Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Rozgniatanie kryształów - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Rozgniatanie kryształów (/showthread.php?tid=4967)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Rozgniatanie Cmc - Inferno - 30.11.2024

Do kartki, na pieniek i młotkiem Big Grin
A jak nie ma młotka to i można tłuczkiem, denkiem od butelki tak jak pisali wyżej a później do samary.

Widziałem jak już rozgniatali w tej co trzymali a później dziury i połowy tematu nie było Podobno kultowa

RE: Rozgniatanie Cmc - kurvvisko - 30.11.2024

Ja tam normalnie kartą na talerzu rozkruszam, troszkę odstrzeli, ale luz

RE: Rozgniatanie Cmc - DarkSonia - 30.11.2024

z prostych domowych sposobów:
- towar między kartke i walcowac to szklanką, słoikiem tudzież wałkiem do makaronu, albo pierdolnąc młotkiem ( na wszelki wypadek żeby te strzelające kryształy nam nie spierdoliły to towar zostawiać w samarce - najwyżej się zniszczy )
potem:
- towar już ułożony - drobno ogarnięty w/w czynnościami, spokojnie można rozkruszyć na zajebisty pyłek robiąć okrężne ruchy plastikowa kartą bankową / z biedronki lub jakąkolwiek inną...

RE: Rozgniatanie Cmc - Leśny_koteł - 01.12.2024

Ten temat to jakiś żart XD

Żart dla upośledzonych.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Inferno - 15.12.2024

kurvvisko jest milion sposobów takiego kruszenia hehe Big Grin
W woreczku i butelką szklaną denkiem (ale zmień później worek)

Do kartki i walcować i stukać.
I wiele wiele wiele więcej poooozdro Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - marioss - 15.12.2024

Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 15.12.2024

marioss 
Dokładnie też tak robię, dodam, że warto robić to przez dodatkowy „folie”, aby te twarde kryształy nie przebiły wora.

Takie pakowanie ma same korzyć łącznie z tym wymienionym.Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kurvvisko - 15.12.2024

Tak też czasem robię, ale nigdy nie mam dodatkowego woreczka, więc zostaje mi taki podziurawiony.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Rweqerew333 - 15.12.2024

Ja od zawsze kruszę przez kartkę papieru, potem poprawiam samą kartą na pył i jest elegancko.

Ma to największy sens przy ICE, bo te kryształy są naprawdę twarde i potrafią latać po pokoju jak pojebane Podobno kultowa
Potem jak skończy się materiał to się szuka po podłodze bez sensu, łudząc się, że znajdzie jakiś większy kamyk - lepiej żyć bez tej nadziei - koniec materiału to koniec zabawy Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DarkSonia - 15.12.2024

(15.12.2024, 11:15)marioss napisał(a): Tak jak wyżej najlepiej w worku odrazu rozkruszyć tylko tyle ze dziurki mogą się porobić i trzeba zmienić opakunek

do labolatorium wbijają zawsze 2 pakunki, raz się zdarzyło i nawet 3  Big Grin  ( chodzi mi o dodatkowe palety na puszki z sokiem marchwiowym )

polecam materiał jak wyżej ktoś napisał oagarniać w palecie, rozpiepszyć to jak trzeba na wymagany stan, który każdy sobie ma indywidualny ... i przesypać ogarnięty już towar w odpowiedniej konsystencji do odpowiednio nowego opakowania tudzież palety...
systemów na ogarnianie tego typu czynności jest wiele jest na forum stworzony do tego odp. dział
z ciekawostek:
osobiście polecam moździeż - zwł ten wąsko-wysoki... z tego szerokiego istnieje ryzyko utraty zamówionego towaru i szukanie z lupą po piwnicach tudzież magazynach ze zdrowa żywnością