Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - mirakles - 05.10.2024

(02.10.2024, 15:58)krem0wa napisał(a): Jak wygląda sprawa z dopłacaniem przy zamówieniu 250zł? Szykować się na spory wydatek czy lepiej coś dobrać.

Nie ma zadnego doplacania minimum wydatek to 200 + gołąb

RE: Escobar.store - Temat Główny - Czeslawo - 05.10.2024

mirakles 
Dokładnie nie ma dopłacania i przepłacania.  Wink
Chyba, ze chodziło mu o coś innego.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Inferno - 05.10.2024

Będzie nagroda Ketaminka i będzie relacja z Ketaminki, polecam Escobar Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - marioss - 06.10.2024

Czy to możliwe że ból pleców kręgosłupa ustal po dwu dniowym maratonie z 3cmc .? Jak narazie tydzień mam spokuj..

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lifeisbrutal - 06.10.2024

marioss Wątpię, to pewnie zbieg okoliczności. Raczej cmc nie ma nic z tym wspólnego.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - ToXic - 06.10.2024

Escobar nie wiem czy już gdzieś nie padło takie pytanie ale warto zapytać, planujesz w przyszłości wprowadzenie a-pihp lub tej podróbkowej alfy co większość wciska ją pod nazwą starej pvp ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Heluuupiarz - 06.10.2024

10000 razy padlo takie pytanie , wystarczy przeszukac forum bez zbednego nabijania postow , i badz pewnien ,ze jak Pawełek bedzie mial mozliwosc pobrania dobrej alfy w dobrej cenie to na pewno zawita , dajcie mu kurwa czas, chlop jest tyle czasu na rynku bo ma zajebiste bhp !! byli juz tacy , ktorzy mieli w ofercie xxx rckow , mieli wyjebane w bhp i juz ich z nami nie ma !
Inferno  gosciu ja w jednym zamowieniu zostawiam wiecej siana u Esco niz Ty przez pol roku ,wiec sie nie wypowiadaj Big Grin
Przegladam regularnie forum od prawie 2 lat Smile mialem tu inne konto Smile nie wypowiadam sie bo pieniadze lubia cisze  a spamerzy lubia Sample ...
chciales zablysnac ,ale zgasles jak niedopalek ,

RE: Escobar.store - Temat Główny - Yalasek - 06.10.2024

Pablito nr jeden na morzu :* któremu Tam coś nie pasuje? Aaaa Yala wyjaśni tajke w moment
Escobar  Escobar  Escobar 
Dobre 3cmc właśnie jestem po tropie na łowach naćpacie się w dupkę 

Kocham cały czas to forum trąba a ponoć jebe was na multikontach hehe Escobar  słyszałeś bracie chłopaki mają babskie podejrzenia i problemik pokaz te skargi na mnie publicznie kto zapodaje po co nam tacy nie wierni nie jażę jak śmiecie kurwa szmaty nie trzymacie sztamy na naszym forum o dragach kurwa chłopie weź się za siebie jeden z drugim w średniowieczu nie pozyliscie byście z takimi uchybieniami umysłu. Sorry Maniek że mówię sylabami nie usuwaj tego postu taka informacja co jakiś czas powinna być odtajniona żeby trzymać godny poziom na forum dzięki chłopy! Pozdr Yala ~ lajkujcie dzięki 
Donosiciele zawsze zatruja was jestem w sobie 

Kapuś to najmieksza dędka (usuń)= (napraw)

Kto nie złapie przekazu buda ja mam swoje życie jestem z wami <3

RE: Escobar.store - Temat Główny - DGEloV - 07.10.2024

Pablo klienci się skarżą że na maile nie odpisujesz haha

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - marioss - 07.10.2024

Lifeisbrutal moze i tak. sam fakt że odbilem troche przez te dwa dni od codziennych obowiązków.
 Tez inne pytanie wiem jak działa 3cmc. Teraz chodzi i 4cmc. Kiedyś kolo za przysługę zrobił dwie narty i mówi że to podobne jak mefiks. Tez bylo szkło. Efekt był taki ze z tyłu w samochodzie wtopiłem się w siedzenie nie miałem wgl potrzeby poruszania się tylko bardziej jazda wewnątrz głowy natłok myśli itp.  Tera, tak myślę czy to mogło być wlasnie 4cmc ?