Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Synteza amfetaminy z P2NP (lepsza metoda)
05.03.2025, 20:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2025, 20:24 przez włodzimierz.)
Potrzebne substancje:
Synteza:
Przepis by Włodzimierz
Chętnie się dowiem co byście zmienili, albo jak wy gotujecie.
Ja tak robiłem i z 4,2g P2NP miałem 2,5g super czystego produktu. Wydajność dobra, a byłaby jeszcze lepsza gdybym miał mieszadło magnetyczne i nie tracił większość produktów przez nieprecyzyjne techniki laboratoryjne, mam tu na myśli nie zbyt idealne przenoszenie, przesypywanie, czyszczenie resztek z sączkow itp.
![[Obrazek: IMG-20250302-130139.jpg]](https://i.ibb.co/9mQND5Np/IMG-20250302-130139.jpg)
- P2NP
- NaBH4
- CuCl2
- H2SO4 (hydraulik normatek)
- NaOH (kret)
- Woda destylowana
- kwas octowy (może być nawet ocet zwykły)
- Izopropanol
- Aceton
- Na2CO3 (ewentualnie można wyprażyć sodę oczyszczoną w piekarniku, rozłożyć na blachę i półgodziny w 200 stopniach)
Synteza:
- Robimy mieszaninę 64 ml IPA i 32 ml H2O (jeśli mamy mieszadło magnetyczne to na dalszą część włączamy, zalecane)
- Rozpuszczamy (raczej powoli) 7.09 g NaBH4
- Porcjami dodajemy 4,2 g P2NP (roztwór będzie się grzał)
- Zostawiamy na mieszadle na około godzinę (jakoś aż przestanie tak mocno bąbelkować), grzanie 60 stopni
- Dodajemy około 0,4 g CuCl2 w minimalnej ilości wody, aż nie będzie się wydzielał osad (roztwór zacznie zmieniać się na zielony, wtedy kończymy dodawać)
- Zostawiamy na mieszadle (z włączonym grzaniem do 80 stopni) na pół godziny
- Ochładzamy
- Dodajemy kwas octowy (im bardziej stężony tym lepiej) do neutralizacji
- Przesączamy
- Dodajemy roztwór 50% NaOH do pH 13
- Rozdzielamy warstwy, interesuje nas górna warstwa organiczna
- Jeszcze 3 razy ekstrahujemy warstwę wodną po 20 ml IPA (tę warstwę trzymamy w innej zlewce, bo może być słabszej jakości, ewentualnie jakbyśmy przekwasili główny roztwór to do niego możemy dolać żeby zneutralizować nadmiar kwasu)
- Do warstwy organicznej wsypujemy Na2CO3, sporo, żeby osuszyć, mieszamy i później filtrujmy
- W osobnej zlewce przygotowujemy roztwór 60 ml Aceton : 2 ml H2SO4 (najpierw wlewamy aceton) mieszamy jednocześnie
- Wkraplamy ten roztwór do naszej warstwy organicznej do pH - 6 (aż nie będzie się więcej wytrącać)
- Jak najszybciej filtrujemy
- Wysuszamy nasz osad siarczanu amfetaminy
- Suchy sproszkowany osad przepłukujemy acetonem (suchym, zimnym, czystym)
Przepis by Włodzimierz

Chętnie się dowiem co byście zmienili, albo jak wy gotujecie.
Ja tak robiłem i z 4,2g P2NP miałem 2,5g super czystego produktu. Wydajność dobra, a byłaby jeszcze lepsza gdybym miał mieszadło magnetyczne i nie tracił większość produktów przez nieprecyzyjne techniki laboratoryjne, mam tu na myśli nie zbyt idealne przenoszenie, przesypywanie, czyszczenie resztek z sączkow itp.
![[Obrazek: IMG-20250302-130139.jpg]](https://i.ibb.co/9mQND5Np/IMG-20250302-130139.jpg)
![[Obrazek: IMG-20250302-130713.jpg]](https://i.ibb.co/tTF5v3qQ/IMG-20250302-130713.jpg)
06.03.2025, 01:56
I jak z działaniem, próbowałeś już?
Ciekawe jak to się będzie miało do ulicznych sortów 10-20%.
Ciekawe jak to się będzie miało do ulicznych sortów 10-20%.
01.04.2025, 14:08
(07.03.2025, 16:34)M7G9O napisał(a): To dopiero trzeba mieć silną wolę.
Czekam na reckę.
Sory, że tak długo trzeba było czekać, nie wchodzilem na forum.
Testowałem kilka razy
Zrobiłem psikacz do nosa, ale nie podobał mi się spływ, może jakbym amfe oczyścił kilka razy różnymi rozpuszczalnikami to by było git
Więc później testowałem oral
Za pierwszy razem było 40 mg proszku zjedzonego
Efekty mi się podobały, ochota na robienie czegoś, pobudzenia, mrowienie, więcej siły, energii na początku.
Po godzinie melancholia, chęć bycia przytulonym, dziwne odczuwanie emocji i zaczynała się duża chęć rozmawiania, pytanie za pytaniem, bez przerwy, ktoś nie zdążył odpowiedzieć na jedno, a już padało kolejne. Po jakimś czasie uczucie radości, miłości. Wziąłem jakoś o 20, usnąłem około 4, ale dlatego że cały czas gadałem, pisałem z ludźmi, ale później już nikt nie chciał, każdy poszedł spać to i ja się położyłem.
Później brałem już mniejsze dawki
Takie 20mg mi się podobaly
Fajnym sposobem uznałem, że do herbaty psikalem trochę rozpuszczonej z tego psikacza i tak piłem