![]() |
Medytacja - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Medytacja (/showthread.php?tid=4951) |
RE: Medytacja - xa0s4dd1ct3d - 25.11.2024 Ja uznaje medytacje za samą czynność którą doprowadza do czystości umysłu który pozwala prowadzic dialog sam ze sobą. Stosuje od dawna a najłatwiej mi go osiągnąć przy rytmicznej muzyce bez słów i jakiejś czynności fizycznej którą mogę zautomatyzować RE: Medytacja - Bogdan Boner - 26.11.2024 Chochlik bez względu na to co Ci to powoduje to trzymam za Ciebie kciuki chłopie. Naprawdę wierzę że sobie z tym wszystkim poradzisz. I nie, nie próbuję Cię pocieszyć ani inne tego typu głupoty. To nie jest tanie "będzie dobrze idź pobiegaj". Widzę po tym co piszesz na forum że walczysz i się nie poddajesz i szczerze Ci kibicuję w tej walce. RE: Medytacja - kot_kreskowy - 26.11.2024 (25.11.2024, 10:19)Yalasek napisał(a): Medytuje od lat przyciąga spokój i szczęście medytacja jest dla każdego jak kurwa słyszę kogoś ale ja nie potrafię to mam ochotę go zabić serio hehe będzie dobrze bravhu powodzenia Tobie to już zadny rodzaj medytacji nie pomoże, zaden mnich, kaznodzieja czy szeptucha. Choroszcz i to natychmiast! RE: Medytacja - monio - 26.11.2024 W życiu kilka razy podchodziłem do medytacji potem umnie nadhodzi moment że mi się niechce przeważnie jesto po dragach gdzie trudno jest się skupić. Pozatym medytacje uważam za super czynnośc pomaga i to dużo wnosi spokój do twojego życia książek też troszkę czytałem , ale ostatnio to było na wakacjach polecam wszystkim zajrzeć youtube i posłuchać lekci Eckhart Tolle Potega teraźniejszości jesto 10 rozdziałów od pierwszej trzeba zacząć nazwany jest wprowadzenie fajnie się tego słucha u przytym medytuje dobrze tam jest wyjaśnione co i jak polecam Molego dnia RE: Medytacja - Blade12 - 26.11.2024 Nigdy nie medytowałem ale słyszałem że medytacja jest bardzo pomocna w bezsenności RE: Medytacja - Yalasek - 26.11.2024 (26.11.2024, 05:47)kot_kreskowy napisał(a): Tobie to już zadny rodzaj medytacji nie pomoże, zaden mnich, kaznodzieja czy szeptucha. Choroszcz i to natychmiast! Tak wiem ale ja zato chcę tu pomagać innym dla twojej wiadomości posiadam pewne zdolności dzięki którym pomagam innym <3 zapraszam również ciebie na PW pozdrowienia RE: Medytacja - Czeslawo - 26.11.2024 Mam tak uciążliwych sąsiadów, że trudno się skupić czasem nad własnymi myślami. ![]() Jak ktoś ma własny domek i względny spokój, mieszka daleko od drogi to wtedy być może. ![]() RE: Medytacja - Yalasek - 26.11.2024 Czeslawo siema bracie przeczytałem post i napisałem do ciebie PW w sprawie tych sąsiadów zobaczymy co da się zrobić Piszcie naprawdę chce pomóc więc śmiało można z każdym tematem napisać od mnie ![]() RE: Medytacja - Czeslawo - 26.11.2024 Siema Wspominałeś o medytacji, jak medytować, skoro pode mną jest rodzinka z czwórka dzieci i tam jest hałas 24/7 A nade mną jest pasjonat remontów, nie ma dnia, żeby nie stukał, pukał, nie wiercił, wiesz, o co chodzi ![]() Dzieki za dobre checi - patrz taki rym częstochowski. ![]() RE: Medytacja - kot_kreskowy - 26.11.2024 Jesteś pewien, że walenie konia w piwnicy to medytacja? |