![]() |
|
Rozgniatanie kryształów - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Rozgniatanie kryształów (/showthread.php?tid=4967) |
RE: Rozgniatanie Cmc - Inferno - 30.11.2024 Do kartki, na pieniek i młotkiem ![]() A jak nie ma młotka to i można tłuczkiem, denkiem od butelki tak jak pisali wyżej a później do samary. Widziałem jak już rozgniatali w tej co trzymali a później dziury i połowy tematu nie było
RE: Rozgniatanie Cmc - kurvvisko - 30.11.2024 Ja tam normalnie kartą na talerzu rozkruszam, troszkę odstrzeli, ale luz RE: Rozgniatanie Cmc - DarkSonia - 30.11.2024 z prostych domowych sposobów: - towar między kartke i walcowac to szklanką, słoikiem tudzież wałkiem do makaronu, albo pierdolnąc młotkiem ( na wszelki wypadek żeby te strzelające kryształy nam nie spierdoliły to towar zostawiać w samarce - najwyżej się zniszczy ) potem: - towar już ułożony - drobno ogarnięty w/w czynnościami, spokojnie można rozkruszyć na zajebisty pyłek robiąć okrężne ruchy plastikowa kartą bankową / z biedronki lub jakąkolwiek inną... RE: Rozgniatanie Cmc - Leśny_koteł - 01.12.2024 Ten temat to jakiś żart XD Żart dla upośledzonych. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Inferno - 15.12.2024 kurvvisko jest milion sposobów takiego kruszenia hehe ![]() W woreczku i butelką szklaną denkiem (ale zmień później worek) Do kartki i walcować i stukać. I wiele wiele wiele więcej poooozdro
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - marioss - 15.12.2024 Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 15.12.2024 marioss Dokładnie też tak robię, dodam, że warto robić to przez dodatkowy „folie”, aby te twarde kryształy nie przebiły wora. Takie pakowanie ma same korzyć łącznie z tym wymienionym.
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kurvvisko - 15.12.2024 Tak też czasem robię, ale nigdy nie mam dodatkowego woreczka, więc zostaje mi taki podziurawiony. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Rweqerew333 - 15.12.2024 Ja od zawsze kruszę przez kartkę papieru, potem poprawiam samą kartą na pył i jest elegancko. Ma to największy sens przy ICE, bo te kryształy są naprawdę twarde i potrafią latać po pokoju jak pojebane ![]() Potem jak skończy się materiał to się szuka po podłodze bez sensu, łudząc się, że znajdzie jakiś większy kamyk - lepiej żyć bez tej nadziei - koniec materiału to koniec zabawy
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DarkSonia - 15.12.2024 (15.12.2024, 11:15)marioss napisał(a): Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek do labolatorium wbijają zawsze 2 pakunki, raz się zdarzyło i nawet 3 ( chodzi mi o dodatkowe palety na puszki z sokiem marchwiowym )polecam materiał jak wyżej ktoś napisał oagarniać w palecie, rozpiepszyć to jak trzeba na wymagany stan, który każdy sobie ma indywidualny ... i przesypać ogarnięty już towar w odpowiedniej konsystencji do odpowiednio nowego opakowania tudzież palety... systemów na ogarnianie tego typu czynności jest wiele jest na forum stworzony do tego odp. dział z ciekawostek: osobiście polecam moździeż - zwł ten wąsko-wysoki... z tego szerokiego istnieje ryzyko utraty zamówionego towaru i szukanie z lupą po piwnicach tudzież magazynach ze zdrowa żywnością |