Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dlaczego tu jesteś? 23/01/25
23.01.2025, 20:17
czyszczę sobie rachunek sumienia tym, że zjebie kogoś o ćpanie ( Nightmares haha on wie!!! )
kiedy mi samej trudno życic to w pis-du .. no ni-dy-ry-dy
kiedy mi samej trudno życic to w pis-du .. no ni-dy-ry-dy
mrrrrau
23.01.2025, 20:18
Społeczność zdaje się mieć większy dystans do tematu, niż na konkurencyjnych forach, ale jednocześnie potrafi wykazać się wiedzą i świadomością.
Czyli najbardziej ogólnikowo - nie macie kija w dupie i nie odmierzacie każdej pojedynczej dawki na wadze jubilerskiej, ale wiecie ile brać i jak brać, żeby było to rozsądne.
Poza tym forum zdaje się jakieś bardziej przejrzyste i aktywne.
Łatwo o wywiązanie dyskusji i podział poglądów, poszerzenie wiedzy.
Vendorzy współpracujący z forum też wydają się najbardziej przejrzyści.
Podsumowując powody: Nuda, chęć wymiany poglądów, chęć poszerzania wiedzy, poczytanie o V, ogólne zainteresowanie tematem RC.
Czyli najbardziej ogólnikowo - nie macie kija w dupie i nie odmierzacie każdej pojedynczej dawki na wadze jubilerskiej, ale wiecie ile brać i jak brać, żeby było to rozsądne.
Poza tym forum zdaje się jakieś bardziej przejrzyste i aktywne.
Łatwo o wywiązanie dyskusji i podział poglądów, poszerzenie wiedzy.
Vendorzy współpracujący z forum też wydają się najbardziej przejrzyści.
Podsumowując powody: Nuda, chęć wymiany poglądów, chęć poszerzania wiedzy, poczytanie o V, ogólne zainteresowanie tematem RC.
23.01.2025, 20:21
haha - to poczekaj na momenty - w których połowa forum czeka na kodzika ;p
te kijki to oni posladami łamią wtedy to jest dop ... forum.
te kijki to oni posladami łamią wtedy to jest dop ... forum.
mrrrrau
23.01.2025, 20:22
Czasem fajnie sobie poczytać recki innych ludzi porównując swoje przeżycia do reszty społeczności, ogólnie według mnie przeglądanie forum to dobry sposób na zabicie nudy i doedukowanie się nieco.
23.01.2025, 20:33
DarkSonia
No i po przeczytaniu Twojego posta od razu przypomniałem sobie kolejny powód.
Kiedy robiłem research na różnych forach po różnych V, to właśnie tutaj szczególnie u dwóch V zobaczyłem opinię o błyskawicznej wysyłce.
Do tej pory u obu zrobiłem po jednym zamówieniu i mogę potwierdzić.
Na innych forach też są sklepy z dobrą reputacją, ale co 2 stronę w opiniach widać posty, że ktoś czeka już 2-3 tydzień na gołębia. Zniechęcało mnie to.
No i po przeczytaniu Twojego posta od razu przypomniałem sobie kolejny powód.
Kiedy robiłem research na różnych forach po różnych V, to właśnie tutaj szczególnie u dwóch V zobaczyłem opinię o błyskawicznej wysyłce.
Do tej pory u obu zrobiłem po jednym zamówieniu i mogę potwierdzić.
Na innych forach też są sklepy z dobrą reputacją, ale co 2 stronę w opiniach widać posty, że ktoś czeka już 2-3 tydzień na gołębia. Zniechęcało mnie to.