![]() |
|
Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" (/showthread.php?tid=2539) |
RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - Twilight Sparkle - 18.08.2023 Epsiakos masz jakieś historie z poćpanymi pacjentami? RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - DissoEnjoyer - 18.09.2023 "Grożenie" policją osobie w stanie pełnej psychozy, TRAGICZNE W SKUTKACH. RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - fiodor - 18.09.2023 DissoEnjoyer o to to, niestety niektórzy/większość zamiast się dowiedzieć/wpisać w google, jedynie to robią. Więcej gówno ich obchodzi, mimo że ktoś mówi wprost, że dostał psychozy. Ktoś chce pogadać, żeby się uspokoić/pozbyć schiz to wyskakują z takim gównem brzydko mówiąc RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - Epsiakos - 18.09.2023 DissoEnjoyer taka osoba to mówiąc kolokwialnie zwykła kurwa i tyle, jak się cpie razem to należy ogarnąć i uspokoić kolegę pogadać i wyciągnąć z nas tripa. Ci co tak robią są u mnie traktowani w podobnych kategoriach co najgorsze szony RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - hidden - 18.09.2023 (18.09.2023, 19:17)DissoEnjoyer napisał(a): "Grożenie" policją osobie w stanie pełnej psychozy, TRAGICZNE W SKUTKACH.za samo sugerowanie kontaktu z psami serdeczne JP na potylice sie nalezy niezaleznie czy ktos jest w stanie psychozy czy nie albo obojetnie jakie ktos mialby intencje PODCZAS ATAKU PADACZKI/EPIZODU DRGAWKOWEGO NIGDY ALE TO NIGDY POSZKODOWANEMU NIE WSADZAMY NIC DO UST!!! NIA DA SIE POLKNAC WLASNEGO JEZYKA - TO MIT WYMYSLONY NA POTRZEBY BAJEK no chyba ze go sobie najpierw utniesz
RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - Epsiakos - 19.09.2023 hidden przy padaczce nie chodzi o połknięcie języka a o odgryzienie get your facts check
RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - hidden - 19.09.2023 nawet jesli jest ryzyko pogryzienia jezyka to wciaz to lepsza opcja niz polkniecie owego przedmiotu. RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - Epsiakos - 19.09.2023 Kwestia gdzie wsadzisz i jak, wsadza sie odpowiedniej długości przedmiot. Pogryźć język to jedno, ale jak sobie odgryziesz to masz gorzej, jeżeli nie masz wiedzy z tego zakresu proszę nie pisz takich rzeczy bo ktoś się ciebie posłucha i będzie tragedia RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - hidden - 19.09.2023 no to pokaz kogos kto zaleca wkladac cos do ust, niech sie jakis ekspert wypowie nawet wujas odradza takie praktyki bo wieksza szansa ze sobie zeby delikwent zniszczy niz sobie jezyk przegryzie
RE: Jak NIE udzielać pomocy - zdrowotne bzdury i "mądrości" - kodow - 19.09.2023 Nie dawać zbyt najebanym dziewczynom kryształów działających na serotonine, mówiąc że to feta i że je orzeźwi (dziewczyna nigdy prochów nie jadła btw.) xD Byłem kiedyś na takiej domówce, laska ledwo kontaktowała i wciskają jej krissa, mówiąc że to feta i że ją orzeźwi. Wstałem, podszedłem, wpierdoliłem tego szczura co jej posypali i powiedziałem na całe towarzystwo, że to kurwa nie jest feta, tylko beta-katon i tylko pogorszy jej stan - że nie ma fety w krysztale i żeby nie odpierdalali maniany Ich miny bezcenne, tym bardziej że z całego towarzystwa znałem tylko jedną osobe i tak trochę z dupy tam byłem xD
|