Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dilerzy mieli prawie kilogram zioła i kokainę
13.10.2022, 17:21
Policjanci z wydziału kryminalnego z Woli zatrzymali dwóch mężczyzn podejrzanych o posiadanie znacznej ilości środków odurzających oraz substancji psychotropowych. Policjanci w lokalu jednego z nich ujawnili ponad 800 gramów ziela konopi innych niż włókniste oraz kokainę w ilości ponad 35 gramów. Wspólnicy trafili do policyjnej celi. Po zgromadzeniu materiału dowodowego podejrzani usłyszeli zarzut posiadania znacznej ilości narkotyków działając wspólnie i w porozumieniu, za co grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności.
Policjanci z wydziału kryminalnego w wyniku pracy operacyjnej uzyskali informację, że w lokalu w dzielnicy może dochodzić do handlu narkotykami, a związek z tym mają dwa mężczyźni. Kryminalni zorganizowali działania i przystąpili do czynności. W mieszkaniu jednego z mężczyzn kryminalni ujawnili w szafie trzy torby z zawartością suszu roślinnego oraz w plastikowym opakowaniu woreczki z zawartością białej substancji w ilości 45 zawiniątek. Mężczyzna w wieku 37 lat został zatrzymany. W ręce kryminalnych wpadł jego wspólnik. Podczas przeszukania mieszkania 24-latka policjanci ujawnili jeszcze marihuanę i kilka gram kokainy. Mężczyzna został zatrzymany.
Zabezpieczone substancje zostały poddane oględzinom i przekazane do dalszych badań. Śledczy zgromadzili materiał dowodowy. W Prokuraturze Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie podejrzani usłyszeli zarzut działania wspólnie i w porozumieniu posiadania znacznej ilości środków odurzających w postaci ziela konopi innych niż włókniste o łącznej wadze ponad 800 gramów i kokainy o łącznej wadze ponad 35 gramów. Dodatkowo drugi z zatrzymanych usłyszał zarzut posiadania marihuany i kokainy.
Za przestępstwo posiadania znacznej ilości narkotyków grozi kara do 10 lat więzienia. Czynności w sprawie postępowania prowadzone są pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie.
Zrodło : Kryminałki.pl
Policjanci z wydziału kryminalnego w wyniku pracy operacyjnej uzyskali informację, że w lokalu w dzielnicy może dochodzić do handlu narkotykami, a związek z tym mają dwa mężczyźni. Kryminalni zorganizowali działania i przystąpili do czynności. W mieszkaniu jednego z mężczyzn kryminalni ujawnili w szafie trzy torby z zawartością suszu roślinnego oraz w plastikowym opakowaniu woreczki z zawartością białej substancji w ilości 45 zawiniątek. Mężczyzna w wieku 37 lat został zatrzymany. W ręce kryminalnych wpadł jego wspólnik. Podczas przeszukania mieszkania 24-latka policjanci ujawnili jeszcze marihuanę i kilka gram kokainy. Mężczyzna został zatrzymany.
Zabezpieczone substancje zostały poddane oględzinom i przekazane do dalszych badań. Śledczy zgromadzili materiał dowodowy. W Prokuraturze Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie podejrzani usłyszeli zarzut działania wspólnie i w porozumieniu posiadania znacznej ilości środków odurzających w postaci ziela konopi innych niż włókniste o łącznej wadze ponad 800 gramów i kokainy o łącznej wadze ponad 35 gramów. Dodatkowo drugi z zatrzymanych usłyszał zarzut posiadania marihuany i kokainy.
Za przestępstwo posiadania znacznej ilości narkotyków grozi kara do 10 lat więzienia. Czynności w sprawie postępowania prowadzone są pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola w Warszawie.
Zrodło : Kryminałki.pl
14.10.2022, 19:39
Teraz młodzież szybciej dorasta. Ja w wieku 18 lat nie wiedziałem co to jest guzik, feta i inne rzeczy. Wiedziałem, że jest tylko Maryśka. Jestem przed 40. A teraz jest większy dostęp do informacji i wszystko szybciej się dzieje.
15.10.2022, 22:48
(14.10.2022, 00:00)Hyzio napisał(a): Przeważnie tak było xD
Teraz dzieciak łatwiej kupi kryształ niż papierosy w sklepie
Młody walczysz z systemem co dzień zasilając budżet
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
Monopol tytoniowy dodać akcyza na wódce
Już pozbawiony złudzeń na hardkory masz wkrętkę
Nie nawijaj o tym co zostało nawinięte
18.10.2022, 13:29
(15.10.2022, 22:48)DwDPzN napisał(a): Teraz dzieciak łatwiej kupi kryształ niż papierosy w sklepie
smutna prawda, nie brakuje informacji o 14-16 letnich przecpancach, a miejsc w osrodkach terapeutycznych juz powoli zaczyna
ale sprzedawanie krychy dzieciakom to juz upadek wedlug mnie
18.10.2022, 14:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.10.2022, 14:43 przez UltraKsiężyc.)
(18.10.2022, 13:29)wwojtuss napisał(a): smutna prawda, nie brakuje informacji o 14-16 letnich przecpancach, a miejsc w osrodkach terapeutycznych juz powoli zaczyna
ale sprzedawanie krychy dzieciakom to juz upadek wedlug mnie
Niestety tutaj gdzie mieszkam jest większość głąbów co nie wyznają zasad " malolatą nie daje " i poźniej takie dzieciaczki chodzą naćpane przez co robią prawilnym mordą,które wyznają zasady takie jakie pisałem mają często przypał nie raz widziałem jakiego 13/14 latka spizganego..Mało tego często im udostępniają kosy itp
Więc takim to tylko nogi z dupy powyrywać