Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Wątek: Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp. (/showthread.php?tid=34)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Pytania i takie tam - Szyderca - 09.04.2022

(09.04.2022, 18:36)Pazyfea napisał(a): Nie dało by rady zrobić tak jak na większości stron by nie urywało wyrazu przy przejściu na kolejną linijkę pisania? Bo to trochę razi w oczy jak nagle przeskakuje polowa wyrazu a  druga połowa zostaję przy poprzedniej linijce xD

Podpinam się pod kolegi postem jestem za

RE: Pytania i takie tam - hulerkfow23 - 09.04.2022

Pazyfea Szyderca przyjąłem! Zobaczymy co da się zrobić w tej kwestiiWink

Dobry technik rozwiązał problem. Teraz powinno już lepiej to wyglądaćWink

RE: Pytania i takie tam - Zenez - 09.04.2022

Mam pytanie czy każdego tygodnia są oceniane nagrody za utworzone tematy oraz czy nagrody mogą się łączyć z najlepszym aktywnym użytkownikiem i najlepszym tematem

RE: Pytania i takie tam - hulerkfow23 - 10.04.2022

(09.04.2022, 21:19)Zenez napisał(a): Mam pytanie czy każdego tygodnia są oceniane nagrody za utworzone tematy oraz czy nagrody mogą się łączyć z najlepszym aktywnym użytkownikiem i najlepszym tematem

Nagrody przyznawane są za najlepsze posty, najwyższe oceny oraz "post tygodnia". Oczywiście nagrody mogą się łączyć, ale dopoki 5 użytkowników nie napisze 100 postow, to nagrody za oceny nie będą przyznawane, bo ciężko byłoby wyłonić faktycznego zwycięzcę. Cala reszta pozostaje  bez zmian.

Forum zaczęło "zyc" od 6 kwietnia, wiec od środy. W takim razie nagrody będą wysłane po raz pierwszy dopiero w poniedziałek 18. Dzięki temu tez będzie więcej użytkowników, więcej postów (mozliwe ze 5 osób juz osiągnie ten prog 100) i po 18 juz powinno wszystko działać tak jak było ogłoszone.

RE: Pytania i takie tam - Szyderca - 10.04.2022

(09.04.2022, 19:39)hulerkfow23 napisał(a): Pazyfea Szyderca przyjąłem! Zobaczymy co da się zrobić w tej kwestiiWink

Dobry technik rozwiązał problem. Teraz powinno już lepiej to wyglądaćWink

Zdecydowanie lepiej to wygląda mordo hehe milego dnia zycze

(10.04.2022, 07:51)hulerkfow23 napisał(a): Nagrody przyznawane są za najlepsze posty, najwyższe oceny oraz "post tygodnia". Oczywiście nagrody mogą się łączyć, ale dopoki 5 użytkowników nie napisze 100 postow, to nagrody za oceny nie będą przyznawane, bo ciężko byłoby wyłonić faktycznego zwycięzcę. Cala reszta pozostaje  bez zmian.

Forum zaczęło "zyc" od 6 kwietnia, wiec od środy. W takim razie nagrody będą wysłane po raz pierwszy dopiero w poniedziałek 18. Dzięki temu tez będzie więcej użytkowników, więcej postów (mozliwe ze 5 osób juz osiągnie ten prog 100) i po 18 juz powinno wszystko działać tak jak było ogłoszone.
Czuje się pokrzywdzony ... to co jak ja stracilem czas na posty itp a ktos tego czasu nie ma by nabic 100 post to czemu mam nagrody nie dostac skoro ja posty pisze ? I staram się pomagac ? Troche nie uczciwe

(10.04.2022, 09:37)Szyderca napisał(a): Zdecydowanie lepiej to wygląda mordo hehe milego dnia zycze

Czuje się pokrzywdzony ... to co jak ja stracilem czas na posty itp a ktos tego czasu nie ma by nabic 100 post to czemu mam nagrody nie dostac skoro ja posty pisze ? I staram się pomagac ? Troche nie uczciwe

Dostaniesz nagrodę za posty normalnie. Jedynie za reputację nagrody poczekają az te 5 osób osiągnie limit 100 postow.

Po prostu nagrody są przyznawane co tydzień  a zaczeslismy w połowie tygodnia, stąd pierwszy dniem wysyłkowym nie będzie ten, a następny poniedziałek.

(10.04.2022, 09:58)hulerkfow23 napisał(a): Dostaniesz nagrodę za posty normalnie. Jedynie za reputację nagrody poczekają az te 5 osób osiągnie limit 100 postow.

Po prostu nagrody są przyznawane co tydzień  a zaczeslismy w połowie tygodnia, stąd pierwszy dniem wysyłkowym nie będzie ten, a następny poniedziałek.
Aha rozumiem,  dziękuję za rozświetlenie moich wątpliwości Smile

Kolega dalej nie może się zarejestrować, na nowym mailu pisze mu ze wprowadzony email jest nie poprawny , a jak wpisuje wczorajszy email to pisze ze juz konto niby zrobione i jak próbuje zalogować się pisze ze zly login lub haslo.

(10.04.2022, 12:20)Szyderca napisał(a): Kolega dalej nie może się zarejestrować, na nowym mailu pisze mu ze wprowadzony email jest nie poprawny , a jak wpisuje wczorajszy email to pisze ze juz konto niby zrobione i jak próbuje zalogować się pisze ze zly login lub haslo.

Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".

Jeżeli to nie naprawi problemu, lub juz próbował przez stronę glowna, to pomyślimy jak inaczej sprawę rozwiązać.

(10.04.2022, 12:30)hulerkfow23 napisał(a): Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".

Jeżeli to nie naprawi problemu, lub juz próbował przez stronę glowna, to pomyślimy jak inaczej sprawę rozwiązać.

Napisałem koledze by tak zrobil , ale drugi kolega normalnie sie zarejestrowal z linka podanego odemnie.

(10.04.2022, 12:30)hulerkfow23 napisał(a): Rejestruje się z linku podanym na Twoim profilu? Jeżeli tak to niech zarejestruje się bezpośrednio przez stronę i wpisze Twoj nick w rubryce "polecenia".

Zrobil i dalej bez zmian nawet próbował na innym telefonie to tez to samo ma