Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - Zenez - 14.04.2022

(14.04.2022, 21:16)SztywnyMisza napisał(a): fajnie jakby wlecialo jakieś kanna aktywne  I benzo Big Grin

Przydałoby sie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - Escobar - 15.04.2022

Siema, pracujemy nad aktywnym canna ale łatwo nie będzie. Nie wiemy jeszcze jak będzie wyglądała sytuacja po delegalu 3cmc. Z czasem na pewno ktoś będzie to robił.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - dimiliki - 15.04.2022

niech Cię bóg błogosławi jeśli Ci się uda będę Cie całował po pupie i modlł się do Ciebie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - Szyderca - 15.04.2022

(15.04.2022, 10:33)Escobar napisał(a): Siema, pracujemy nad aktywnym canna ale łatwo nie będzie. Nie wiemy jeszcze jak będzie wyglądała sytuacja po delegalu 3cmc. Z czasem na pewno ktoś będzie to robił.

Piękne słowa! Trzymam kciuki oby wam się udało z tym kanna a będzie dobrze Big Grin

Bo też wole robić zakupy w jednym miejscu jeszcze z solidna firma !

RE: escobar.store - Szyderca - 17.04.2022

(11.04.2022, 21:36)suchy napisał(a): A jak alfa? Nie ma tu możliwości pobrania próbki? Bo wyschły mi źródełka a popyt jest ogromny.

Jebac cie ty kurwo jebana ciąg się cwelu jebany! Chuja na morde a nie alfe tobie skurwiala ćpunko! Nie pisać z ta kurwa bo to cwel ładuje ludzi na scam ! 500ziko poszło się walić,  a tą kurwe niech walą na osiedlu w czoko po alfie.. haaaatffffuuuu!

(11.04.2022, 21:52)hulerkfow23 napisał(a): Alfa az za dobra. Cieszę się, że nie mam możliwości na dłuższe zabawy, bo mogłoby się to dla mnie źle skończyć. Także polecam alfe i polecam uwazac Big Grin
Miło to słyszećSmile

RE: escobar.store - dimiliki - 18.04.2022

Szyderca ale nerw Big Grin

RE: escobar.store - inspiron - 18.04.2022

(17.04.2022, 09:52)Szyderca napisał(a): Jebac cie ty kurwo jebana ciąg się cwelu jebany! Chuja na morde a nie alfe tobie skurwiala ćpunko! Nie pisać z ta kurwa bo to cwel ładuje ludzi na scam ! 500ziko poszło się walić,  a tą kurwe niech walą na osiedlu w czoko po alfie.. haaaatffffuuuu!

Miło to słyszećSmile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - Szyderca - 19.04.2022

Escobar sorry za pytanie ale szczury rury gryzą potrzebna dobra maczana a najlepiej kanna Smile czekam z niecierpliwością. A bardziej szczury.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - inspiron - 19.04.2022

ciezko ciezko o kanna takie czasy nastały

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie itp. Escobar.store - dimiliki - 19.04.2022

ja się nadal modle nad Tym postem Escobar