Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Na imprezie ze znajomymi, czy samotnie w domu? Jak wolisz brać narkotyki? 22/11/25
22.11.2025, 21:08
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
22.11.2025, 21:11
Samotnie w domu, to już nie te czasy do brania ze znajomymi. Owszem można ale to zależy co. Fetke to się jeszcze da, szczególnie przy robocie, na robocie jak zwal tak zwal ale cięższe tematy typu alfa PvP to schizowac się razem wychodzi jeszcze gorzej niż samemu na chacie.
22.11.2025, 23:02
Wolę sobie sam jebnąć sesyjkę w domu.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
22.11.2025, 23:39
zależy jakie narko bo wiadomo, że jakąś alfe zdecydowanie wole w domu. Jakieś mdma czy nawet nepa moge na luzie walić na imprezie
23.11.2025, 00:09
myslalem, ze cos nie tak ze mna, ze wole ciagle sam walic cos, ale widze, ze wiekszosc tak ma
kiedys wolalem z ludzmi, ale chyba w zyciu kazdego cpuna przychodzi taki moment, ze w koncu woli sam
kiedys wolalem z ludzmi, ale chyba w zyciu kazdego cpuna przychodzi taki moment, ze w koncu woli sam
Siadamy do dużej gry. Ty jesteś fascynat, więc ten dom przegrywasz. Ty jesteś przegrany – ja jestem wygrany. Ty nie masz domu – a ja? – Ja także go nie mam. Bo wygrałem tylko złotówki. I każda gra ma taką właśnie przemienność: różne wartości potrafi zamienić na złotówki. Ale odwrotnie… nie da się, niestety.
23.11.2025, 03:16
Dużo zależy od grupy substancji - psychodeliki / dysocjanty zdecydowanie bardziej wolę brać samemu, bo tripy dzielone z innymi stają się tylko rekreacyjne i tracą wymiar jakiejś głębszej eksploracji.
Natomiast stimy mogę brać samemu (licząc na to że ktoś będzie online w razie gdyby człowiek chciał się odezwać), ale na ogół wolałbym z innymi (ale zdecydowanie trudniej do zoorganizować).
Natomiast stimy mogę brać samemu (licząc na to że ktoś będzie online w razie gdyby człowiek chciał się odezwać), ale na ogół wolałbym z innymi (ale zdecydowanie trudniej do zoorganizować).
23.11.2025, 10:49
Lubie brac sam,mam caly towar dla siebie
1.Nie znacie zasady ? po pijaku sie nie liczy
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
2.Kasa robi kase,z ludzi kurwy szmaty
23.11.2025, 12:25
Najlepsze moje melanże w życiu to z pacjentką która też wali w cztery oczy
Żadna impreza mi tego nie przebije
Żadna impreza mi tego nie przebije
Be objective and honest.
23.11.2025, 13:08
Na początku brałem z kimś a potem widziałem jak ktoś wkłada sobie do kieszeni i udaje że nic nie wziął to już wolę samemu

![[Obrazek: front.jpg]](https://i.ibb.co/Kzb1TtZ2/front.jpg)

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)