Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na skład sampli!
21.01.2025, 11:06
(21.01.2025, 05:51)olenucki napisał(a): Tusi - Ketamina + mdma + cudowna cukierkowa kompozycja zapachowa oraz barwnik.
Proporcje dawek tych substancji są idealne.
Coco Exclusive Mint - wspaniała miętową kompozycja zapachowa + 4mmc
Coco Cherry - intensywny słodko wiśniowy aromat (kompozycja) + 4mmc
Wszystko na ten temat. Według mnie tak to wygląda.
Czeslawo a Ty co uważasz na ten temat prezes?
Hehe prezes, raczej kierownik zamieszania.

Słuchaj, @"olenucki" ja się tu nie wypowiadam, bo jak ostatnio napisałem to usunęła słusznie moderacja mój post, bo kilka nie przyjemnych, rzeczy, ale prawdziwych napisałem do tego marnego prowokatora @"LOBO"
Także, No Comment.
21.01.2025, 11:15
Czeslawo No mam nadzieje ze przeczytales maly niedojrzaly szczylku...moja odpowiedz jakze prawdziwą
ech... szkoda ze sloma z kierpców wyszla, a byles taki fajny hamierykanski i wyluzowany i w ogole nowoczesny, i dzien dobry mowiles 
No wlasnie proszę przywrocic te posty...ku przestrodze i prawdziwym obliczu tutejszych userow ;-)
Czeslawo Oj Tys to sie matuli udoł... w sposób niegodny i haniebny reprezentujesz swoj dom rodzinny...i wstydza sie za Ciebie...wstyd i hanba nazywajac rzeczy po imieniu
Pozbawiony argumentow, dales sie sprowokowac niczym pryszczaty nastolatek, i ukazales pod presja swe prawdziwe oblicze nygusa patusa z patofamilokow...co tylko dowodzi tezie, iz w wiekszosci speedy robia papke z mozgu delikwenta;-) ktora przed, pewno już i tak nie byla gornolotnych lotow;-)
Zawiodlem sie na Tobie, myslalem iz jestes bardziej rozgarniety, ale ostatnie historie zaburzyly ten obraz...
ech... szkoda ze sloma z kierpców wyszla, a byles taki fajny hamierykanski i wyluzowany i w ogole nowoczesny, i dzien dobry mowiles 
No wlasnie proszę przywrocic te posty...ku przestrodze i prawdziwym obliczu tutejszych userow ;-)
Czeslawo Oj Tys to sie matuli udoł... w sposób niegodny i haniebny reprezentujesz swoj dom rodzinny...i wstydza sie za Ciebie...wstyd i hanba nazywajac rzeczy po imieniu

Pozbawiony argumentow, dales sie sprowokowac niczym pryszczaty nastolatek, i ukazales pod presja swe prawdziwe oblicze nygusa patusa z patofamilokow...co tylko dowodzi tezie, iz w wiekszosci speedy robia papke z mozgu delikwenta;-) ktora przed, pewno już i tak nie byla gornolotnych lotow;-)
Zawiodlem sie na Tobie, myslalem iz jestes bardziej rozgarniety, ale ostatnie historie zaburzyly ten obraz...
21.01.2025, 11:44
@"LOBO"
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy.
Nie brnij w to, bo przedstawiasz przedszkole intelektualne, pseudo pozerze.
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy.
21.01.2025, 12:11
(21.01.2025, 11:44)Czeslawo napisał(a): @"LOBO"
Kultura dla kulturalnych ludzi, dla śmieci i obszczymurków musi być stosowany odpowiedni język, czyli, taki jak rozumiesz, czyli rynsztokowy.![]()
Jestem elastyczny niczym wąż, zawsze dostosowuje sie poziomem do odbiorcy

Zasada jest prosta i niezmienna od wiekow..."wartosc szanuje, glupote rujnuje" Jola Rutowicz