![]() |
" Ciśnienie" - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: " Ciśnienie" (/showthread.php?tid=3252) |
RE: " Ciśnienie" - Lifeisbrutal - 29.03.2024 Coraz łatwiej sobie z tym radzę kończy się temat to trudno się mówi koniec ćpanią. A jak już serio źle biorę jakieś benzo na uspokojenie jak mam pod ręką. RE: " Ciśnienie" - Epsiakos - 29.03.2024 Ciśnienie to się mierzy albo leczy ![]() Ale żeby było na temat, nigdy nie biorę na styk a zawsze górka, nawet jak z ulicy brałem to raz że po co kilka razy płacić za transport a dwa, zawsze przy większej ilości schodzili mi z ceny per 1g RE: " Ciśnienie" - Lifeisbrutal - 12.08.2024 Ostatanio radzę sobie z tym coraz lepiej. Kończy się temat kończy zabawa i tyle. RE: " Ciśnienie" - monio - 12.08.2024 ja podobnie mam jak Ty Lifeisbrutal kończy się towar to i zabawa ale tak nieraz mam i nawet miałem ostatnio że ciśnienie było myśli jechać jeszcze po jeden a może lepiej 2g najlepiej to przeczekać to pierwszy dzień no nieraz 2 mam takie ciśnienie potem spada .Kiedyś nie miałem takiego problemu robiłem sie do spodu i organizm sam mówił stop dosyć odpocznij ![]() RE: " Ciśnienie" - kot_kreskowy - 12.08.2024 (12.08.2024, 12:19)Lifeisbrutal napisał(a): Ostatanio radzę sobie z tym coraz lepiej. Kończy się temat kończy zabawa i tyle. Z ciśnieniem? Właśnie widzimy... Instalacja u Ciebie jest tak szczelna, że ciężko aby miałoby gdzieś ujście i z reguły to przez gwizdek wypierdala wszystko ![]() RE: " Ciśnienie" - Lifeisbrutal - 12.08.2024 kot_kreskowy" No jest coraz lepiej, nie szukam po kątach czy przypadkiem gdzieś jakiś kryształ nie spadł czy coś. Normalnie do tego pochodzę kończy sie to się kończy. RE: " Ciśnienie" - kot_kreskowy - 12.08.2024 Ok, o to Ci chodziło... Nie pomyślałbym nawet że takie tryby poszukiwawcze się załączają 😎 Ja to owszem czasem coś gdzieś znajduję ale to w momencie gdy po prostu sprzatam chatę. Chociaż czekaj kurwa, kiedyś jak alfy ćpałem często to raz aż komodę wyjebałem na środek jak temat się skończył a wiedziałem że coś znajdę i znalazłem ![]() Zresztą w tamtym mieszkaniu to takie cuda się działy, że z braku laku jakbym ścianę liznął w kilku miejscach to na bank ujebany😎 No przecież po tym duchowym mdphp co takie brązowe było, to ściana koło drzwi to upierdolona cała, od góry do dołu ![]() Nie wiem co ja wtedy odjebałem ale tego pudru to nie szło za chuja nawet zmyć a suma sumaru to musiałem pomalowac xd RE: " Ciśnienie" - Lifeisbrutal - 31.10.2024 Jeśli chodzi o ciśnienie nie mam już tak dużego jak kiedyś. Kończy się temat kończy się zabawa i proste. Jeszcze jakiś czas temu latałem żeby znaleźć mały okruszek kryształu a teraz totalna wyjebka. RE: " Ciśnienie" - Bogdan Boner - 02.11.2024 Jak to mawiają górale z ciśnienia jeszcze się nikt nie zesrał. RE: " Ciśnienie" - Lifeisbrutal - 02.11.2024 Lekkie ciśnienie miałem całkiem nadawano ale kupiłem alko i przeszło. |