Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Konkurs na skład sampli! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Konkurs na skład sampli! (/showthread.php?tid=5197)

Strony: 1 2 3

RE: Konkurs na skład sampli! - LOBO - 21.01.2025

(21.01.2025, 02:29)kinia03x napisał(a): Tusi to ketaminka mdma i 4mmc

MDMA plus 4MMC raczej bez sensu wiec to bym wykluczyl...ewentualnie 4MMC MDMA i jakis stim amf/3FMC badz tylko ket plus emka

Coco excvlusive 4MMC plus 3FMC

Coco cherry 3FMC plus cos ?

RE: Konkurs na skład sampli! - Czeslawo - 21.01.2025

(21.01.2025, 05:51)olenucki napisał(a): Tusi - Ketamina + mdma + cudowna cukierkowa kompozycja zapachowa oraz barwnik.

Proporcje dawek tych substancji są idealne.

Coco Exclusive Mint - wspaniała miętową kompozycja zapachowa + 4mmc

Coco Cherry - intensywny słodko wiśniowy aromat (kompozycja) + 4mmc

Wszystko na ten temat. Według mnie tak to wygląda. 

Czeslawo a Ty co uważasz na ten temat prezes?

Hehe prezes, raczej kierownik zamieszania. Podobno kultowa

Słuchaj, @"olenucki"  ja się tu nie wypowiadam, bo jak ostatnio napisałem to usunęła słusznie moderacja mój post, bo kilka nie przyjemnych, rzeczy, ale prawdziwych napisałem do tego marnego prowokatora @"LOBO" 

Także, No Comment. Wink

Czeslawo No mam nadzieje ze przeczytales maly niedojrzaly szczylku...moja odpowiedz jakze prawdziwą Big Grin ech... szkoda ze sloma z kierpców wyszla, a byles taki fajny hamierykanski i wyluzowany i w ogole nowoczesny, i dzien dobry mowiles Big Grin

No wlasnie proszę przywrocic te posty...ku przestrodze i prawdziwym obliczu tutejszych userow ;-)

Czeslawo Oj Tys to sie matuli udoł... w sposób niegodny i haniebny reprezentujesz swoj dom rodzinny...i wstydza sie za Ciebie...wstyd i hanba nazywajac rzeczy po imieniuBig Grin

Pozbawiony argumentow, dales sie sprowokowac niczym pryszczaty nastolatek, i ukazales pod presja swe prawdziwe oblicze nygusa patusa z patofamilokow...co tylko dowodzi tezie, iz w wiekszosci speedy robia papke z mozgu delikwenta;-) ktora przed, pewno już i tak nie byla gornolotnych lotow;-)

Zawiodlem sie na Tobie, myslalem iz jestes bardziej rozgarniety, ale ostatnie historie zaburzyly ten obraz...

RE: Konkurs na skład sampli! - Czeslawo - 21.01.2025

@"LOBO" 
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy. Wink

Nie brnij w to, bo przedstawiasz przedszkole intelektualne, pseudo pozerze.

RE: Konkurs na skład sampli! - Inferno - 21.01.2025

LOBOratorium pierdolenia 3po3, domysłów i kija w dupie

RE: Konkurs na skład sampli! - Lifeisbrutal - 21.01.2025

Maniek  Epsiakos Wyjebcie ten wątek do hydeparku.

RE: Konkurs na skład sampli! - Inferno - 21.01.2025

do śmietnika

RE: Konkurs na skład sampli! - eneduerabe - 21.01.2025

RE: Konkurs na skład sampli! - kej9 - 21.01.2025

(21.01.2025, 11:44)Czeslawo napisał(a): @"LOBO" 
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy. Wink

Nie brnij w to, bo przedstawiasz przedszkole intelektualne, pseudo pozerze.

Jestem elastyczny niczym wąż, zawsze dostosowuje sie poziomem do odbiorcy Big Grin

Zasada jest prosta i niezmienna od wiekow..."wartosc szanuje, glupote rujnuje" Jola Rutowicz