Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
" Ciśnienie"
29.03.2024, 17:27
Coraz łatwiej sobie z tym radzę kończy się temat to trudno się mówi koniec ćpanią. A jak już serio źle biorę jakieś benzo na uspokojenie jak mam pod ręką.
29.03.2024, 17:50
Ciśnienie to się mierzy albo leczy
Ale żeby było na temat, nigdy nie biorę na styk a zawsze górka, nawet jak z ulicy brałem to raz że po co kilka razy płacić za transport a dwa, zawsze przy większej ilości schodzili mi z ceny per 1g
Ale żeby było na temat, nigdy nie biorę na styk a zawsze górka, nawet jak z ulicy brałem to raz że po co kilka razy płacić za transport a dwa, zawsze przy większej ilości schodzili mi z ceny per 1g
12.08.2024, 12:19
Ostatanio radzę sobie z tym coraz lepiej. Kończy się temat kończy zabawa i tyle.
12.08.2024, 16:54
ja podobnie mam jak Ty Lifeisbrutal kończy się towar to i zabawa ale tak nieraz mam i nawet miałem ostatnio że ciśnienie było myśli jechać jeszcze po jeden a może lepiej 2g najlepiej to przeczekać to pierwszy dzień no nieraz 2 mam takie ciśnienie potem spada .Kiedyś nie miałem takiego problemu robiłem sie do spodu i organizm sam mówił stop dosyć odpocznij
12.08.2024, 17:22
(12.08.2024, 12:19)Lifeisbrutal napisał(a): Ostatanio radzę sobie z tym coraz lepiej. Kończy się temat kończy zabawa i tyle.
Z ciśnieniem?
Właśnie widzimy...
Instalacja u Ciebie jest tak szczelna, że ciężko aby miałoby gdzieś ujście i z reguły to przez gwizdek wypierdala wszystko
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
12.08.2024, 17:44
kot_kreskowy" No jest coraz lepiej, nie szukam po kątach czy przypadkiem gdzieś jakiś kryształ nie spadł czy coś. Normalnie do tego pochodzę kończy sie to się kończy.
12.08.2024, 18:19
Ok, o to Ci chodziło...
Nie pomyślałbym nawet że takie tryby poszukiwawcze się załączają 😎
Ja to owszem czasem coś gdzieś znajduję ale to w momencie gdy po prostu sprzatam chatę.
Chociaż czekaj kurwa, kiedyś jak alfy ćpałem często to raz aż komodę wyjebałem na środek jak temat się skończył a wiedziałem że coś znajdę i znalazłem
Zresztą w tamtym mieszkaniu to takie cuda się działy, że z braku laku jakbym ścianę liznął w kilku miejscach to na bank ujebany😎
No przecież po tym duchowym mdphp co takie brązowe było, to ściana koło drzwi to upierdolona cała, od góry do dołu
Nie wiem co ja wtedy odjebałem ale tego pudru to nie szło za chuja nawet zmyć a suma sumaru to musiałem pomalowac xd
Nie pomyślałbym nawet że takie tryby poszukiwawcze się załączają 😎
Ja to owszem czasem coś gdzieś znajduję ale to w momencie gdy po prostu sprzatam chatę.
Chociaż czekaj kurwa, kiedyś jak alfy ćpałem często to raz aż komodę wyjebałem na środek jak temat się skończył a wiedziałem że coś znajdę i znalazłem
Zresztą w tamtym mieszkaniu to takie cuda się działy, że z braku laku jakbym ścianę liznął w kilku miejscach to na bank ujebany😎
No przecież po tym duchowym mdphp co takie brązowe było, to ściana koło drzwi to upierdolona cała, od góry do dołu
Nie wiem co ja wtedy odjebałem ale tego pudru to nie szło za chuja nawet zmyć a suma sumaru to musiałem pomalowac xd
NIE dla OPIO !!!
31.10.2024, 07:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.10.2024, 07:38 przez Lifeisbrutal.)
Jeśli chodzi o ciśnienie nie mam już tak dużego jak kiedyś. Kończy się temat kończy się zabawa i proste. Jeszcze jakiś czas temu latałem żeby znaleźć mały okruszek kryształu a teraz totalna wyjebka.