te tematy 🙄

RE: 2-FA - horsii - 21.10.2022

2FA i 2FMA to jak dla mnie jest lepsze od bialka, nawet takiego dosc solidnego. prąd deluxe. Podobno kultowa

i Kapitan  mylisz sie, 2fa/fma trzymaja dluzej, faza jest czysta, imo bez porownania do amph (chyba ze Adderall xD) ale wole placic vendorom niz koncernom farmaceutycznym hehe. uboki jesli sa to znikome, 
topka:
1 4FA (RIP Sad  )
2 2FMA
3 3FA/FMA
4 4FMA
5. 4CA (kmwtw Podobno kultowa )

RE: 2-FA - eneduerabe - 21.10.2022

(21.10.2022, 15:41)horsii napisał(a): 2FA i 2FMA to jak dla mnie jest lepsze od bialka, nawet takiego dosc solidnego. prąd deluxe. Podobno kultowa

Bombowy miał kiedyś kozak 2fa
Dobrze sie po tym pracowało w większej dawce euforyczny

2-fluoroamfetamina - Szatan69 - 24.07.2025

2-fluoroamfetamina ( 2-FA ) to środek pobudzający z rodziny amfetamin , sprzedawany jako dopalacz . 

[Obrazek: IMG-20250724-205239.jpg]

[ 1 ] 2-fluoroamfetamina różni się od 3- i 4-fluoroamfetaminy pozycją atomu fluoru w pierścieniu aromatycznym, co czyni je izomerami pozycyjnymi . Zastąpienie atomu wodoru atomem fluoru w niektórych związkach w celu ułatwienia przejścia przez barierę krew-mózg , co jest pożądane w przypadku środków farmaceutycznych działających na ośrodkowy układ nerwowy , jest powszechną praktyką ze względu na odpowiedni wzrost lipofilowości uzyskany dzięki tej substytucji. 

Wpływ na ciśnienie krwi: dawka 0,5 mg/kg (prawdziwy szczur ; iv.) powoduje wzrost ciśnienia krwi o 29 mm.
z
[Obrazek: 2-FA.jpg]

; ip).
na zaciskanie ogona) = 20 mg/kg (mysz; ip).

RE: 2-fluoroamfetamina - horsii - 24.07.2025

strasznie cie musialo przycisnac na te nagrode xd

RE: 2-fluoroamfetamina - Metykatykot - 24.07.2025

Kiedyś waliłem coś z tych amf, ale nie pamiętam czy to 1, 2, 3, 4, fa, fma czy inne ustrojstwo, ale faza trwała dwie doby po jednym strzale ☺️ dość męczące to było jak cośPodobno kultowa

RE: 2-fluoroamfetamina - Szatan69 - 25.07.2025

(24.07.2025, 20:37)horsii napisał(a): strasznie cie musialo przycisnac na te nagrode xd

Takimi odpowiedziami bardziej nie na temat też sobie nagrodę robisz xF

RE: 2-FA - horsii - 25.07.2025

Szatan69 zakładałem, ze cały ten twój wątek pójdzie do kosza - niewiele z tego bym miał wtedy
Szkoda tak czy inaczej ze 2-FA (albo FMA) juz raczej nie zobaczymy tak o. Obok 4-FMA to jedna z ciekawszych fluoroamfetamin była, z tych do niedawna dostępnych. Chyba jeszcze fenetyloaminy zostaja legalne w hiszpanii, ale ech czy ja wiem... ci hiszpańscy vendorzy zawsze byli jacyś niedojebani.

RE: 2-FA - doxyou - 26.07.2025

W takim razie musimy zorganizować wczasy w Hiszpanii dla forumowej rady wyturbienia Podobno kultowa