Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
3-CMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 3-CMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5332)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - TheEnd - 19.04.2025

Niech Vendor zrobi sample dla 10 osób z obowiązkową recenzja i zaraz temat ożyje a inni będą wiedzieć czy warto 👌🏼

Jurekiler - JureKiler - 19.04.2025

(14.04.2025, 00:50)Rweqerew333 napisał(a): @"Inferno" halo śpisz?

Gdzie recka? Big Grin

Mnie to śmieszy zawsze jak „ zlecam komuś badanie „ a ktoś przepada jak kamień w wodę na 2 dni i już wiem co jest grane hahah I nie musi nic pisać

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Ciemnoksieznik - 19.04.2025

Dobra, na szybko, bo mnie czas goni.

Co: Truja od Hajlajfuw.

Wygląd: mleczno-przezroczyste, jakby pozlepiane ze sobą kryształy + dolepiony do nich gdzie-niegdzie proch. Wygląda to tak, jakby temat był prasowany i drobne kryształki się do siebie pokleiły.

Ile: Ile by nie było, to będzie mało. Wiadomo.

Stan pacjenta: raczej dobry, ostatnie badania jakiegoś ulicznego kryształu dwa tygodnie temu. Prawdziwa Trójka na początku stycznia.

Set & settings: na święta posprzątane, zakupy zrobione, nic z tyłu głowy nie siedzi, zaraz wylot na melanż z ekipą. Może być lepiej?

Dostawa i pakowanie: czas ekspres, w chuj się zaskoczyłem. Pakowanie - nic nie szeleści potrząsając, nie słychać walających się klamotów, więc ok. Paczka jak tysiące innych na sortowni.

Recka:
Pokruszone na szybkości z 300mg. Podciągnięte ~50mg uczuleniowe.

Od razu czuć charakterystyczny smak i zapach. Niedługo czekając dociągnąłem jeszcze z, na oko, 50-70mg.

Weszło bardzo dobrze, przez moment lekki nieogar, by za moment zaczęło mnie rwać do działania.

Klasyczna faza - dopaminowy rush na czele, na drugiej lokacie, ale daleko za nim, lekkie serotoninowe eufo. Proporcje idealne.

Nogi przy siedzeniu same podskakują. Masz wrażenie, że umysł pracuje na wysoce wyższych obrotach, niż zwykle. Czujesz "Że życie ma sens". Wink  
Trochę się cykam teraz dociągać resztę, żeby nie wyglądać jak zwierzę. Podobno kultowa

Opinia:
Nie wiem czy nie jest to najlepsze 3-CMC jakie jadłem w życiu. Możliwe, że ma na to wpływ zregenerowana tolerancja na chlory, ale sprzęt jest kozak.

Daję 10/10 i elo. Lecę w tany. Cool
Wrzucam fotę, proszę
[Obrazek: 3-Hajlajf.jpg]

moderację o scalenie.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Inferno - 03.05.2025

Ciemnoksieznik podoba mi się Twoja opinia i foto, MEGA +
Sniffiarz97 mega FOTO, +

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - TheEnd - 03.05.2025

Bardzo dobra trójka. 
Jedna z lepszych jakie ostatnio testowałem. Świetnie nakręca. Mocny wjazd, brak schiz i wjazdu na serducho. Trochę szczypie w nos i spływ jak to w trójkach bywa , nie zbyt przyjemny ale szybko przepite sokiem mango i jest ok.
Libido bardzo mocno podniesione.

9/10 💥

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Forsik1910 - 09.05.2025

[Obrazek: IMG20250507203102.jpg]

Mialem okazję testowac niedawno trójka aktywna działanie bardziej w eufo empatia duża, libido ogromne speeda mało,bez nieogaru i bez agresywnego wjazdu.Faza jest przyjemna.
Jest ok ale jadłem dużo lepsze

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 13.05.2025

Wygląda sorcik obecnie tak:
Różni się przezroczystością od poprzedniego. Jaką moc posiada może w weekend coś zapodam, ale zapach taki ketonowy. Trójka to trójka chyba każdy wie jak dziala

[Obrazek: IMG-20250513-045349363-HDR.jpg]

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 17.05.2025

Wyjątkowo euforyczne to 3-CMC.

W dodatku odniosłem wrażenie, że jest bardzo czyste - nawet ZA czyste jak na mnie - chyba przywyczaiłem się do lekkiego "śmierdziela" - a tutaj, generalnie:
  • W zasadzie bez zapachu
  • Suche jak pieprz
  • Twarde jak kutas po viagrze
  • Wypierdala w kosmos niczym Elon Musk swoje rakiety
  • Bez zwały - lądujesz na ziemie następnego dnia jak byś leciał z Emirates - delikatnie, spokojnie i gładziutko Podobno kultowa

Jeszcze zostało mi na 2/3 sniffy - myślę, że mimo niewielkiej ilości - i tak wystarczy mi to na kilka godzin dobrej fazy.

Ogólnie - mogę polecić - I POLECAM - każdemu kto wie co to dobre 3-CMC i oczekuje czystości od zakupowanego towaru.

[Obrazek: IMG-20250513-035715.jpg]

Na fotce jakieś około 0.7g.

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - Blade12 - 23.06.2025

gołąbek doleciał z 3CMC po wstępnych badaniach mogę powiedzieć że sort zajebisty Big Grin

Dzięki High-LifeMarket 

[Obrazek: IMG20240610140343-1.jpg]

RE: 3-CMC - Opinie o produkcie - TheEnd - 23.06.2025

,no to petarda, 🔥 💥 🤘🏼