![]() |
|
Rozgniatanie kryształów - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Rozgniatanie kryształów (/showthread.php?tid=4967) |
RE: Rozgniatanie Cmc - Szatan69 - 16.12.2024 (29.11.2024, 19:51)Ciemnoksieznik napisał(a): 1.Temat wrzucasz w kartkę papieru - odpowiednio dużą, żeby pomieścić materiał.No wlasnie nie zawsze wychodzi pył walcuje w samarze albo karce i zostaja nie rozkruszone małe kawalki. Ni chuja Zawsze trzeba karta jakaś cześć rozdziabac 😁 RE: Rozgniatanie kryształów - Bogdan Boner - 18.12.2024 Nie sądziłem że przeczytam tu tak dobrą instrukcję bol... eee walcowania xD RE: Rozgniatanie kryształów - kurvvisko - 18.12.2024 Też jestem w szoku, dużo wiedzy tu można zdobyć 😄 Zapisuję sobie. RE: Rozgniatanie kryształów - monio - 18.12.2024 A sposób na przyjęcie na dworze jak wieje wiatr jest mianowicie taki jeżeli materiał mamy w samarze jak już mamy wcześniej rozgnieciony kryształ w Samarze otwieramy samare wkładamy tam rurkę np .zwinięty banknot lub zwykły kawałek papieru i zaciągamy ile sił w nozdrzach co wciągniemy to nasze
RE: Rozgniatanie kryształów - Ciemnoksieznik - 18.12.2024 Szatan69 to też zależy od ilości jakie walcujesz jednorazowo i od sortu, ale fakt - dobrze jeszcze ostatecznie kartą przelecieć. ![]() monio kiedyś tak, jeszcze niedoświadczony zwierzak, poszedłem na imprezę firmową i tak zajebałem, ukradkiem, na palarni. Ale się zaskoczyłem jak wciągnąłem pół torby na raz jakiegoś wyższej półki kryształu. To co się działo później, to już tylko klatki z pociętego filmu i kilka relacji znajomych z roboty. Było zajebiście.
RE: Rozgniatanie kryształów - Konrad Curze - 27.07.2025 Polecam stworzyć swego rodzaju piórniczek z wszystkimi narzędziami. U mnie na to się składa zapas samar w paru rozmiarach, rurki (używam biletów pociągowych wzmocninych taśmą klejącą- lepszej jakości papier, trochę bardziej higieniczne niż banknoty i bez przypału dawania banknotu z czymś białym i dla mnie w optymalnych wymiarach), wagi podręcznej, 2-3 plastikowych kart, 2-3 opakowania chusteczek (na bombki i wycieranie nosa bez obcierania go podczas długich sesji) i albo podkładki tekturowej albo takiego metalowego opakowania po ołówkach (bardzo polecam ma granice chroniące przed utratą towaru w trakcie kruszenia, można szybko zamknąć, aby ukryć stuff i jako, że jest kawałkiem metalu no to lepiej się kruszy. Unikałbym kruszenia w samarze bo jest ryzyko przebicia jej (albo małych pęknięć z których będzie się sypać, ale nie do nosa), chyba że się skruszy i przesypie sort do świeżej. W desperackich czasach używałem plastikowej części opakowania po petach jako prowizorycznej samary.
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 09.11.2025 Blade12 to taka rada ode mnie uważaj jak będziesz kruszył bo strasznie strzela. Dwie metody wrzucasz w Samarke zabezpieczasz i napierdalasz Np szklanka deczkiem potem wałkujesz jak ciasto albo w kartkę papieru zawijasz pare razy i robisz to samo 😆 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Fidel - 09.11.2025 A młotkiem można? ja walkowalem butelka od piwa w kartce właśnie, w samarce lepiej nie bo dziury się robią (byle by tej samej później nie używać do trzymania temaciku)
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 09.11.2025 Mi się kartą zwykła udawało skruszyć, trochę strzelalo na boki ale bez przesady RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 09.11.2025 Sniffiarz97 Nie ma nic gorszego niż temat "uciekający" podczas kruszenia (zwłaszcza jeśli jest to końcówka). Na takie sytuacje polecam używać dwóch kart, aby lepiej go opatulić plastikiem i nie mógł jak odstrzelić poza warsztat. |