Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kiedyś to kurła były sorty... - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: Kiedyś to kurła były sorty... (/showthread.php?tid=5991)

Strony: 1 2 3

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - Epsiakos - 08.09.2025

(08.09.2025, 08:46)sagitta napisał(a): Szkoda, że te „złote czasy” mnie ominęły…

Jezeli ktos mało walił czy prawie nic, to generalnie "złote" czasy może mieć i teraz przy obecnym trendzie powrotów substancji których długo nie było.

Chinskie sorty nie były ani lepsze ani gorsze, proces potrzebny jest taki samo jak i składniki, tyle że w Europie się z tym kryją a tam było legal

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - Lukas1985 - 08.09.2025

(08.09.2025, 08:46)sagitta napisał(a): Szkoda, że te „złote czasy” mnie ominęły…

Normalne czasumy. 
Jak dziś kupisz 4cmc to będzie tym samym 4cmc co 10 lat temu. 
Inna sprawa to zasadnicze pytanie - Ci wszyscy którzy tak bardzo narzekają na tolerke to co robicie, żeby ją zmniejszyć ? 
XD bo jak całe zmniejszenie tolerki to walenie dwa dni w tygodniu to mam źle wieści, to nie wystarczy.

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - doxyou - 08.09.2025

Ja moczę nogi w wodzie z heksedronem i nacieram się przecierem z dubajskich pomidorów.
Ale na tolerkę nigdy nie narzekałem Podobno kultowa

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - DarkSonia - 08.09.2025

no ja robię pseudo podjazd bez progressu wg najmersa...
no i trenuje pod - mefedron  Heart
żywię się, dobrze sypiam, witaminki sralinki też wszystko pod to...
byle tolerke jako tako ogarnąć... do nastepnego razu

oł jeeeee  Heart najmersik jak mie rozumujesz :*

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - lawaszz - 08.09.2025

Substancje są te same, nawet bardziej wiarygodne niż kiedyś, gdy jako cmc były sprzedawane gowna typu cec, itp.
Teraz nikt z vendorow nie stosuje takich praktyk, ponieważ nikt tego nie produkuje. Pamiętam jak po 8 miesięcznej przerwie od wszystkich RC zajebalem pewnie z 80mg 4mmc, wyjebalo mnie z kapci. Czy syntezy się zmieniły, czy nie to i tak prpdukt finalny jest taki sam. A winna jest tolerancja, która gdy nie jest odbudowywana(nie mowie o miesięcznej przerwie) to nie da nam takich pięknych efektów „jak za dawnych lat“.

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - Lukas1985 - 09.09.2025

To jest tak jakby ktoś rozregulował telewizor i dziwił się, że nie odbiera tak jak powinien. 
Już kilkukrotne podanie narkotyku prowadzi do downregulacji receptorów i sensytyzacji / desensytyzacji na poszczególne efekty. To wszystko powoduje, że działanie na przestrzeni lat zmienia się i to co dziś działa tak za rok będzie działać inaczej. 
Ja też tylko przypomnę, że wszelakie badania pokazują, że pojedyncze podania dragów praktycznie nie działają negatywne ale już zwiększanie częstotliwości....

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - EmStO - 09.09.2025

(08.09.2025, 16:51)DarkSonia napisał(a): no ja robię pseudo podjazd bez progressu wg najmersa...
no i trenuje pod - mefedron  Heart
żywię się, dobrze sypiam, witaminki sralinki też wszystko pod to...
byle tolerke jako tako ogarnąć... do nastepnego razu

oł jeeeee  Heart najmersik jak mie rozumujesz :*

Trenujesz pod mefedron Smile
Sonia masz u mnie oskara 💥💯💥

RE: Kiedyś to kurła były sorty... - DarkSonia - 09.09.2025

a Ty myślałeś, że ja formę robię? 
dobre dobre hahaha  Big Grin