Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
10.03.2026, 15:34
Niestety nadawca paczki nadal zly adres paczki zamwowienie 78582. Prosze to sprawdzic. Czekam na odpowiedz
Po rozmowie na infolini z zoltymi Pani oznajmila ze adres sie nie zgadza. Ja sprawdzilem w zamowieniu podalem prawidlowy. To nadawca popelnil blad. Zrozumcie jaki jestem wsciekly to musial odebrac jakis inny sasiad przecdiez to wszystko wyjdzie .... Co wyscie odwalili jestem wsciekly jak i by byl kazdy. Czekam na odpowiedz.
Po rozmowie na infolini z zoltymi Pani oznajmila ze adres sie nie zgadza. Ja sprawdzilem w zamowieniu podalem prawidlowy. To nadawca popelnil blad. Zrozumcie jaki jestem wsciekly to musial odebrac jakis inny sasiad przecdiez to wszystko wyjdzie .... Co wyscie odwalili jestem wsciekly jak i by byl kazdy. Czekam na odpowiedz.
10.03.2026, 15:37
bnq istnieje możliwość że zamieniłes nr mieszkania z nr domu i poszło całkowicie do innej klatki albo coś w tym stylu?
Skoro rozmawiałeś na infolinii to dlaczego niby nie podałeś prawidłowego adresu?
Czy to była rozmowa kiedy dzwoniłeś bo paczka widniała na track jako odebrała a nie odberales?
Opisz sytuację bo wątpię że vendor jednal się i zamiast np 22 to 34 wpisał
Skoro rozmawiałeś na infolinii to dlaczego niby nie podałeś prawidłowego adresu?
Czy to była rozmowa kiedy dzwoniłeś bo paczka widniała na track jako odebrała a nie odberales?
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
Wrocilem wlasnie do domu z pracy status paczki : odebrana o ****. Jest to kompletni nie mozliwe bo bylem w pracy pracuje od 6 do 14. Paczki nigdzie nie znalazlem u sasiada itp (zaczelem poszukiwania) - Nie znalazlem. Wiec dzwonie na infolinie i tam Pani powiedziala ze adres ktory podaje przez telefon nie jest adresem na paczcze. Na Nadaniu jest inny adres- Imie nazwisko kod miasto sie zgadza tylko adres bo podawalem to pokoleji i Pani sprawdzala dopiero na adresie oznajmila ze nie zgada sie adres. Ewidentny blad nadawcy. Ja sprawdzilem w @ podalem w zamowienie DOBRZE ADRES, Nadawca chyba wystarczy ze wejdzie w paczke i zobaczy ze adres sie nie zgadasza. Dodam ze napisalem tak : adres : *ul Dopalowa 6 B 2 .Nie wiem jak mozna sie pomylic... ale tu juz nie chodzi o to ja nawet juz mam to w dupie to paczke odebral jakis inny sasiad teraz wszystko sprzatam bo co jak to zaniusl na psy? No szkurwa jestem wsciekly.
ja jestem stary wyga 17 lat doswiadczenia mordo i pierwszy raz takie cos. Aktualnie tez czekam na pake z highlife. Sam fakt ze zamowilem 5 f adb 4x mowi samo za siebie
Czekam na odpowiedz !! Dodatkowo we wiadomosci chcialbym sie dowiedziec na jaki adres naprawde zostala ona doreczona zebym uwazal....
Podalem prawidlowy i Pani powiedziala ze inny adres jest na paczce, mam kontaktowac sie z nadawca.
ja jestem stary wyga 17 lat doswiadczenia mordo i pierwszy raz takie cos. Aktualnie tez czekam na pake z highlife. Sam fakt ze zamowilem 5 f adb 4x mowi samo za siebie
Czekam na odpowiedz !! Dodatkowo we wiadomosci chcialbym sie dowiedziec na jaki adres naprawde zostala ona doreczona zebym uwazal....
(10.03.2026, 15:37)Inferno napisał(a): bnq istnieje możliwość że zamieniłes nr mieszkania z nr domu i poszło całkowicie do innej klatki albo coś w tym stylu?
Podalem prawidlowy i Pani powiedziala ze inny adres jest na paczce, mam kontaktowac sie z nadawca.
10.03.2026, 17:11
Nie rozumiem dlaczego nie przekierowałeś sobie tego na punkt odbioru.
Z paczkami z poza pl są zawsze jakieś cyrki.
Z paczkami z poza pl są zawsze jakieś cyrki.
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
10.03.2026, 18:21
Pisz do Byronika na session, nie potrzebujemy tutaj twoich żali.. bo nie mamy Ci jak pomóc.
To najlepiej nic nie pisać
na forum tylko niech wszyscy PW piszą tylko Skittles
takim tokiem myślenia
Ciekawi mnie bardziej Chwartyczna nie ma takiej ulicy w Polsce, na sprawdziłem Geoportal i spis wieczysty bo od razu coś dziewna mi się wydała
a po za tym właśnie takie bezpieczeństwo w sieci siedzisz na VPN i walisz adres gdzie możliwe że to jakieś osiedle jedynie w pl , brawo
Dorzuc kod pocztowy tylko
na forum tylko niech wszyscy PW piszą tylko Skittles
takim tokiem myślenia Ciekawi mnie bardziej Chwartyczna nie ma takiej ulicy w Polsce, na sprawdziłem Geoportal i spis wieczysty bo od razu coś dziewna mi się wydała
a po za tym właśnie takie bezpieczeństwo w sieci siedzisz na VPN i walisz adres gdzie możliwe że to jakieś osiedle jedynie w pl , brawo
Dorzuc kod pocztowy tylko
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat
bnq
Bo miałeś to sam przekierować. Tak jest najbezpieczniej żeby właśnie uniknąć takich sytuacji że będzie zły numer albo zjebany kurier i zaniesie to chuj wi gdzie.
Takie ładunki się od razu przekierowuje na punkt albo maszynę.
Bo miałeś to sam przekierować. Tak jest najbezpieczniej żeby właśnie uniknąć takich sytuacji że będzie zły numer albo zjebany kurier i zaniesie to chuj wi gdzie.
Takie ładunki się od razu przekierowuje na punkt albo maszynę.
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.

![[Obrazek: 20260310-150427.jpg]](https://i.ibb.co/mFX3NZhk/20260310-150427.jpg)