![]() |
|
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57) +--- Wątek: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) (/showthread.php?tid=5339) |
RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Zbigniew123 - 09.08.2025 (09.08.2025, 14:08)włodzimierz napisał(a): nie, chlorowodorek przy amfetaminie nie jest lepszą opcją Czy przypadkiem HCl nie jest najlepszą formą amfetaminy, ze względu na biodostępność i najmniejszą szkodliwość? Kilka razy byłem w posiadaniu amfetaminy właśnie CHl, wnioskując po tym że była pod postacią dość sporych kryształów i po pokruszeniu wychodził higroskopijny śnieg, taki sam jak np 3cmc. Kiedyś na hypku widziałem artykuł o rodzajach amfetamin ale niestety nie mogę znaleźć.. Jaka jest charakterystyka fosforanu ? RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - włodzimierz - 10.08.2025 (09.08.2025, 17:15)Konrad Curze napisał(a): włodzimierz Bez dalszego oczyszczania to myślę, że z 60% (ale to czysty strzał, a nie stać mnie na wywalenie kasy na badania w firmie jakiejś ) (odejmuje masę siarczanu, bo freebase to co innego, mówię, bo 60% brzmi mało), jakby to oczyścić jeszcze parę razy przemyć DCM, robić z mieszadłem magnetycznym, mieć czystszą powierzchnię i co najważniejsze lepsze odczynniki, bo P2NP kupny nie był oczyszczany, a było czuć benzaldehydem, kwas siarkowy czystością też nie grzeszy. Nie próbowałem jeszcze fety z innych źródeł, ALE za niedługo spróbuję od highlive'a to porównam (wiadomo, że będzie gorzej, bo ludzie chcą zarobić i dają jakieś dodatki) Nie chcę zdradzać swojego wykształcenia Da się będąc samoukiem, ale samo robienie reaserchu raczej nie wystarczy, wydaje mi się, że najlepsza byłaby pomoc od osób, które się na tym znają (09.08.2025, 18:05)Zbigniew123 napisał(a): Czy przypadkiem HCl nie jest najlepszą formą amfetaminy, ze względu na biodostępność i najmniejszą szkodliwość? Kilka razy byłem w posiadaniu amfetaminy właśnie CHl, wnioskując po tym że była pod postacią dość sporych kryształów i po pokruszeniu wychodził higroskopijny śnieg, taki sam jak np 3cmc. Kiedyś na hypku widziałem artykuł o rodzajach amfetamin ale niestety nie mogę znaleźć.. Jaka jest charakterystyka fosforanu ? To ktoś Cię chyba w chuja robił, jak Ci dał niby HCl amfetaminy. Amfetamina jest taka głupia, że nieosiągalnych/bezsensownym jest robienie jej HCl. Poza tym amfetamina nie robi kryształów, więc tym bardziej wątpię. HCl można meskalinę, albo inne podstawione PEA, ale nie amfetaminę RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Konrad Curze - 10.08.2025 włodzimierz To i tak o wiele lepszy wynik niż te uliczne sorty (oczywiście nie w oparciu o badania a dowody anegdotyczne). To nie ukrywam, że czekam na relacje z zestawienia tych dwóch towarów. Jasne sorry, to pytanie miało być ogólnikowe. No cóż na razie takie zabawy to i tak mogłyby się dzieć w daaalszej przyszłości, ale i tak miło jest o tym poczytać i dowiedzieć się czegoś nowego. Tak czy siak dzięki za przepis. RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - włodzimierz - 10.08.2025 (10.08.2025, 22:41)Konrad Curze napisał(a): włodzimierzMyślę, że przepis jest na tyle prosty, że da radę to zrobić każdy Jakbyś zrobił to daj znać jak wyszło na pv albo na forum (09.08.2025, 18:05)Zbigniew123 napisał(a): Czy przypadkiem HCl nie jest najlepszą formą amfetaminy, ze względu na biodostępność i najmniejszą szkodliwość? Kilka razy byłem w posiadaniu amfetaminy właśnie CHl, wnioskując po tym że była pod postacią dość sporych kryształów i po pokruszeniu wychodził higroskopijny śnieg, taki sam jak np 3cmc. Kiedyś na hypku widziałem artykuł o rodzajach amfetamin ale niestety nie mogę znaleźć.. Jaka jest charakterystyka fosforanu ?To tak samo jak masz wiele leków i są na przykład jako bromowodorek Albo o! Spójrz sobie skład adderallu, jest tak kilka różnych soli amfy, ale nie chlorowodorek 🤯 RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Zbigniew123 - 13.08.2025 No faktycznie nie ma hcl. Jak wytłumaczysz takie zjawisko? - Dostałem kryształ dość spory. Po pokruszeniu przepłukałem acetonem a potem rozpuściłem we wodzie i przefiltrowałem. Po odparowaniu wody na łaźni została taka gęsta ciecz. Po dodaniu acetonu momentalnie doszło do krystalizacji i został suchy biały proszek. Praktycznie bezwonny, na pewno nie walił rybami ani myszami jak to feta, bardziej takim ketonem. Proszek nie był higroskopijny, działanie ewidentnie amfetaminowe. Czy to był siarczan, który przed oczyszczeniem był związany jakimś innym związkiem w kryształ? włodzimierz Jeśli masz ochotę, możesz wytłumaczyć conieco jaka forma jest najlepsza? Poza różnicami w biodostępności są jakiś różnice w profilu/długości działania? Chyba nie bez powodu w Adderalu są 3 rodzaje. W tym monohydrat asparaginianu i sacharynian. Wiadomo coś o tych formach i czy jest sens takowe wytwarzać na potrzeby rekreacyjne? RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - włodzimierz - 13.08.2025 Zbigniew123 Jeśli Twoja "normalna" feta wali rybami albo myszami to coś nie tak haha. nie wiem jak wytłumaczyć to, co mówisz z tym kryształem. wątpię, żeby to była feta nawet czymś związana. był przeźroczysty czy biały? jeśli jako najlepsza uznajesz stosunek łatwości i dostępności do efektu to najlepszy będzie siarczan właśnie po to w Adderallu są 3 różne sole żeby zbilansować profil działania, żeby nie było za szybko, za mocno, tylko delikatnie i na cały dzień czy tam pół. jeśli chcesz zobaczyć właściwości konkretnych soli amfy to na stronie bbgate . com jest filmik o tym (ale nie używałbym tej strony jako 100% trafne źródło) RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Zbigniew123 - 13.08.2025 Kolor taki off white, lekko mleczny, coś jak kryształ soli. Nie że moja normalna jebie rybami xD ale zawsze jest jakiś delikatny zapach, charajterystyczny dla danej substancji. Bbgate obczajam od niedawna i niepowiem duża baza wiedzy, tylko trzeba mieć już jakieś podstawy chemii. Moja praktyka się kończy na robieniu metkata i oczyszczaniu bieda ketonów z ulicy RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - włodzimierz - 21.08.2025 Z tym metkatem to uważaj jeśli robisz z nadmanganianem żebyś nie dostał encefalopatii efedronowej XD RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - Dafidov - 21.08.2025 Czytałem jak ludzie nabawili się manganizmu, aż człowiek nie wierzy w to co czytał... RE: Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda) - włodzimierz - 21.08.2025 nooo, straszne taki parkinson ale bez możliwości leczenia |