Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Medytacja - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Medytacja (/showthread.php?tid=4951)

Strony: 1 2 3 4

RE: Medytacja - Yalasek - 26.11.2024

Dzięki Czeslawo  :p kot_kreskowy  walenie konia to jest mała rzecz spróbuj wyruchać się sam na odwróconego misionarza dasz radę go-go możemy próbować się nawet sprać w tym temacie bracie lachu łąki baku naku nadążasz? Tongue

RE: Medytacja - kot_kreskowy - 26.11.2024

O stary, ale Ty jesteś poryty😂👍
Robimy to, wyrucham się na odwróconego misjonarza😎
O chujPodobno kultowa

RE: Medytacja - monio - 26.11.2024

Yalasek jak chcesz pomóc i masz zdolności załatw żeby w sklepach partnerskich apiha się pojawila Smile to z pewnością wiekszemu gronu forowiczów pomożesz

RE: Medytacja - Chochlik - 27.11.2024

(26.11.2024, 02:16)Bogdan Boner napisał(a): Chochlik bez względu na to co Ci to powoduje to trzymam za Ciebie kciuki chłopie. Naprawdę wierzę że sobie z tym wszystkim poradzisz. I nie, nie próbuję Cię pocieszyć ani inne tego typu głupoty. To nie jest tanie "będzie dobrze idź pobiegaj". Widzę po tym co piszesz na forum że walczysz i się nie poddajesz i szczerze Ci kibicuję w tej walce.

Dziękuję za słowa wsparcia, które są dla mnie teraz bardzo cenne. :-)

RE: Medytacja - Bogdan Boner - 27.11.2024

(26.11.2024, 14:39)kot_kreskowy napisał(a): O stary, ale Ty jesteś poryty😂👍
Robimy to, wyrucham się na odwróconego misjonarza😎
O chujPodobno kultowa

Przypominam że koty nie posiadają obojczyków i innych takich...

RE: Medytacja - Yalasek - 28.11.2024

Panowie pomagam w problemach narkotyki sami sobie motajcie balagrala goła baba bongo!
Pisać na PW z problemami, jak macie problemy z ciałem zdrowiem także mam sposób jak wam pomagać śmiało zaufanie i otwarte serce a wszystko będzie dobrze <3

RE: Medytacja - Szatan69 - 29.11.2024

Cos ta medytacja niby daje? Kiedys probowalem i chuj sie tylko wkurwiałem

RE: Medytacja - Chochlik - 29.11.2024

Szatan69 

Dzięki medytacji pojawia się porządek w odczuwaniu emocji i człowiek jest takim trochę kurwa kwiatem lotosu na pierdolonej tafli jeziora.

Ale raczej to jest proces i nie wszystko jest tak od razu. Chociaż krótka 10-minutowa sesji już powinna sprawiać różnicę.

RE: Medytacja - DarkSonia - 30.11.2024

(29.11.2024, 20:32)Szatan69 napisał(a): Cos ta medytacja niby daje? Kiedys probowalem i chuj sie tylko wkurwiałem

właśnie daje to - żeby nauczyć się - nie wkurwiać haha   Big Grin

kiedyś stosowałam... ale pewnie gdybym nie brała ketonów - nadal bym sie w to bawiła, bo medytacja na mefedronie wygląda trochę inaczej...
musiała bym przejść dłuuga terapię, aby odczuć pozytywne skutki czystej medytacji. Środki ewidentnie w tym nie pomagają.

RE: Medytacja - Lifeisbrutal - 31.03.2025

DarkSonia Dziwnym zjawiskiem byłoby móc skupić się na medytacji będąc porobionym, gdzie medytacja ma oczyścić twój organizm.