![]() |
|
Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61) +--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63) +--- Wątek: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 (/showthread.php?tid=6139) |
RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - DarkSonia - 23.11.2025 naumiałam się nie brać nic na imprezach... chociaż w towarzystwie psiapsi... czasami się zdarzy co nie zmienia faktu, że mnie jakoś śmieszy jak kilku ludzików na imporezie się naFranzoli i robią glupie akcje na mieście ![]() żyć3baUmić
RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 23.11.2025 (23.11.2025, 13:08)Sniffiarz97 napisał(a): Na początku brałem z kimś a potem widziałem jak ktoś wkłada sobie do kieszeni i udaje że nic nie wziął to już wolę samemu Hahaha serio trafiłeś takie meliniary? Co kradły mefe? Ajjjj RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 23.11.2025 DarkSonia Zazdroszczę. W przypadku spotkań towarzyskich w większych grupach to trudnym staje się bycie bez wspomagaczy - uroki lęków społecznych połączonych z wyrobionymi zachowaniami. RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - kurvvisko - 23.11.2025 JureKiler też takowe rzeczy zdarzało mi się widzieć, uzależnieni nie mają raczej wstydu, żeby robić takie rzeczy. RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 23.11.2025 kurvvisko jakie trzeba mieć ciśnienie i słabą sytuację finansową żeby coś takiego zrobić :/ raz ziomek w skarpetę schował mefe hahah to go pogonili RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Sniffiarz97 - 23.11.2025 Wsypał sobie do kieszeni albo idę do kibla i słyszę jak kruszy xD to nawet nie było jego, jeden jak poszliśmy na imprezę to wiedział gdzie mam więcej i sobie wyjął i sam fakt że mi grzebał w torbie masakra RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - JureKiler - 23.11.2025 Sniffiarz97 ale jakiś bliższy ziomek czy jakaś lohudra z osiedla? Bo to różnica bo jak bliski ziomek okrada cię świadomie to już jest lipa. Ja tam nikomu nigdy nie żałowałem tematu dla tego może nigdy nie było takich akcji hahah RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - Konrad Curze - 23.11.2025 Sniffiarz97 Parszywe towarzystwo do brania... Mam nadzieję, że to byli kamraci "do szklanki" a nie bliższe osoby, bo jedno to się odsunąć od dalszych "ziomków", bo łamią granice, inna sytuacja z przyjaciółmi / lepszymi kolegami. Tak czy siak po tego typu sytuacjach nie dziwię się, że wolisz brać samemu. Jakimś rozwiązaniem jest, że każdy ma swoje i swojego się trzyma. RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - kurvvisko - 23.11.2025 Ja mam nadzieję, że nigdy takiego stanu nie osiągnę, żeby podpierdalać komuś towar. Ale raczej mi to nie grozi, będąc totalnym introwertykiem i mając bardzo ograniczone towarzystwo, z którym i tak nie kreślę, co już wspomniałem w tym wątku, bo wolę kreślić solo. RE: Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25 - DarkSonia - 23.11.2025 o kurcze... podpierdalanie towaru... na imprezie... ile razy sie to widziało haha
|