Propozycja konkursu na koszulki - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Propozycja konkursu na koszulki (/showthread.php?tid=81) Strony:
1
2
|
Propozycja konkursu na koszulki - Pazyfea - 08.04.2022 Witam ja jestem za ogarnięciem koszulek z forum i oczywiście z tym związany konkurs na najlepsza koszulke. Propozycja nagród : Top 1 50 g produktu + koszulka Top 2 koszulka + 10g produktu Top 3 koszulka + 5g produktu RE: Propozycja konkursu na koszulki - Szyderca - 08.04.2022 (08.04.2022, 17:41)Pazyfea napisał(a): Witam ja jestem za ogarnięciem koszulek z forum i oczywiście z tym związany konkurs na najlepsza koszulke. Fajna propozycja , ale nie każdy ma czas na takie rzeczy pozdrawiam. RE: Propozycja konkursu na koszulki - Maniek - 08.04.2022 Dużo roboty przy tym nie ma. Wystarczy jakiś szkic czarnej koszulki z neta i możesz tam wrzucać jakieś memy, śmieszne obrazki, teksty i wiele wiele innych rzeczy. Natomiast proszę niech się inni również na ten temat wypowiedzą. Może niech też przedstawią swoje pomysły RE: Propozycja konkursu na koszulki - Szyderca - 09.04.2022 (08.04.2022, 22:41)Maniek napisał(a): Dużo roboty przy tym nie ma. Wystarczy jakiś szkic czarnej koszulki z neta i możesz tam wrzucać jakieś memy, śmieszne obrazki, teksty i wiele wiele innych rzeczy. Natomiast proszę niech się na inni również na ten temat wypowiedzą. Może niech też przedstawią swoje pomysły Ja napisałem swoją propozycję, ale w dziale tam gdzie pytałeś o propozycje na konkurs. Pozdrawiam. RE: Propozycja konkursu na koszulki - Pazyfea - 09.04.2022 (08.04.2022, 22:41)Maniek napisał(a): Dużo rob oty przy tym nie ma. Wystarczy jakiś szkic czarnej koszulki z neta i możesz tam wrzucać jakieś memy, śmieszne obrazki, teksty i wiele wiele innych rzeczy. Natomiast proszę niech się na inni również na ten temat wypowiedzą. Może niech też przedstawią swoje pomysły No dokładnie jeszcze oczywiście w regulaminie dodac ze plagiaty z innych for kategorycznie zabronione i ze w koszulce musi widnieć nazwa dopal.net RE: Propozycja konkursu na koszulki - Maniek - 09.04.2022 Może niekoniecznie z tym dopiskiem "net" lepiej samo Dopal z wiadomych względów. RE: Propozycja konkursu na koszulki - Szyderca - 09.04.2022 (09.04.2022, 15:38)Maniek napisał(a): Może niekoniecznie z tym dopiskiem "net" lepiej samo Dopal z wiadomych względów. Popieram hehe RE: Propozycja konkursu na koszulki - Zenez - 11.04.2022 Ciekawa propozycja popieram co do konkursu RE: Propozycja konkursu na koszulki - EmStO - 18.04.2022 Fajna sprawa grafikiem jakimś nie jestem ale tu chyba nie o to chodzi ma buc prosty konkrety przekaz i cieszyć oko Może może bym spróbował RE: Propozycja konkursu na koszulki - inspiron - 18.04.2022 to super pomysł na lato takie koszuleczki przypierdalasz alfy albo hexa i wyskakujesz po 4 dniowym ciagu na miasto w koszulce dopal.net jestem pewien ze koszuleczka zacheci ludzi do rejestracji na forum takze jestem za pozdrawiam |