Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Uwielbiam spacery po lesie... - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Uwielbiam spacery po lesie... (/showthread.php?tid=859)

Uwielbiam spacery po lesie... - kot_kreskowy - 17.07.2022

Witajcie 
Jak wiadomo, każdy z nas ma jakieś swoje hobby, jakieś pasje czy zainteresowania. 
Moje są powiązane czysto z naturą.
Bardzo lubię czasem wyskoczyć na rybki czy też grzybki, zainteresowałem się ostatnio tematem bushcraftu, ale najwięcej czerpię z samotnych długich spacerów po naszych pięknych lasach .
Pozwala mi to w pełni się zrelaksować, wyciszyć, zebrać myśli, a czasem nawet nażreć się jagód czy malin.
Raz w tygodniu zawsze mam na to ochotę, ale zdaża mi się nawet w tygodniu po pracy zrobić małą trasę.

Czasem bywa tak:

[Obrazek: 20220418-163420.jpg]

Albo tak:

[Obrazek: 20220711-145814.jpg]

No wiadomo, że najbardziej optymalnie jest, gdy jest tak XD :

[Obrazek: 20220717-163747.jpg]

Ale ,kurwa, gdy widzę TO :
[Obrazek: 20220717-163424.jpg]

Albo TO :

[Obrazek: 20220717-163931.jpg]

to po prostu kurwica mnie bierze, wyraz mej dezaprobaty odzwierciedlają niosące się echem po lesie "kurwy" i "chuje"  Angry , a moja reakcja jest z reguły taka :

Najbardziej dziwi mnie fakt, że takie parówy, niosąc to ze sobą do lasu, targają te kilogramy napojów i jedzenia, ale zabrać ze sobą do domu te kilka dekagramów plastiku już kurwa nie potrafią... Angry

Czasem w tym amoku wkurwienia zdaży mi się schylić i takową butelkę po prostu wrzucić do plecaka, bo mi kurwa nie jest ciężko! 
A niech kurwy widzą i biorą przykład Cool

I nie, nie oczekuję braw ani medalu, bo robię to dla siebie, i aby idąc w te miejsca następnym razem, liczę na to, że już nie będę musiał się wkurwiać...
Ech... złudne me marzenia Dodgy

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - EmStO - 17.07.2022

Też czasami lubię wyskoczyć na łono natury i pobyć sam.
Zajebiście jest zjeść jeszcze jakieś psajo  Smile

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - M4xxdd - 17.07.2022

Psychodeliki i las to świetne połączenie ,ale w rozsądnych dawkach by się nie rzucać w oczy.
Szkoda że mieszkam w betonowej dżungli ,lubię spacery po lesie. 
I także nienawidzę śmieci którzy śmiecą. Powoli do ludzi dociera że to złe ,ale nadal trafiają się takie dzbany. W ogóle to przypomniało mi się to.

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - EmStO - 17.07.2022

No ja planuję niedługo taki trip aby znaczki pojawią się Smile
Ktoś chętny na tripa ?

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - kot_kreskowy - 17.07.2022

M4xxdd 
"lampart nigdy się nie pozbędzie centek z gówna"
Jebłem w chuj Big Grin
+1 dla Ciebie  Cool

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - budynmalinowy - 21.07.2022

Aż się mojego grzybowego tripa doczekać nie mogę Tongue
Mam las niedaleko,nie każdy ma taki komfort..

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - Białykot - 18.08.2022

Wczoraj po hexie zrobilem sobie wycieczke do lasu bylo super chociaz u nas to troche strach samemu bo w huj dzików jest nieraz potrafią wyjść na osiedle na ulice

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - ProducentRC - 18.08.2022

Ja zawsze po lesie chodzę z maczetą także dzików się nie boje bardziej one mnie powinny się baćPodobno kultowa ale też lubię ten klimat, ostatnio jak wziąłem skuna do lasu piwo i trochę xanaxu to przebiegłem dobrze ponad 5km z maczetą w ręku i pospacerowałem z 10km jeszcze,nigdzie nie tak nie odpoczywam jak w lesie w ciszy i spokoju na świeżym powietrzu i na łonie natury

RE: Uwielbiam spacery po lesie... - JokerRC - 02.10.2022

Ja się dziś wybiorę może na spacer z moją kobietą nad jezioro albo do lasu 🙂