![]() |
|
RCGang.shop - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: RCGang.shop (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=82) +--- Wątek: RCGang.shop - Temat główny (/showthread.php?tid=6423) |
RE: RCGang.shop - Temat główny - Inferno - 10.03.2026 Pisałem też o tym i wtedy punkt nie będzie chciał żebyś potwierdził dane w najgorszym wypadku a kurier może, przeważnie się zna kuriera bo już jeździ jakiś czas ale nowy przyjdzie się ujebie i nic nie zrobisz później
RE: RCGang.shop - Temat główny - bnq - 10.03.2026 (10.03.2026, 19:26)Inferno napisał(a): Pisałem też o tym i wtedy punkt nie będzie chciał żebyś potwierdził dane w najgorszym wypadku a kurier może, przeważnie się zna kuriera bo już jeździ jakiś czas ale nowy przyjdzie Bardzo mozliwe ale ja tu jestem krotko i zagladam tylko jak cos zakupuje no i czasem w wolnym czasie , nie doczytalem tego. Jak napisac na sesion ? Wlasnie odebralem pake od Higlife, jakoś problemu nie było..... (10.03.2026, 19:20)Inferno napisał(a): To najlepiej nic nie pisać To jest fake ulica Moja ma inna nazwe Przeciez to logiczne ze nie bede tutaj podawal adresu nadania - mojego mieszkania Napisalem jak wygladalo mniej wiecej moje zam. RE: RCGang.shop - Temat główny - bnq - 11.03.2026 Niestety to ja zajebałem . Przepraszam was wszystki za zamieszanie jestem debilem , pomyliłem paczki... V jak najbardziej w porządku , kontakt, pakowanie itp . Zamówiłem i waszych 4 partnerów środki i po prostu przez przypadek pomyliłem pakę. Jeszcze raz przepraszam. Btw bardzo nieprzyjemne uwagi na forum :/ samym jadem od każdego prawie w komentarzu zawiało, zamiast pomóc. Dziękuję tym którzy pomogli
RE: RCGang.shop - Temat główny - Byronik - 11.03.2026 ciesz się dobrymi ludźmi. w razie problemów skontaktuj się z nami SESSION RE: RCGang.shop - Temat główny - smakosz - 11.03.2026 mordeczko fajnie, że wszystko dobrze sie skończyło, ale najpierw mogłeś od razu wyjaśniać sprawe ze sklepem zamiast obrzucać go błotem i mieć do niego pretensje na forum RE: RCGang.shop - Temat główny - dzejesol - 12.03.2026 Byronik Czy planujecie wprowadzić palenie czy zostajecie przy syntetykach? O ile można wiedzieć oczywiście
RE: RCGang.shop - Temat główny - Byronik - 12.03.2026 just more different cannabinoids soon. RE: RCGang.shop - Temat główny - dimitrij - 17.03.2026 Sziasztok srácok, Második vásárlás megtörtént. Gyors, biztonságos és gyors szállítás, rejtett kommunikációs csomagolás. Ha HQ kannabinoidokat szeretnél, csak csatlakozz ehhez az eladóhoz. ![]() Vigyázz ezekkel a dolgokkal: kis adagban mindegyik nagyon erős. Byronik 👏
RE: RCGang.shop - Temat główny - Piotrek8924 - 22.03.2026 Próbki doszły bez problemy: 1.Pakowanie do poprawy ![]() Co do jakości kanna, jest bezkonkurencyjna. Butinaca 0,6:10 bardzo srogie psychodeliczne działanie czas ok. 60 minut 5F-ADB 0,6 grama na 15 podkładu mocne uderzenie w głowę na 15 minut działania. Gdybym mógł polemizować, dla mnie w mocy są: ADB-BUTINACA 5F-ADB żółty 5F-ADB white PS. Dodam, że Butinaca kładłem na 10 gram podkładu, 5F-ADB na 15 gram podkładu. RE: RCGang.shop - Temat główny - krzysztoff - 22.03.2026 Tak żółtciak jest świetny |