Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Redakcja (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=61)
+--- Dział: Pytanie dnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=63)
+--- Wątek: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 (/showthread.php?tid=5217)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - Chochlik - 24.01.2025

DarkSonia ja nie mam dwubiegunówki xD

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - S-N - 24.01.2025

Bo mam taki kaprys 

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - Czeslawo - 24.01.2025

Z czysto egoistyczne podejścia tzn. szukam nowości ze świata narkotyków oraz dobrego jakościowo towaru, 
dodatkowo jako ateista przynależę do "kościoła ćpania" - a to zobowiązuje. Podobno kultowa

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - kurvvisko - 24.01.2025

Jestem tu, bo lubię.

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - wiadomix - 24.01.2025

Dla człowieków na czacie. Beka czasami taka że sięm śmiejem do rozpuchu Podobno kultowa  Dużo wiadomości w dziale "News". Sporo osób o zdaje mi się sporej wiedzy którzy podpowiedzą co i jak, na co uważać. To bardzo ważne w temacie, by uniknąć strzału w kalendarz. Są też bracia antysemici. Można pogadać na wiele tematów o których na forum o używkach gdzie indziej trudno było by szukać. Ogólnie to polecam dopal.org Smile

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - kurvvisko - 24.01.2025

Chciałbym se kiedyś z wami poklachać na czacie, ale bez jakiegokolwiek komputera to się nie uda, bo na telefonie chujowo to działa. Laptopa zjebałem 7(!) lat temu i do dzisiaj go nie naprawiłem 😂

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - Martin - 24.01.2025

Bo za pierdolenie głupot dostaję temat  Big Grin haha.

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - M7G9O - 25.01.2025

kurvvisko 

Napisz, co się stało, to się może uda doradzić, co wymienić, co naprawić. Big Grin Czasami zwykły reinstall systemu, albo instalacja innego wystarczy.
Coś w rodzaju jebnięcia pięścią w lodówkę jak zaczyna brzęczeć...

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - kurvvisko - 25.01.2025

M7G9O z tego co pamiętam to mi się zawiesił i jebnąłem go pięścią i chyba system się odinstalował, czy chuj wie co, bo jak byłem po diagnozę w tamtym czasie, to powiedział, że trzeba wgrać nowego windowsa. Ale że wtedy ledwo co zacząłem pracę to nie miałem na takie rzeczy hajsu i to olałem, a potem przywykłem do korzystania z neta na telefonie i tak już zostało xd

RE: Dlaczego tu jesteś? 23/01/25 - M7G9O - 25.01.2025

Jeśli masz pendrive to wystarczy go "zbootować" - masz masę poradników w internecie. To znaczy wgrywasz na pendrive instalator systemu, włączasz komputer przestawiając dosłownie jedną opcję w biosie (żeby system wystartował z pendrivea) i sam się instaluje. Dosłownie tylko klikasz "dalej".

Całość Twojej roboty to jakieś 10 minut a reszta się robi sama.
Ewentualnie fachowiec Ci to ogarnie za 50 zł, albo nawet pierwszy lepszy dzieciak jak staniesz pod szkołą gdzie mają profil informatyczny. Big Grin

W razie czego możesz się odzywać na pw.