Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
07.04.2022, 18:22
Jeśli macie do mnie jakiekolwiek pytania odnośnie działania forum, błędy itd śmiało piszcie. Będziemy starac się małymi kroczkami, aby wygoda użytkowania forum była na najwyższym poziomie
07.04.2022, 23:37
(07.04.2022, 18:22)hulerkfow23 napisał(a): Jeśli macie do mnie jakiekolwiek pytania odnośnie działania forum, błędy itd śmiało piszcie. Będziemy starac się małymi kroczkami, aby wygoda użytkowania forum była na najwyższym poziomie
Czy jest możliwość ustawienia jakoś powiadomień związanych z tym że ktoś odpowiedział na mój post ?
08.04.2022, 06:11
(07.04.2022, 23:37)Zenez napisał(a):Tak jak piszesz post masz na dole ,, subskrybuj wątek i wysyłaj powiadomienia, zaznacz to kolego i będziesz mieć odpowiedz na maila(07.04.2022, 18:22)hulerkfow23 napisał(a): Jeśli macie do mnie jakiekolwiek pytania odnośnie działania forum, błędy itd śmiało piszcie. Będziemy starac się małymi kroczkami, aby wygoda użytkowania forum była na najwyższym poziomie
Czy jest możliwość ustawienia jakoś powiadomień związanych z tym że ktoś odpowiedział na mój post ?
Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
Bo chciałem napisać gdzie na zakupy jaki kannabinoidy w tym momencie jest jeszcze wmiare aktywny itp
Bo chciałem napisać gdzie na zakupy jaki kannabinoidy w tym momencie jest jeszcze wmiare aktywny itp
08.04.2022, 09:59
(08.04.2022, 08:47)Szyderca napisał(a): Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
Przekaze technikowi i dzięki za zgłoszenie. Im więcej wypatrzycie możliwych błędów tym lepiej bedzie działało forum
(08.04.2022, 09:59)hulerkfow23 napisał(a):Już wszystko wiem hehe nie zauważyłem że na górze jest napisz wątek, ale dziękuję za szybką reakcje.(08.04.2022, 08:47)Szyderca napisał(a): Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
Przekaze technikowi i dzięki za zgłoszenie. Im więcej wypatrzycie możliwych błędów tym lepiej bedzie działało forum
Co trzeba zrobić by móc pisać na chat ?
08.04.2022, 11:14
(08.04.2022, 10:05)Szyderca napisał(a):(08.04.2022, 09:59)hulerkfow23 napisał(a):Już wszystko wiem hehe nie zauważyłem że na górze jest napisz wątek, ale dziękuję za szybką reakcje.(08.04.2022, 08:47)Szyderca napisał(a): Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
raczej nie działa dalej nic nie zrobisz trzeba czekać na technika
Aladeen Powiadam wam wszystko co tu pisze to bzdura wyssana z palca mojego kolegi siostry koleżanki
08.04.2022, 11:16
Kolejne pytanko , jak kogos polece gdzie może mi zostawić punkt za polecenie? Wchodzi na mój profil i tam będzie? Z góry dzięki za pomoc.
08.04.2022, 11:39
(08.04.2022, 10:05)Szyderca napisał(a):(08.04.2022, 09:59)hulerkfow23 napisał(a):Już wszystko wiem hehe nie zauważyłem że na górze jest napisz wątek, ale dziękuję za szybką reakcje.(08.04.2022, 08:47)Szyderca napisał(a): Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
Powinieneś moc normalnie pisac
Co do 2 pytania w prawym górnym rogu klikasz na 3 kreski, następnie na to koło zębate po prawej stronie. Przekieruje Cie na stronę gdzie znajdziesz reflink, który mozesz przekazać osobie z Twojego polecenia
08.04.2022, 11:45
(08.04.2022, 11:39)hulerkfow23 napisał(a):(08.04.2022, 10:05)Szyderca napisał(a):(08.04.2022, 09:59)hulerkfow23 napisał(a):Już wszystko wiem hehe nie zauważyłem że na górze jest napisz wątek, ale dziękuję za szybką reakcje.(08.04.2022, 08:47)Szyderca napisał(a): Pytanie mam, czemu samemu nic nie mogę napisać w danym dziale ? Musze czekać aż zrobicie jakas sugestie w danym dziale by cos napisac ?
Powinieneś moc normalnie pisac
Co do 2 pytania w prawym górnym rogu klikasz na 3 kreski, następnie na to koło zębate po prawej stronie. Przekieruje Cie na stronę gdzie znajdziesz reflink, który mozesz przekazać osobie z Twojego polecenia
Ok. Dziękuję za pomoc.