Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowy
17.09.2022, 17:08
Diler miał w ofercie miękkie i twarde dragi. Opisywał je nazwami znanych marek modowych
Podczas wspólnych działań policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z kryminalnymi z Komendy Powiatowej Policji w Krakowie zatrzymali 43- letniego mężczyznę, który w miejscu zamieszkania posiadał znaczne ilości różnego rodzaju narkotyków.
W środę tj. 14 września br. policjanci z Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z wielickimi kryminalnymi przeprowadzili wspólne działania. Policjanci wcześniej ustalili, że jeden z mieszkańców miejscowości pod Wieliczką posiada znaczne ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych.
W trakcie przeszukania jego domu, kryminalni ujawnili ponad 160 gramów narkotyków w postaci haszyszu, kokainy, marihuany oraz tabletek ecstasy. W trakcie czynności, policjanci zatrzymali 43 -letniego mieszkańca posesji. Jeszcze tego samego dnia, funkcjonariusze przedstawili 43 -latkowi zarzut posiadania znacznych ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. Za to przestępstwo grozi mu kara do 10 lat pozbawienia wolności.
Podczas wspólnych działań policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z kryminalnymi z Komendy Powiatowej Policji w Krakowie zatrzymali 43- letniego mężczyznę, który w miejscu zamieszkania posiadał znaczne ilości różnego rodzaju narkotyków.
W środę tj. 14 września br. policjanci z Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie wspólnie z wielickimi kryminalnymi przeprowadzili wspólne działania. Policjanci wcześniej ustalili, że jeden z mieszkańców miejscowości pod Wieliczką posiada znaczne ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych.
W trakcie przeszukania jego domu, kryminalni ujawnili ponad 160 gramów narkotyków w postaci haszyszu, kokainy, marihuany oraz tabletek ecstasy. W trakcie czynności, policjanci zatrzymali 43 -letniego mieszkańca posesji. Jeszcze tego samego dnia, funkcjonariusze przedstawili 43 -latkowi zarzut posiadania znacznych ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. Za to przestępstwo grozi mu kara do 10 lat pozbawienia wolności.
17.09.2022, 17:16
To chyba znajomy Katy 😎 Tylko odpowiedzialny za klasyki 😎 Zaraz dzwonie sie pytac kto to
YOUR ATTORNEY
17.09.2022, 17:56
Po co haszysz robia z zielonego to ja nie wiem przeciez zwykle zielone jest lepsze
17.09.2022, 18:53
Pazyfea co ty pierdolisz ze jest lepsze, to tak jak by toczyć beef mielone vs schabowe, jeden woli to drugi to.
hasz ma wiekszą zawartość thc w dajmy na to jednym gramie. ja z dobrego kofika palilem 51% super polm i 12 albo 14%cbd i kopal tak, ze po gramie spalonym siedzialem na kiblu poltora godziny bo nie mialem sily wstac, dopiero do lozka doszedlem
ma ktos dabu?
hasz ma wiekszą zawartość thc w dajmy na to jednym gramie. ja z dobrego kofika palilem 51% super polm i 12 albo 14%cbd i kopal tak, ze po gramie spalonym siedzialem na kiblu poltora godziny bo nie mialem sily wstac, dopiero do lozka doszedlem
ma ktos dabu?
17.09.2022, 22:53
Co to w ogóle za nazwy...
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
(17.09.2022, 18:53)PUDZILLA napisał(a): Pazyfea co ty pierdolisz ze jest lepsze, to tak jak by toczyć beef mielone vs schabowe, jeden woli to drugi to.
ma ktos dabu?
Ziolo to nie narkotyk a hasz juz tak o to mi chodzilo i według mnie ziolo nie jest by sie ujebac tylko na chillerce zapalic ze znajomymi moze dla tego moja opinia jest taka a nie inna
Dla mnie hasz za mocno wyjebuje dla tego go nie lubie i nie polecam
18.09.2022, 05:59
Dla mnie bez różnicy czy hasz czy mery , wiadomo ze hasz jak pisal pudzilla wiecej ma thc bo wiecej trzeba by zrobi taka kostkę a tak poza tym hasz kto kurwa to sprzedaje heheh u mnie w mieście bardzo rzadko jest hasz. Chyba że przed banem w Chinach to robili plate na kryminal.
A co do tej katy to przecież nie mówicie ze lykliście to że to klientka robi heheheh
A co do tej katy to przecież nie mówicie ze lykliście to że to klientka robi heheheh
18.09.2022, 08:48
Pazyfea co to znaczy "ziolo to nie narkotyk a hasz juz tak"??? Ostatnio masz jakis niedobry czas jak chodzi o posty, gubisz sie 😎 To i to pochodzi z tej samej rosliny, roznica jest w tym, ze susz pozyskiwany est z kwiatostanow a hasz z zywicy. Stezenie THC mocniejsze nie ma zadnego wplywu na definicje.i to i to jest substancja psychoaktywna. Zwyczajowo obie formy przetworzonej konopii, zaliczane sa do "miekkich" narkotykow.
YOUR ATTORNEY