Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
15.04.2022, 10:33
Siema, pracujemy nad aktywnym canna ale łatwo nie będzie. Nie wiemy jeszcze jak będzie wyglądała sytuacja po delegalu 3cmc. Z czasem na pewno ktoś będzie to robił.
15.04.2022, 14:26
niech Cię bóg błogosławi jeśli Ci się uda będę Cie całował po pupie i modlł się do Ciebie
Aladeen
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
(15.04.2022, 10:33)Escobar napisał(a): Siema, pracujemy nad aktywnym canna ale łatwo nie będzie. Nie wiemy jeszcze jak będzie wyglądała sytuacja po delegalu 3cmc. Z czasem na pewno ktoś będzie to robił.
Piękne słowa! Trzymam kciuki oby wam się udało z tym kanna a będzie dobrze

Bo też wole robić zakupy w jednym miejscu jeszcze z solidna firma !
(11.04.2022, 21:36)suchy napisał(a): A jak alfa? Nie ma tu możliwości pobrania próbki? Bo wyschły mi źródełka a popyt jest ogromny.
Jebac cie ty kurwo jebana ciąg się cwelu jebany! Chuja na morde a nie alfe tobie skurwiala ćpunko! Nie pisać z ta kurwa bo to cwel ładuje ludzi na scam ! 500ziko poszło się walić, a tą kurwe niech walą na osiedlu w czoko po alfie.. haaaatffffuuuu!
(11.04.2022, 21:52)hulerkfow23 napisał(a): Alfa az za dobra. Cieszę się, że nie mam możliwości na dłuższe zabawy, bo mogłoby się to dla mnie źle skończyć. Także polecam alfe i polecam uwazacMiło to słyszeć
18.04.2022, 13:39
(17.04.2022, 09:52)Szyderca napisał(a): Jebac cie ty kurwo jebana ciąg się cwelu jebany! Chuja na morde a nie alfe tobie skurwiala ćpunko! Nie pisać z ta kurwa bo to cwel ładuje ludzi na scam ! 500ziko poszło się walić, a tą kurwe niech walą na osiedlu w czoko po alfie.. haaaatffffuuuu!
Miło to słyszeć