Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wiadomości (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę (/showthread.php?tid=1213) Strony:
1
2
|
Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - SztywnyMisza - 13.10.2022 Policjanci z wydziału kryminalnego z Woli zatrzymali dwóch mężczyzn podejrzanych o posiadanie znacznej ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. Policjanci w lokalu jednego z nich ujawnili ponad 800 gramów ziela konopi innych niż włókniste oraz kokainę w ilości ponad 35 gramów. Wspólnicy trafili do policyjnej celi. Po zgromadzeniu materiału dowodowego podejrzani usłyszeli zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków działając wspólnie i w porozumieniu, za co grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. Policjanci z wydziału kryminalnego w wyniku pracy operacyjnej uzyskali informację, że w lokalu w dzielnicy może dochodzić do handlu narkotykami, a związek z tym mają dwa mężczyźni. Kryminalni zorganizowali działania i przystąpili do czynności. W mieszkaniu jednego z mężczyzn kryminalni ujawnili w szafie trzy torby z zawartością suszu roślinnego oraz w plastikowym opakowaniu woreczki z zawartością białej substancji w ilości 45 zawiniątek. Mężczyzna w wieku 37 lat został zatrzymany. W ręce kryminalnych wpadł jego wspólnik. Podczas przeszukania mieszkania 24-latka policjanci ujawnili jeszcze marihuanę i kilka gram kokainy. Mężczyzna został zatrzymany. Zabezpieczone substancje zostały poddane oględzinom i przekazane do dalszych badań. Śledczy zgromadzili materiał dowodowy. W Prokuraturze Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie podejrzani usłyszeli zarzut działania wspólnie i w porozumieniu posiadania znacznej ilości środków odurzających w postaci ziela konopi innych niż włókniste o łącznej wadze ponad 800 gramów i kokainy o łącznej wadze ponad 35 gramów. Dodatkowo drugi z zatrzymanych usłyszał zarzut posiadania marihuany i kokainy. Za przestępstwo posiadania znacznej ilości narkotyków grozi kara do 10 lat więzienia. Czynności w sprawie postępowania prowadzone są pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie. Zrodło : Kryminałki.pl RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - Hyzio - 13.10.2022 24latek młody a tyle tego miał że szok RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - wwojtuss - 13.10.2022 (13.10.2022, 18:33)Hyzio napisał(a): 24latek młody a tyle tego miał że szok to jakas regula, ze im starszy tym wiecej tematu ma na chacie czy jak? RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - Hyzio - 14.10.2022 (13.10.2022, 20:03)wwojtuss napisał(a): to jakas regula, ze im starszy tym wiecej tematu ma na chacie czy jak? Przeważnie tak było xD RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - C84S - 14.10.2022 Teraz młodzież szybciej dorasta. Ja w wieku 18 lat nie wiedziałem co to jest guzik, feta i inne rzeczy. Wiedziałem, że jest tylko Maryśka. Jestem przed 40. A teraz jest większy dostęp do informacji i wszystko szybciej się dzieje. RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - Pazyfea - 15.10.2022 Juz myslalem ze kg kokainy przejeli bo tak wynika z tytulu a tu 35g XD RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - DwDPzN - 15.10.2022 (14.10.2022, 00:00)Hyzio napisał(a): Przeważnie tak było xD Teraz dzieciak łatwiej kupi kryształ niż papierosy w sklepie RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - wwojtuss - 18.10.2022 (15.10.2022, 22:48)DwDPzN napisał(a): Teraz dzieciak łatwiej kupi kryształ niż papierosy w sklepie smutna prawda, nie brakuje informacji o 14-16 letnich przecpancach, a miejsc w osrodkach terapeutycznych juz powoli zaczyna ale sprzedawanie krychy dzieciakom to juz upadek wedlug mnie RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - furiat - 18.10.2022 niech bog ich trzyma w swej opiece RE: Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę - UltraKsiężyc - 18.10.2022 (18.10.2022, 13:29)wwojtuss napisał(a): smutna prawda, nie brakuje informacji o 14-16 letnich przecpancach, a miejsc w osrodkach terapeutycznych juz powoli zaczyna Niestety tutaj gdzie mieszkam jest większość głąbów co nie wyznają zasad " malolatą nie daje " i poźniej takie dzieciaczki chodzą naćpane przez co robią prawilnym mordą,które wyznają zasady takie jakie pisałem mają często przypał nie raz widziałem jakiego 13/14 latka spizganego..Mało tego często im udostępniają kosy itp Więc takim to tylko nogi z dupy powyrywać |