Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Rozgniatanie kryształów
29.11.2024, 19:31
Chuj mnie strzela jak mam to rozgniata i to na dworze jakie macie sposoby ?
My rozgniatamy dwoma kamieniami, temat leży na kartce lub nawet w worze
Sposób drugi (dwór)
Wkładasz do buta i deptasz pod stopą a to jak to zrobić to już rozkminicie sami
Sposób trzeci (dwór)
Karta + kartka
My rozgniatamy dwoma kamieniami, temat leży na kartce lub nawet w worze
Sposób drugi (dwór)
Wkładasz do buta i deptasz pod stopą a to jak to zrobić to już rozkminicie sami
Sposób trzeci (dwór)
Karta + kartka
29.11.2024, 19:51
Ja zawsze w pacynie krusze ewentualnie w kartce i napierdalam np szklanka to wałkuje napierdalam i włalaszek 
Czy bym był w domu na dworze czy kosciele sposób zawsze ten sam

Czy bym był w domu na dworze czy kosciele sposób zawsze ten sam
29.11.2024, 19:51
1.Temat wrzucasz w kartkę papieru - odpowiednio dużą, żeby pomieścić materiał.
2.Zabezpieczasz brzegi (zaginając dokładnie), żeby sprzęt nie spierdolił przy rozgniataniu.
3.Bierzesz butelkę po piwie/słoik/cokolwiek co ma kształt walca.
4.Zapierasz się i walcujesz. Co trochę mieszając tematem, żeby równomiernie się rozkruszył.
5.Pył.
2.Zabezpieczasz brzegi (zaginając dokładnie), żeby sprzęt nie spierdolił przy rozgniataniu.
3.Bierzesz butelkę po piwie/słoik/cokolwiek co ma kształt walca.
4.Zapierasz się i walcujesz. Co trochę mieszając tematem, żeby równomiernie się rozkruszył.
5.Pył.
29.11.2024, 20:25
Ciemnoksieznik dzięki wypróbujemy z braćmi gdy pojawi się butla na drodze bo kartka to zawsze się znajdzie na początku trance tripu tropu 🤎
30.11.2024, 09:56
Ale macie sposoby japierdole. XD
U mnie zwyczajnie kartka papieru, kładę kryształ na blat przykładam kartkę, dociskam i krusze. Później zabieram kartkę i przyjeżdżam kartą po temacie na drobny pył i gotowe.
U mnie zwyczajnie kartka papieru, kładę kryształ na blat przykładam kartkę, dociskam i krusze. Później zabieram kartkę i przyjeżdżam kartą po temacie na drobny pył i gotowe.
30.11.2024, 13:34
Kartka i elo i zrobione potem wrzucić do drugiego wora , gorzej jak wieje to jest problem
30.11.2024, 13:44
Temat do kartki końcówki zginasz żeby się nic nie wysypało z kartki i ugniatasz telefonem do uzyskania pyłu

30.11.2024, 17:20
Hello..A ja w dwie karty ,zamykam boki żeby nie "strzelał"🤪.tak dwa razy,potem o blat(lustro) i do pyłu....😉
Ale zgadzam się...za pierwszym razem kryształki latały jak po wybuchu w kamieniołomie 🤪🤪🤣🤣🤣...
Ale zgadzam się...za pierwszym razem kryształki latały jak po wybuchu w kamieniołomie 🤪🤪🤣🤣🤣...
30.11.2024, 18:15
Przesypuje odpowiednią ilość do drugiej samary.
Napierdalam denkiem butelki, potem walec z butelki, co jakiś czas telepie samara, dalej walec.
A na końcu sypie tam skąd będzie pobierane i napierdalam karta w pionie
Napierdalam denkiem butelki, potem walec z butelki, co jakiś czas telepie samara, dalej walec.
A na końcu sypie tam skąd będzie pobierane i napierdalam karta w pionie