Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Opinie o produkcie
01.03.2025, 06:47
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu 3-CMC ze sklepu Highlife.market
20.03.2025, 17:33
Sniffiarz97
Proszę jakieś opinię o produkcie 😛👊
Proszę jakieś opinię o produkcie 😛👊
26.03.2025, 09:24
Trochę szczypie w nos, pierwsze wejście bardzo mocne, duże libido, nieogar w głowie. Bardziej speed niz eufo. Pół grama tylko wziąłem i ciężko tez mi powiedzieć więcej bo potem waliłem NEP a na koniec alfę która no była tak chu że nie chciała wylecieć z samarki, poprzyklejana , może pół gram z tego wziąłem i wywaliłem do kibla. Polecam tą trójkę, można brać śmiało
26.03.2025, 09:30
No to wygląda to obiecujaco. Zamówiłem. Ostatnie testy początkiem grudnia, bliżej połowy kwietnia wrzucę opinie
13.04.2025, 20:50
Parafrazując - "Co jest, kurwa, z tą trują!?"
Drugi miesiąc sprzęcior na rynku, a tylko jakieś pomijalne opinie.
Serio nikt nie przebadał tematu na tyle rzetelnie, żeby coś o nim napisać więcej niż, że szczypie i ładnie wygląda?
Drugi miesiąc sprzęcior na rynku, a tylko jakieś pomijalne opinie.
Serio nikt nie przebadał tematu na tyle rzetelnie, żeby coś o nim napisać więcej niż, że szczypie i ładnie wygląda?
Kto stał się ćpunem, trzeźwy nie umrze.
14.04.2025, 06:42
Trójka dobra, po waleniu NEP, czułem że jak brakło to wspomaganie było trójka. Czułem 3 dnia że coś podbija także mocny sorcik. Nos lekkawo piecze i kruszyc.trzrba sporo ale chyba trójki takie sa