Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy (/showthread.php?tid=1120) Strony:
1
2
|
Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - voice.of.voiceless - 17.09.2022 Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowych Podczas wspólnych działań policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z kryminalnymi z Komendy Powiatowej Policji w Krakowie zatrzymali 43- letniego mężczyznę, który w miejscu zamieszkania posiadał znaczne ilości różnego rodzaju narkotyków. W środę tj. 14 września br. policjanci z Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z wielickimi kryminalnymi przeprowadzili wspólne działania. Policjanci wcześniej ustalili, że jeden z mieszkańców miejscowości pod Wieliczką posiada znaczne ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. W trakcie przeszukania jego domu, kryminalni ujawnili ponad 160 gramów narkotyków w postaci haszyszu, kokainy, marihuany oraz tabletek ecstasy. W trakcie czynności, policjanci zatrzymali 43 -letniego mieszkańca posesji. Jeszcze tego samego dnia, funkcjonariusze przedstawili 43 -latkowi zarzut posiadania znacznych ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. Za to przestępstwo grozi mu kara do 10 lat pozbawienia wolności. RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Beeniepatu - 17.09.2022 To chyba znajomy Katy 😎 Tylko odpowiedzialny za klasyki 😎 Zaraz dzwonie sie pytac kto to RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Pazyfea - 17.09.2022 Po co haszysz robia z zielonego to ja nie wiem przeciez zwykle zielone jest lepsze RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Chochlik - 17.09.2022 Zrzynka od Katys Candies, jestem na nie i dobrze, że zlapali podrabianca. RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - voice.of.voiceless - 17.09.2022 Pazyfea co ty pierdolisz ze jest lepsze, to tak jak by toczyć beef mielone vs schabowe, jeden woli to drugi to. hasz ma wiekszą zawartość thc w dajmy na to jednym gramie. ja z dobrego kofika palilem 51% super polm i 12 albo 14%cbd i kopal tak, ze po gramie spalonym siedzialem na kiblu poltora godziny bo nie mialem sily wstac, dopiero do lozka doszedlem ma ktos dabu? RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - crystal_girl - 17.09.2022 Można poczuć się jak w Paryżu lol xD RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - DwDPzN - 17.09.2022 Co to w ogóle za nazwy... RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Pazyfea - 18.09.2022 (17.09.2022, 18:53)PUDZILLA napisał(a): Pazyfea co ty pierdolisz ze jest lepsze, to tak jak by toczyć beef mielone vs schabowe, jeden woli to drugi to. Ziolo to nie narkotyk a hasz juz tak o to mi chodzilo i według mnie ziolo nie jest by sie ujebac tylko na chillerce zapalic ze znajomymi moze dla tego moja opinia jest taka a nie inna Dla mnie hasz za mocno wyjebuje dla tego go nie lubie i nie polecam RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Szyderca - 18.09.2022 Dla mnie bez różnicy czy hasz czy mery , wiadomo ze hasz jak pisal pudzilla wiecej ma thc bo wiecej trzeba by zrobi taka kostkę a tak poza tym hasz kto kurwa to sprzedaje heheh u mnie w mieście bardzo rzadko jest hasz. Chyba że przed banem w Chinach to robili plate na kryminal. A co do tej katy to przecież nie mówicie ze lykliście to że to klientka robi heheheh RE: Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy - Beeniepatu - 18.09.2022 Pazyfea co to znaczy "ziolo to nie narkotyk a hasz juz tak"??? Ostatnio masz jakis niedobry czas jak chodzi o posty, gubisz sie 😎 To i to pochodzi z tej samej rosliny, roznica jest w tym, ze susz pozyskiwany est z kwiatostanow a hasz z zywicy. Stezenie THC mocniejsze nie ma zadnego wplywu na definicje.i to i to jest substancja psychoaktywna. Zwyczajowo obie formy przetworzonej konopii, zaliczane sa do "miekkich" narkotykow. |